Jump to content

pantelia

Član foruma
  • Posts

    3,236
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pantelia

  1. Lucic je ponikao u Zvezdi, Na spisku uvek mora da bude odredjeni broj igraca (ja mislim 4, ako me Football Manager ne laze) koji su ponikli u klubu. Lucic ispunjava uslove. Secam se da je druge Milojeviceve sezone jedini takav igrac bio upravo pridosli Veljko Jasamjakonadrkan Simic.
  2. Sto bi rekao Andjus, ima nesto i u nauci o imenima Drkusic pravi, ali pravi pornicar
  3. M. Ilić – Mimović, Điga, Drkušić, Seol - Elšnik, Dalsio – Olajinka, L. Ilić, Puma Rodrigez – Duarte Ko li ce biti kapiten? Olajinka?
  4. Ode Krang, neka mu je sa srecom. Bice mu krivo kada ga budemo odrali u februaru.
  5. Jedina utakmica u cetvrtak je prva, Benfika ovde.
  6. E jebiga sad, valjda ne ide to tako Pa nije se jos odigrala utakmica, samo su pozvani. Mislim, ne kazem da nije neka muljavina u pitanju, ali ne vidim kako bi im sam poziv u reprezentaciju doneo transfer 2 dana kasnije. Na stranu sto mi se cini da je potreban odredjen broj utakmica za reprezentaciju u godinu dana (zbog cega mi je jos manje jasno kako su dosli u Englesku, mozda se racuna i mlada reprezentacija).
  7. Ako vec gledamo u sitna crevca, treba znati do kada je moguca registracija igraca za UEFA takmicenja (ja mislim 1. septembar kraj dana). Ne verujem da ce Hvang otici posle toga, koliko god da prelazni rok u Holandiji traje.
  8. Brat ne sme da se nasmeje u kolima, smeta vozilima iz suprotnog smera Apsolutno najbolja partija Zvezde u Evropi godinama unazad. Otkinuli smo ih, mnogo vise igrom nego sansama. Svaka cast svima, na celu sa Milojevicem, cak je i Negic dao svoj doprinos vitlajuci sakoom na kraju. Neverovatna razlika Bodea kod kuce i na strani, nikad nisam video talo nesto (naravno da je bilo i do protivnika). Za veceras imam samo jednu zelju, Seltik gde god
  9. Nije problem, sto bi bio? Samo bih rekao da nisu novinari ti na koje treba da se drnda, vec oni koji im daju informacije
  10. Pedantni trener se naljutio sto portali pogadjaju sastav koji ce izvesti
  11. Mi smo Dionija doveli iz prve francuske lige, ima i tamo panjeva 😄
  12. Sad u februaru, za vreme prvenstva Azije, Juzna Koreja je igrala sa nekim Dvosobanstanom i bilo je 1-1, iako je Koreja bila veliki favorit. Pogledao sam na flashscore tu utakmicu da vidim je li igrao Hvang. Igrao je, i imao ocenu od 9,4 ja mislim. Njegov saigrac je imao 10.0, Nijedan od njih nije imao ni gol ni asistenciju. Tako da bratu Serifu oduzeti pristup drustvenim mrezama, ostaviti mu internet samo za pornjavu
  13. Ma nije problem Serifova igra u Norveskoj, nego ova idiotska slika koju je postavio
  14. Stoji, samo nije isto kretati sa -3 sprata gde smo bili tada, i iz ove pozicije. A za ovu poziciju je dobrim delom zasluzan upravo on. Vise puta sam pisao, Miloje je zasluzio spomenik za sve ostvareno u prvom mandatu, posebno u prvoj sezoni. Zbog toga mi je krivo sto se kasnije uglavnom brukao, a jos krivlje sto se vratio u Zvezdu gde moze samo da narusi legat iz prvog mandata. Nije napredovao uopste, i dalje ista igra kao da ima igrace iz 2017-e, steta i za njega i za nas.
  15. Ne sporim, izgledali smo katastrofalno u domacem prvenstvu. Samo kazem da je moje misljenje da bi titulu svakako uzeli, a Bahar bi se, verujem, prilagodio. Mislim da bismo bili u mnogo boljoj situaciji da je ostao Bahar nego gde smo sada. O ocajnom Partizanu ne bih, kad zec iz sesira potpuno slucajno napravi bespotreban penal na cosku sesnaesterca, to ume da natera na razmisljanje.
  16. Bahar je bio jedna od retkih dobrih Terzicevih ideja. Meni je prilicno zao sto nije ostao, uz sve mane u domacem prvenstvu. Siguran sam da bi se malo prilagodio, a i jebeni rat nije uopste pomogao. Naravno, tu je i faktor "iz cista mira pravim penal na derbiju pa posle pljujem Bahara" Rodic. S druge strane, u Evropi smo izgledali bolje, pokusavali da igramo fudbal, bez duplih i troduplih blokova. Nedeljkovic i Mijatovic su imali ozbiljnu minutazu (mada je Mijatovic mogao i ranije, ali dobro), i na kraju ostvarili fine transfere. Ovo je sve suprotno - odvratna igra, mladi igraci samo kad bas moraju, a na kraju vrlo lako moze da se desi da opet udjemo u LS. Iskreno, nisam siguran sta je bolje. Brukacemo se kao Srbija na EP, mozda i vise igrom nego rezultatima.
  17. Hijao, jedna od boljih mojih odluka u skorije vreme, nisam odgledao ni minut utakmice. Citao sam sve sto ste napisali, i moram reci da mi nije jasno odakle optimizam za " u revansu treba da pocnu X, Y, Z"... Svi smo znali kako ce Bodo da igra, svi smo znali kako ce Milojevic da igra, i svi smo znali sa kojim igracima. I sve ce biti isto u Beogradu. Iskusni Rodic ce ponovo biti u 11, zahvalni Olajinka takodje, Serif koji se jako bori znate ostaje u prvoj postavi. Stoperski par se nece menjati da se brat Spaja ne iznervira. I dali smo gol iz prekida, navodno videli tada da "nisu bauk", i nista iz toga necemo nauciti. I ovde idemo prvenstveno da ne primimo gol, pa cemo mozda malo hrabrije da krenemo negde oko 75- og minuta. Znali smo i kakva ce konferencija za stampu da bude. Da ce se pedantni strucnjak brecati kad mu neko priupita za blok-blok-blok-blok-i opet blok-i samo blok-idemo dupli blok taktiku. I idemo, nisu igraci krivi nego sam ja kriv, i neizbezno uzdanje u nebesa. Stigla su ti 2 krila koja su zaista krila sa prodorima, tehnikom, sutevima, tu je mali Lane (napravio ozbiljnu gresku u karijeri kada je dosao ovde), ali mora da se vrati nadrkani Olajinka jer je jedini koji moze da igra beka na mestu krila. Najtuznije od svega je odlaganje utakmice izmedju 2 evropske. Koliko smo jadni i jajarski klub, nemam reci.
  18. Jako bih se iznenadio da Rodic ne zapocne sutra, mislim da su sanse za to nepostojece. Sve sam blize odluci da ne gledam celu utakmicu, prvo poluvreme necu sigurno.
  19. Meni Danguba malo ima Hide pain Harold vibe Otisli i on i Malina, mozda to govori i Pesicevom statusu
  20. Verovatno najslabiji tim u istoriji koji ce nas dobiti
  21. Najjace je sto TSC izgleda gore i od Vojvodine i od Kragujevca, mislim i od Partizana. Ako Zvezda udje u LS, prosla sezona nasih klubova u Evropi ce biti pesma za ovu
  22. Pogledajte gol za Hajduk - Ruzemberok 0-1, mislim da nikad nisam video da neko tako jako zeli da sam sebi da gol kao igraci Hajduka u tom trenutku
  23. https://cdn.xsportbox.com/webplayer.php?t=ifr&c=2248847&lang=en&eid=218571200&lid=2248847&ci=900&si=1&ask=1723750200&noplayer=0
×
×
  • Create New...