Jump to content

𝓑π“ͺ𝓫𝔂

Član foruma
  • Posts

    6,189
  • Joined

  • Days Won

    2

𝓑π“ͺ𝓫𝔂 last won the day on January 18 2022

𝓑π“ͺ𝓫𝔂 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

3,133 profile views

𝓑π“ͺ𝓫𝔂's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

4.1k

Reputation

  1. 5? Ti si bas optimistican πŸ˜„ Moj najomiljeniji deo je sto ce iscediti svoju bazu do poslednjeg penija, nema sta im nije valjao. Patike, slicice, majice, ulaznice za stadione koje nije placao, kape, MAL dogadjaje, clanarine za propale socijalne medije, akcije, cokolade, keksove... a slali su mu i kes. Posle se zale da im je benzin skup πŸ˜„ Vrhunac je ovo sa Biblijom tri puta skupljom nego na amazonu i sadrzi sve sto moze da se dobije besplatno - reci himne i ustav... kakav luzer, jos samo da pocne da sibicari i sve smo videli. A tu jos ne pomenuh skolarine od skole koja ne postoji, votku, stejkove, krs stanove za cenu luksuznih...
  2. Naravno da se ne treba sprdati sa tako necim, ali ovo da ti ugrade cip i da ti mozes ocima da pokreces softverske figure, nije bas neko bog zna kakvo dostignuce, pritom je opasniji zahvat od kupiti glupave naocare i raditi isto to. Sa druge strane ako znamo kako su prosle zivotinje na kojima je vrseno istrazivanje, ne znam ko se uopste usudi da mu 'sedne na stolicu.'
  3. Mogao je kupiti i apple vision... jeftinije, bezbolnije, sigurnije...
  4. Da, ali ja ne govorim o tome, nego o porivu osvajanja teritorija i zelji za vlascu. Tu nismo mrdnuli ni makac, samo su taktike razlicite.
  5. Ti bas verujes u ljudski rod. Animalni porivi se nisu promenili u coveka jos od pronalaska vatre...
  6. @goldberg, dzaba krecis, nemam pojma nista o nikome iz politike. Ne pratim odavno. Kada sam se na forumu od 2012 sukobljavala sa svima zivima oko radikala, danasnjih snsovaca, svi odgovori su bili 'a Bota' Bota je sjahao sa vlasti kada je izgubio, ovi nece nikad, bar ne mirno. Ali razumem strah kada se crkva upusti u vodjenje drzave, kao sto razumem i tvoj stav.
  7. Kapiram te, ali ovo nije nacin... Plus, ona je veoma definisana zasto nece da glasa za nekog kome noge vire iz spc guzice.
  8. Sta ti je? Iskreno, nisi ni ti bas pokazao ovde ljubav prema razlicitim misljenjima i toleranciju, naprotiv... Samo je rekla za koga nece da glasa, ti si joj gurnuo olovku u ruke i rekao za koga da glasa.
  9. Verovacemo ti na rec, s obzirom da si se iscimao prvi post da napises upravo za tako glupu stvar....
  10. Bravo za tebe, ti si u startu odlucio da se ubacis u 'pravi' voz...
×
×
  • Create New...