Jump to content

Bivši Nugetlija

Član foruma
  • Posts

    653
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bivši Nugetlija

  1. 7 sati nijedan komentar, nikad gore finale nba, pa vi navijajte protiv Denvera ispadnu
  2. Srećan rođendan najboljem srpskom sportisti.
  3. Mi nismo nikad bila ekipa koja gubi dobivene utakmice pogotovo nakon 20 razlike. Čak suprotno stizali smo Kliperse u onom playofu. Ove sezone brdo takvih utakmica npr ona protiv San Antonio. Iako skor u rs naoko nije bio loš kao šta reko kvaliteta ostalih timova je u padu. Baš bezveze protraćena sezona, nije bilo ni nekih većih povreda, a niti je neko od mlađih napredovao.
  4. Prvo neka se goni u kurac onaj koji je radio raspored, sjebao mi je radni dan. Sramotna sezona i playof. Nikag gori nba i umesto da se napravi dinastija sa 3-4 titule kao Wariorsi, oni gube doma seriju od prosečne Minesote i to nakon 20 razlike. Jokić je ovime dokazao da nije veliki igrač ni u top 20.
  5. Jebale ih 7. utakmica u noći nedelje ponedeljka.
  6. Ispred je Pipena i Rusella, a i Jabara, Wade, Đanisa, Nowitzkog. Nisam stavio još Ervinga i Robertsona.
  7. U top 20 je sigurno. Ja sam radio neke analize npr. od centara su tu 5 Wilt, Kareem, Russel, Shaq i Olajuwon PF 3 Duncan, Nowitzki i ajde Đanis SF 5 Lebron, Bird, Durant, Pippen, Kawhi SG 3 Jordan, Kobe, Wade PG 2 Magic, Curry Evo neka mi neko kaže igrača koji nije na listi da može uz Jokića i obrazloži.
  8. Đanis je osvojio jednu titulu na slabom istoku i to je to. Jokić je po svemu bolji od njega.
  9. Drakaris je izdao Nugetse i stigla ga je kazna.
  10. Bolji smo od ovih, samo nismu bili u ritmu zbog trke na kraju rg i jakih lakersa. Mnogo je pomoglo onih 4 dana pauze da dođemo sebi. Ako ih prođemo bićemo prekaljeni, Murray i Porter mogu samo bolje od ovoga.
  11. Žrtvovao sam se na 180 dana da bacim karmu na Minesotu.
  12. Sota je napadački ništa posebno, i u prve 2 su nam utrpali samo 106 poena uz našu kriminalnu igru. Danas samo 90. Trebalo je sa više motivacije i energije ući u ovu seriju.
  13. Neka osvoji Dallas jer od Edwardsa, Šajija, Tatuma, Browna se ne zna ko je antipatičniji.
  14. Najbolji košarkaš ikad rođen van Usa uz Hakima Olajuwona. Ne znam računa li se Duncan koji je rođen na nekoj američkoj koloniji.
  15. Nije on kriv šta su selektori ograničeni.
  16. Ej druže, daj me deaktiviraj, dok smo još šampioni. Hvala
  17. Zbogom. Hvala na uzbudljivom putovanju od 2015 do 2023 i tituli.
  18. Iskreno mi je svejedno hoće li nastupati na ol jer mi srebra ništa ne znače. Voleo bi da nastupa naredne godine na Ep.
  19. Da, treba malo pametnije za narednu sezonu, dovesti džokera, i ne se trošiti bezveze kroz RG, da bi Jokić na startu igrao protiv Davisa i Gobera.
  20. Uf šumari su neka ekipa. Nisu favoriti da brane titulu pa ih kenja.
  21. Očigledno je Murray povređen jer ima 4 poena manje nego prošla 2 playofa. Procenti za 3 su mu pali sa 40% na 30% a za 2 sa 50% na 40%.
×
×
  • Create New...