Jump to content

Alek The Great

Član foruma
  • Posts

    3,712
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alek The Great

  1. 28 minutes ago, PatrickStar said:

    Prvo je kriva "grupa" jer ovaj način bojkota ne donosi apsolutno ništa, sem što se u miru uništava veliki klub, a samim tim ćutanje njihovo povlači nemogućnost ostalih da se oragnizovano pobuni protiv ovoga, ali oni su upitni da li i koliko rade u interesu ne kluba, nego institucije Partizan (slikovito prikazno na Partizan-Valencia). Drugo su krivi bivši igrači, treneri, legende koje su prošle kroz klub, dobile mnogo od njega i koje ćute iz ličnih strahova i interesa. Treći smo krivi svi mi ostali koji volimo klub i gledamo sta mu rade i takođe nemamo reakciju na bilo šta, pa makar to bilo i kada se pravi izbor ko će voditi zemlju, a u našem slučaju od toga nam zavisi preživljavanje kluba, nikakvi uspesi nisu ni u opticaju. Dok smo svi skupa takvi, igracemo sledeće sezone ligu protiv najvećeg rivala, njegove filijale (OFK) i kluba koji vode njegovi navijači (IMT). Uništen je VK Partizan, ka tome ide FK, pokusano je i sa KK, ali je odloženo za leto ili dva...da, svi smo krivi.

    Jedino sto mogu da zakljucim je da ti pozivas na nasilno svrgavanje uprave?

  2. Evo sad ce godinu dana kako smo bez predsednika, bar na papiru. Ali isti je lagano drzao govor na predstavljanju kalendara za ovu godinu. Odrzavanje skupstine ni na vidiku. Rok od momenta ostavke za sazivanje je bio 30 dana. Ovako se ne radi u ozbiljnom klubu i na ovom nivou. Zaista sramotno ponasanje svih u klubu.

  3. Koliko znam od ove sezone krece onaj ligaski koncept u svim takmicenjima, sigurnih 8 utakmica. A ko bude 2. mozda bude imao i sigurnu LK. Nije bas da je svejedno.

  4. Najveci krivac je Duljaj. Igrace koje je on doveo su najslabije karike: Kovacevic, Castiljo, Ovusu, Jankovic, Goh. Ali ne bi on ni radio u Partizanu da nam je rukovodstvo kluba normalno. I moralno bi bilo da podnese ostavku, ali zna i on da nigde drugde ne moze raditi.

  5. Ovaj nas streak u poslednjih 10 utakmica je kriminalan. Podseca me na onu sezonu 2009/10 sa Zakeronijem kad smo jedva izborili LE. Tada smo primali golove kao Partizan. Sreca pa danas Bolonja nije dobila, ali imaju priliku za 20 dana kuci da nas rese. I pored mnogo lose forme tesko da ne budemo 5. i izvisimo za LS. U ova poslednja 4 kola igramo kuci protiv najgore Salernitane i protiv "bezbedne" Monce. Sa te 2 pobede smo sigurni za top4 sto je i bio cilj ove sezone. Igramo i to finale kupa protiv Atalante i donekle bi taj trofej zamazao ovu losu formu. Nadam se da ce trener da se resi do kraja maja pa da se krene u remont. 

  6. Sveta lose postavljen, a imao igraca na ledjima i loptu ispred sebe. Kao sto sam vec rekao, u skoro svakoj situaciji se ovo svira kao faul. A zakleo bi se da se iz onog ugla kamere sa juga prema severu vidi povlacenje ruku sa Svetinih ledja.

  7. 2 minutes ago, Knipex said:

    Čekaj, ako sudija pita VAR da li je situacija OK i oni mu kažu OK je možeš pogledati ako hoćeš, šta ima da gleda onda ako je i njegov prvi utisak bio da je OK?

    Ono sto sam hteo da naglasim da nije isti princip kao kod ofsajda. Ne znam sta mu je rekao var sudija, ali smatram da je morao da gleda. Skoro uvek se u ovakvim situacijama prednost daje defanzivcu i svira se faul pri minimalnom kontaktu.

    Ali sami smo krivi. Da smo iole pametniji pozadi ne bi bili u ovakvoj poziciji.

    • Ha-ha 3
  8. Sreca nas je pogledala ovde. Ali nista to ne menja. Mi ne smemo da se povlacimo. Moramo da damo jos neki jer cemo ga primiti sigurno. Mogao bi Natho umesto Ovusua.

×
×
  • Create New...