Jump to content

Alek The Great

Član foruma
  • Posts

    3,735
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alek The Great

  1. 6 minutes ago, Juan Pablo Montoya said:

    Meni je najsmešnije kako se obraćaju jedni drugima. Čoviću je KKP "neki drugi klub" a Ostoji je KKCZ "gradski rival".

     

    Baš fini i kulturni ljudi, puni poštovanja prema protivniku i sportu.

    U pravu si. Trebao je da napise "predgradski rival".

    • Like 1
    • Ha-ha 5
  2. 1 hour ago, Knipex said:

    Ček, ti si mislio da Željko traži čelendž zbog "greške" Davidovca prilikom podbacivanja, ali je igra prekinuta zbog toga što je nakon podbacivanja posle par sekundi dosuđen faul nad Davidovcem?

     

    Željko je do tada iskoristio oba čelendža.

    Ti ocigledno citas selektivno. Pre toga sam napisao "da mu je ostao ne bi mogao da trazi za to".

    • Like 1
  3. 11 hours ago, Knipex said:

    Kao prvo nema potrebe za takvim tonom. Kao drugo meni stvarno nije jasno o kakvom faulu si pisao jer onako kako si sročio ispalo je da je podbacivanje zbog faula a ne zbog mrtve lopte. Drugi post sam napisao tako jer sam mislio da sam razumeo, očigledno i dalje nisam.

    Jok. Napisao sam da nije mogao da se trazi celendz jer je igra prekinuta zbog (dosudjenog) faula. Ali neko je vec napisao da je pravilo takvo da da je bilo dovoljno i to sto je lopta pala na parket.

    Sudjenje jeste bilo domacinski, ali moralo se dobiti i sa takvim. Jednostavno PJ radi sve pogresno. On je meni najslabija karika u ovom timu. Yago ga je prolazio samo tako. Ocekujem nakon zavrsetka serije i ugovor za Jamie-a, nadam se da se vec pregovara.

  4. 5 minutes ago, Fat Zadd said:

     

     Mislim da je Zek "dirao" loptu... nemoguće da niko od sudija nije primetio+ da je bilo "sumljivo" gledali bi (kao u situaciji kada je Avramović izbacio loptu u aut na 7sec do kraja)

    Nije ista situacija. Ovde je prekid bio zbog faula i nije se moglo gledati podbacivanje, kao sto se nije mogao traziti celendz (da smo ga i imali). Ovo je situacija gde jedan od trojice sudija mora da gleda samo to i da vidi.

  5. Jeste, kako da ne. Ponitka je stojao, ukopan. Lik se baca, glavom udara Ponitku, koji obara jos jednog naseg igraca (mislim Smajli). I onda naravno da su imali prednost sa dvojicom nasih manje na parketu. Greske sudija su pocele jos u prvom poluvremenu, na nasu stetu. Pa onaj faul na Megiju za 3p nidje veze.

    • Like 1
  6. Evo ga nas trener. Izgovor su mu propustene sanse i naivno primanje golova. Ekipa mu prima golove ko do sale. Odbrana mu izgleda amaterski. Ne secam se kada je Kovacevic dobio neki duel, a da nije izbio loptu u aut ili u noge protivniku. O svima bi mogao po nesto. 

    I ko snosi krivicu? Svi. Prvo Duljaj, koji je doveo sve te igrace, pa rukovodstvo koje je dovelo Duljaja, pa skupstina/legende kluba koje su dali poverenje ovoj upravi. I pitanje je ima li kraja svemu ovome.

  7. Ne znam na sta aludiras, ali Ivan Stefanovic zvani Peklja je jedan nemac pojma. Taj nema gde da radi, pozovu ga kad treba nesto da se odradi. Ovaj put pod izgovorom da do kraja sezone forsira mlade igrace.

  8. Teska sramota je ovo sto se desava. Napredak je ubedljivo najslabija ekipa u plejofu, i slabija od nekoliko koje su sada u plejautu. Jos imaju smejuriju od trenera. 

  9. Uf, ja moram malo o moderaciji. Od moja 3, mozda 4 bana, samo je 1 mozda bio opravdan. Ali ajde. U trenutku se iznerviram i brzo me prodje.

    Ali kad mi neki moderator (ne secam se ko) preti banom zato sto sam "napravio drugi nalog" i ostavio prognozu za f1 je vrhunac. A istina je da burazer ima nalog, ali nikada ne pise, samo cita i zamolio ga da ostavi prognozu. 

×
×
  • Create New...