Jump to content

brazilacjuca

Član foruma
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brazilacjuca

  1. Ja sam ubedjen da je Miroljub Petrovic ranije bio projektovan da odigra sadasnju ulogu Nestorovica ali se pokazao kao neko ko nije sklon direktnoj saradnji sa vlascu ili jednostavno previse lud/nepredvidiv pa su pustili u javnost one njegove kvazilekarske metode da bi ga kompromitovali.
  2. Bice tesko, mnogo vise bi nam lezala uloga potpunog underdoga u okrsaju sa Amerima. Ovako psiha igra mnogo vecu ulogu, znamo kako to moze da podje po zlu iz iskust(a)va sa Italijanima. Ali, sve je otvoreno. Ako momci budu potpuno fokusirani, sanse za pobedu nam drasticno rastu.
  3. Suze mi krenule na onu Bogdanovu trojku iz natrcavanja.
  4. Nije lose onako odvratno izgubiti od zabara jer su pobede sada duplo sladje!
  5. Ruzno je ovako pisati. Kao da je on sad tu neka neznalica koji se eto mukica trudi ali ne zna ali kao hvala za trud. Covek je profesionalni kosarkas, reprezentativac koji je predstavljao svoju zemlju na svetskom prvenstvu. Pruzio je onoliko koliko mu je dato prostora, i pruzio bi vise da je bilo prilike. Znam da nema zle namere u upisu, i nema nista licno u mom komentaru, ali zelim da ukazem da moramo ovim ljudima koji nas predstavljaju pruziti postovanje koje zasluzuju. Niko tu nije slucajno doveden sa ulice. Zao mi je Borise, zelim mu brz oporavak. Velika zahvalnost za sve pruzeno majstore.
  6. Sto se tice Bogdana, jbg covek ceo zivot trenira da sutira preko ruke. Zna se da su velike sanse da ce to uci, i forsira se ako ne ide da bi krenulo. Ali nisi jedini u ekipi covece i ovo nije ta utakmica gde sutiras dok te ne krene. Bogijev bez mozga shootout i Gudurini minuti na pleju kad se lomilo su nas nazalost kostali pobede. Volim oba igraca pa mi je to dodatna so na ranu zvani treci poraz za redom od faking Italijana.
  7. U sledecoj fazi igramo 2 ili 3 utakmice? Koliko pobeda nam je potrebno za prolaz dalje?
  8. Odlican trenutak za ovakvo drugo poluvreme. Ne volim kad u grupi sve ide kao podmazano i onda nas nalupa prvi ozbiljniji protivnik. Ova ekipa je definicija underdoga i mora iz te uloge da izvuce dodatnu snagu i zelju za dokazivanjem. Sada su valjda i sami svesni da moraju da grizu svaku utakmicu maksimalno. Nadam se da ce zahvaljujuci ovom cupavom poluvremenu kliknuti i da ce rasti kao tim.
  9. Bas to. Ume covek da izvuce nesto neocekivano iz ekipa koje su slabije na papiru. Jos da imamo naturalizovanog amerikanca ba da moze da prica engleski na tajm autu... 😅 (Salim se, ne bih to voleo).
  10. Sto se tice ekipe koja ide, uvek sam imao utisak da je na reprezentativnim turnirima bitniji timski duh nego sastav, a ovaj sastav mi ima ozbiljan potencijal da klikne u tom smislu. Takodje mislim da nam underdog situacije leze mnogo bolje nego breme favorita. Nekoliko poslednjih medalja smo upravo tako i osvojili, a sve ono sto smo prokockali je bilo sa jacim sastavima. Takodje, osecam iskreno postovanje prema ovim momcima koji su se odazvali. I sama ta cinjenica da su tu nosioci koji stvarno zele da igraju plus drugopozivci koji ce dati sve od sebe mi je mnogo bolja nego da igraju igraci koji su dosli jer ih je neko terao pa trose minute na terenu (bezbroj puta vidjeno). Jedino gde mi cela prica smrdi je Kari. Nadam se da nece uspeti da ubije igrace u pojam glupim odlukama i da ce pomocnici uspeti da izvuku maksimum iz ekipe. Moram da primetim da bi Dzile legao ovakvoj reprezantaciji ko budali samar. Usli bi u finale kao underdogovi i glatko izgubili, ali srebro je srebro. Ovako... videcemo.
  11. KK Partizan 23/24 - Dajte ljulja da ga ljuljnemo
  12. Na kraju dana, ovo je Partizan, zbog toga ga i volim. Da nema te gorke lepote u svemu ovome navijao bih za neki drugi klub.
  13. Bravo za sve u EL ove sezone. Jebiga, iz ovakvih poraza se uci i raste, samo da ostane isti kostur sledece godine. Ima potencijala za ono nase "Sledeca ce uci".
  14. Ma pricam o ovoj namerno skracenoj rotaciji gde ne moze da se nadje 5 min za tristana i andjusica da odmore nosioci. Besmisleno.
  15. Promasena bacanja su nas kostala pobede. Devet promasaja vs njihova dva.
  16. Dobro je igrao aleksa dok nije povredio zglob. Tristan odlicna rola u odbrani kad je usao ali covek svaki napad mase rukama u napadu i trazi loptu. Pa druze naravno da ces da promasis prvi sut kad tako silujes. Propustili smo priliku kad nismo iskoristili onaj napad pri vodjstvu nakon faula Rudija u napadu. Steta i sto nismo iskoristili njihov potpuni sok na startu, toga nece biti u cetvrtak. Sa druge strane, momci sada znaju da mogu i bez Pantera. Ovakav poraz na jednu loptu je psiholoski idealan za 4. Nema vise karnevalske atmosfere, mora da se stisne jace, a opet znamo da mozemo da dobijemo.
  17. Frku je zapocela Ljuljova brutalna sekirica Panteru. Jacina tog udarca se ne vidi na snimku.
  18. Dugo pratim forum, evo i prilike za prvi upis. Utisci iz hale: 1) Sve vreme osecaj da ih gazimo a da mozemo jos jace ako eventualno zagusti. 2/3 gasa, tako mi je delovalo. 2) Spanska publika #1: Vec na poluvremenu poneka prazna stolica, tokom 3/4 vec uveliko izlazenje, u 4/4 po 5-6 ljudi ustaje i odlazi nakon naseg kosa ili njihovog promasaja. 3) Ljuljova sekirica na Panteru se toliko cula da sam pomislio da mu je lupio samar iz sve snage. Nerealno glasno se culo, maksimalno jako ga je odvalio. Iz tog razloga mislim da je Panteru puko film i da tu nema zasustavljanja koliko god da si mentalno jak. Instinkt, refleks, adrenalin, telo samo reaguje. 4) Situacija je toliko brzo eskalirala da je jasno da su pojedini njihovi igraci samo cekali da krene frka. Tu najvise mislim na Decka i na psiho rvaca. 5) Spanska publika #2: Od samog starta pritisak na svaku sudijsku odluku u nasu korist, od kopa do 'finih' navijaca iza zapisnickog stola. Mislim da je ovo u velikoj meri uticalo na stvaranje negativnog naboja koji je doveo do stavke 4). Sveukupno, nas tim je fantastican. Nisam se od starta povezao sa ovom ekipom ali sam ih vremenom zavoleo. To je ta underdog koji ujeda prica zbog koje volim Partizan. Put u Madrid, jedan od najlepsih ikada! Sta god da bude do kraja sezone, pamtice se zauvek.
×
×
  • Create New...