Jump to content

Borca

Član foruma
  • Posts

    2,538
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Borca

  1. Nicolo Melli i Armani zavrsili saradnju. Daniel Diez i Baskonija zavrsili saradnju.
  2. Dylan Osetkowski navodno u pregovorima sa Barselonom.
  3. Tai Odiase navodno potpisuje ugovor sa Bahcesehir-om.
  4. Joe Ragland potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva. Xavi Pascual navodno produzio ugovor sa Zenitom.
  5. Nico Mannion navodno na listi zelja 2 kluba iz Evrolige. Iffe Lundberg i Virtus zavrsili saradnju, a Luca Vildoza navodno na listi zelja tima iz Bolonje.
  6. Nikola Ivanovic potpisao ugovor sa Bresom. Marco Spissu navodno napusta Veneciju i ima dogovor sa Saragosom oko 1+1 ugovora.
  7. Urbonas javlja da ce Jaron Blossomgame najverovatnije ostati u Monaku.
  8. Sergio Rodriguez objavio da zavrsava karijeru.
  9. Armoni Brooks je potpisao 2-godisnji ugovor sa Armanijem. Donta Hall navodno ostaje u Monaku i pored interesovanja nekih klubova iz Evrolige. Lorenzo Brown i Panatinaikos, ugovor je navodno 2-godisnji uz 2 miliona evra po godini. Toko Shengelia navodno na listi zelja Reala i Panatinaikosa. Jordan Loyd navodno na listi zelja Virtusa.
  10. Tyler Ennis potpisao ugovor sa Venecijom.
  11. Eurohoops prenosi da je sada Jurica Golemac "u fokusu" menadzmenta novog kluba iz Dubaia za poziciju trenera. FMP uz Igokeu igra FIBA Ligu Sampiona naredne sezone, Spartak igra kvalifikacije za isto takmicenje.
  12. Carlos Alocen i Real sporazumno zavrsili saradnju. Kako je i najavljivano Nate Sestina potpisao 2-godisnji ugovor sa Valensijom. Neki mediji iz Izraela prenose da ce Josh Nebo preci u Armani za 1.7 miliona dolara po sezoni (ugovor na 2 sezone) i da to Makabi nije mogao da isprati.
  13. Evo malo sumirano sta se sve desava po kosarkaskom svetu (pre svega u Americi) i kakve potencijalne negativne efekte moze da ima na kosarku u Evropi
  14. Yam Madar i Fenerbahce zavrsili saradnju.
  15. Deividas Sirvydis potpisao 2+1 ugovor sa Zalgirisom.
  16. Kao i u prethodnoj sezoni i naredne sezone u Evroligi ce biti pauza za februarski "prozor" za FIBA kvalifikacije.
  17. Luke Sikma i Olimpijakos zavrsili saradnju.
  18. Negde videh (ali ne znam da li je istina) da je nesto oko nemogucnosti da igra zbog toga sto treba da potpise novi ugovor u NBA.
  19. Pojavile su se informacije da bi Riki Rubio mogao da se vrati u Huventud, klub u kojem je poceo karijeru. Nathan Sestina i Nick Calathes i zvanicno zavrsili saradnju sa Fenerbahceom. Tibor Pleiss i zvanicno zavrsio saradnju sa Efesom.
  20. Urbonas javlja da je Jaron Blossomgame u pregovorima sa Barselonom.
  21. Alpha Kaba i Valensija zavrsili saradnju.
  22. Jonas Valanciunas nece igrati za Litvaniju na kvalifikacionom turniru za Olimpijadu koji se igra u Portoriku. Pobednik kvalifikacija u Portoriku (favoriti Litvanija, Italija i domacin Portoriko) ce na Olimpijadi biti u grupi sa SAD, Srbijom i Juznim Sudanom.
  23. Nije nista bilo oko novca za Smits-a, prvo je pre mesec i nesto bila informacija da ce da predje u Monako, pa se onda pojavilo za Efes gde je na kraju i zavrsio.
  24. Borca

    KK Budućnost

    Oko njega je bilo informacija da ce da ide u Zalgiris.
×
×
  • Create New...