Jump to content

Bogoljub Gagic

Član foruma
  • Posts

    922
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Bogoljub Gagic

  1. 23 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

     

    Nuggetsi 56, Mavsi 50. Prvi imaju 3 najbolji skor lige, Mavsi 6 a razlika u talentu ostatka ekipe je ogromna.

     

    Јесте, Ирвинг је ипак класетина за остатак Денвера са све Марејом. 

    Шеј је такође заслужено испред Дончића без ол стар саиграча, са њим у петорци Холмгрен и Гиди који су 02, Вилијамс 01 и Дорт 99 и довести их на прво место само скинути капу.

     

  2. 2 minutes ago, Manu said:

    Moguće da je ova kazna za Teodosića zbog ponovljenog incidenta, slično je uradio prošle godine Javoru.

    Јел су му беше тада смањили казну на 1 утакмицу после жалбе или сам пребацио нешто?

  3. 57 minutes ago, Beonegro said:

     

    2) petorka u kojoj Jokić ide na 4 i igra u paru sa Milutinovim u svakoj situaciji u kojoj protivnik igra sa dva teža igrača (npr. Njemci sa Voigtmanom na 4, Litvanija ako Sabonis igra 4, Francuzi sa Gobertom i Wembanyamom...), između ostalog i zato što to što Milutinov donosi u odbrani (bar sudeći po prošlogodišnjem SP) zaslužuje znatno više od desetak minuta po utakmici u ulozi klasičnog rezervnog centra.

    Кари је на ово дао одговор пред ЕП хоћемо да изненадимо противника, а не себе.

    То што Милутинов има квалитета за више од 10 минута или Петрушев за више од гејбриџ тајма апсолутно није битно, у битним утакмицама Јокић мора да игра 35+ минута на позицији 5 па све и да му је бек ап Таунс. Против Италије смо изгубили јер је 12 минута био на клупи. А прво да видимо хоће ли играти уопште.

    • Like 2
  4. Мицић је бар 3 пута рекао да ће играти, ал то не спречава неког да пише како неће и друге да се одма ложе да је то тако 

    • Like 1
  5. 31 minutes ago, Mile1 said:

    Domaca osnova je kancer ove ekipe ove sezone. Imam samo toliko kazem predvodjeni Nedovicem i Mitrovicem

    O Covicu i Dozetu ne treba trositi reci dva teska smrada

    Срећа па са странцима одлично погађамо, јуче убацише чак 20 поена сви заједно свака им част

    • Like 9
    • Love 1
  6. Да ли се стварно поставља питање везано за Стефана Јовића, да ли сте ви гледали СП? Дечко је геније који друге играче чини бољим, добар дефанзивац и дугогодишњи репрезентативац, једини уз Богдана учествовао у све 4 медаље од 2014. 

    Летос је могао бити први плеј, а најбоље да сад није у стању бити бек ап Васи.

    • Like 13
  7. Прва петорка:

    Џејмс, Болдвин, Хезоња, Монеке и Лесор

    Друга петорка:

    Ларкин, Хауард, Хејс Дејвис, Шенгелија и Весели

    Одличне сезоне свакако и од Кампаца, Ниба, Нана, Митоглуа, али само 2 петорке се бирају неко мора извисити.

    Тренер сезоне: Душко Ивановић

    МВП: Мајк Џејмс

    Дефанзивац: Грент

    • Like 2
  8. 1 hour ago, Don Dusko said:

    MANJI PROBLEM?Ej mi smo doveli na njih dvojicu Tobija koji je isto neatletican i koji isto ne siri igru(nije mu glavni kvalitet) i onda ocekivati da on porobi sa sl manama.Pa ne moze to tako. Pre ce se uklopiti u sivilo i raspasti. Ali dobro. Bitno je da su se Mitru i Davidovcu sacuvali sigurni minuti...

    Nije niti ce ikad biti neatleticni belac na neatleticnu osnovu jbg.

    Да наравно да су мањи проблем. Ето дао је пример Партизана прошле сезоне који је имао 5 екстра носиоца Пантер, Егзум, Нанели, Ледеј и Лесор, промашили су Папапетруа једино, а њих су допуњавали Аврамовић, Смаилагић, Трифуновић... да нису они можда бољи играчи од наших домаћих? Свуда се прво креће од носиоца да смо њих погодили ти наши би имали мање минута и били би бољи резултати, ал добро од тебе смо навикли да су за све криви домаћи играчи.

    • Like 3
    • Love 1
  9. 8 minutes ago, Guru said:

     

    Ko nam kriv što nismo odabrali dobre strance kao Partizan. Još svi u prajmu, mogu da igraju po 30 minuta... A verovatno su i mogli i više da ih plate, jer nisu bacali pare na 14. 15. i 16. igrača. 

    Што онда ипак значи да је проблем у томе што смо промашили Шабаза, Тобија, добили мање од очекиваног од Гедраитиса, а мањи проблем су Митровић, Давидовац итд

    • Like 6
    • Love 1
  10. 2 hours ago, Brat od Korneta said:

     

    Plavsic je napisao korektan tekst ali pazi kad on koji vazi kao jedan od boljih sportskih da kazem kosarkaskih novinara kada on to ne zna zamisli koliko je lose nase sportsko novinarstvo. Bukvalno najosnovnija informacina koja se prelako moze proveriti u detalj na internetu.

     

    Ni Covic u onoj emisiji nije odgovorio na to pitanje gledaoca jer verovatno ni on nije bio obavesten. Znaci predsednik kluba nije u toku, sportski novinari nisu u toku, a kamoli ce onda navijaci znati ista. Doduse ja sam pisao vise puta o ovom slucaju a napisacu jos jednom kad si pomenuo ovaj deo. Kada sam pisao to vise puta bilo je barem jos 30ak komentara o Rajtu cak i neracunajuci poslednju utakmicu protiv Olimpijakosa gde je bilo jos. Ljudi ne zele da citaju, ne zele ni sami da se informisu, samo zele da izbace negativnost iz sebe i to je tako jednostavno, nazalost.

     

    U periodu dok je Zvezda trazila centra (kada nas je odbio Birc, srecom, jer bi uzo puno vise para a vidimo u Spaniji da nije nista posebno cak ni blizu za nivo El) , Rajt je igrao u Kini. Ne znam dal je iko ikad tokom sezone doveo igraca iz Kine mozda je 1 slucaj bio za 24 sezone nove El. Sad dal Plavsic stvarno ne zna (a mogao je da proveri putem 2 klika) ili se napravio lud pa morao da navede jednog igraca jer to je uz Oturua (njega je bilo nemoguce dovesti i on i dalje igrac Merkezefendija i Efes ga nije potpisao vec je otisao na pozajmicu da bi ispeglali nesto izmedju njih jer  imaju saradnju) jedini igrac da valja koji je doveden u doselekciji od svih El klubova i pojacanja a bilo ih je 15ak tokom sezone mozda i 20ak.

     

    Dakle stigao iz Kine u Merkezefendi odigrao par utakmica odlicno (nama je vac tad uveliko Gilespi bio tu), u tom trenutku Olimpijakosu se povredjuju i Fal i Milutinov i dovode njega spletom okolnosti uz cak 5 faktora. Da on dodje iz Kine u sred sezone, da iskida par utakmica, da se njima povrede 2 centra a zatim da se oni odluce da rizikuju s njim koji je odigrao tek par utakmica a zatim i da on iskida u Evroligi na iznenadjenje svih. Tako funkcionise stvaran zivot a oni koji misle da je to igrica pisace komentare najcesce iz inata i iz neznanja tipa "Doveli Gilespija a imali Rajta".

    Ау брате шта исписа ти, ја сам писао о Плавшићу кошаркашу, а не новинару.

    • Ha-ha 21
  11. Боломбоју је нови уговор подебљан тако да сигурно нећемо тражити стартногн центра а њему дати бек ап улогу после овакве његове сезоне. 

    Плавшић ми је прави пример као када неки Рајт потпише за некога па се сви јаве како смо могли да га потпишемо, ето сад ћемо ваљда таквог једног узети па опет не одговара. 

    Ја много волим Луку али он је највећа мистерија у тој линији било да га рачунају као 5 или као 4.

    • Like 1
  12. 12 minutes ago, Kronostime said:

    "To sa tvoje profilne slike" je uticalo na to da Guduric i Kalinic budu vrhunski EL igraci i prvaci iste - malo postovanja samo zbog toga, nije naodmet.

    :default_coffee:

    Гудурић није првак ње био, Калина је био репрезентативац и пре Звезде а не Фенера и Жељка.

    • Like 4
  13. Није да се ми нешто пуно питамо па ћемо их као пустити.

    Навијати против нас нећу сигурно, тако да је за мене идеалан сценарио победе Звезде и Валенсије у последњем колу.

    • Like 2
    • Thanks 1
  14. Каква секвенца судија у 3/4 кад смо кренули да их газимо прво Јабуселе удара секирицу Недовићу а у том тренутку су у бонусу и уместо 2 бацања за нас суђена је лопта за Реал + техничка Недовића. Након тога флоп Мусе за који добија 3 бацања. То су "само" 2 грешке, али на којима се прави разлика.

    • Like 10
  15. 1 minute ago, Kooineeperk said:

     

    Nisam rekao da to jeste kritika, a zato te pitam da li moze kritika? 

     

    Da li je reci "tukao bih ga da sam mu trener za onakvo (ne)vracanje u odbranu" kritika ili pljuvanje? 

    Па не видим да се ја, Мики или неко трећи оглашава да га брани када су у питању коментари на његову одбрану, на овакве глупости нормално је да реагујемо и то онда увек неко мора да протумачи тако како су критике за Недовића недозвољене.

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...