Jump to content

Problem sa licnim greskama

Član foruma
  • Posts

    2,653
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Problem sa licnim greskama

  1. Mozda je to preterano ali u reprezentativnom fudbalu ima mozda 10 centarfora koji su bojli nego on na celom svetu. Jednostavno je odlican sto se toga tice. I dok zabija ovako kao sto zabija nek igra i u Indiji.

  2. 24 minutes ago, Barkley#34 said:

    Kad već pomenuste meni je jako smetalo što Prijović nije imao ni minut u Rusiji. Protiv Gruzije nas je odveo na SP a onda klupa bez šanse makar kad smo gubili od Brazila.


    Ako se ne varam je usao na kraju protiv Kostarike i zamalo dobio crveni karton, bila je VAR kontrola.

  3. Nisam gledao Austrija - Turska ali Austrijanci beleze odlicne rezultate i svi igraci su im u top ligama. Pravi dark horse za prvenstvo, odvalice nas u junu. Prototip ekipe koja nam ne lezi.

  4. On 3/22/2024 at 1:03 AM, goldberg said:

    Razbio je Island Izrael na neutralnom terenu u Madjarskoj, na kraju je bilo 4:1. Nadam se da mogu do EP. Imaju opet talentovanu generaciju, bolje oni nego Ukrajina.

     

    U ostalim mecevima uglavnom su favoriti razbili autsajdere - Vels 4:1 protiv Finske, Poljska je pregazila Estoniju sa 5:1, Grcka Kazahstan vec u prvih 45 minuta 4:0, Gruzija rutinski protiv Luksemburga 2:0.


    Gruzija je sve samo ne rutinski dobila, posteno ih namucio Lux. Luksemburg izjednacio na 1-1 posle velikog pritiska i ukljuci se VAR...pre gola pronasli u spornoj situaciji ispred kaznenog prostora Luksemburga prekrsaj, sudija dosudi crveni karton i ponisti gol na drugoj strani. Do tada je Luksemburg bio u najmanju ruku ravnopravan. Posle iskljucenja je sve bilo reseno. Luksemburg je postao solidna ekipa.

    • Like 1
  5. Gledah juce BiH - Ukrajina malo tokom drugog poluvremena, evidentno je koliko limitirana Bosna sa smesnim trenerom ima bolju defanzivnu postavu nego mi. Kod nas je godinama svaki napad preko leve strane 100% sansa za protivnika ako nismo u duplom bloku. To je do Piksija. On ne ume da koriguje to jer mu fali strucnost i kao sto je dobro zapazio BugiKhan jednom kvalitetni strucni stab. On je uveren da on to moze da sredi ali jednostavno nedovoljan trenerski kvalitet. I to pokusava nadomestiti sa kurcenjem a la Mourinho gde preuzima pritisak javnosti na sebe i pokusava da ulije time samopouzdanje ekipi. Ali dzabe kad jurimo krila kao kokoske. Primljeni golovi se ponavljaju, procitani smo od Kameruna i samo totalni remont strucnog staba, taktike bi mogla iz ove prekoprosecne ali ne kvalitetne ekipe izvuci neki maksimum. Na EP nam je katastrofa vec nacrtana i tako ce i biti.

  6. Razumem kritike usmerene ka odigravanju te utakmice, i ja mislim da je nepotrebno igrati u Rusiji trenutno.

    Ali da se kritikuje da su nas napunili i obrukali je toliko alfa-Srpski da nemam reci 😄 Ne, trebali su da nas puste da dobijemo 3-0. Neverovatno.

  7. 13 minutes ago, Stiletto said:

     

    Još Ortega na golu i Pavlović i sastaviš užasno jak tim Nemačke bez i jednog etničkog Nemca.

     

     

    Boateng, Klose, Podolski, Cacau, Ozil, Kedira...


    Erwin Kostedde je kao crnac igrao 70ih za SR Nemacku. Ima ih zaista milion.

  8. 16 hours ago, Bugl Khan said:

    Musiala, Sane, Gnabry, Gundogan, Berisha, Vagnoman, Rudiger, Can, Thiaw....


    Fredi Bobic, Marko Marin 😄 

  9. 2 minutes ago, Juan Pablo Montoya said:

     

    Nek igra za BiH, najozbiljnije. Nikakav igrač.


    BiH dozivljavam kao prijateljsku drzavu ali ni najgorim neprijateljima ne bi poslao tog balvana. Bolje da se mi nerviramo oko njega nego da ispada da smo im uvalili tog momka. Da se ja pitam bi zaigrao vec sutra za njih zajedno sa Mijailovicem.

  10. ...but China has become its largest supplier of microchips, and the yuan now the main currency for Russia’s international transactions, the intelligence agencies say.

     

    lol, kakva analiza sluzbe. 😄 Ako su ovo otkrili u mukotrpnim analizama im je sluzba gora od nase.

    • Like 1
  11. Nemcima je 70% reprezentacije gastarbajterska / dodjoska. I generalno mislim da nisi u pravu sto se tice velike vecine njihovog stanovnistva - to je ogromna zemlja i u kontekstu sportskog uspeha ih ne zanima da li igra Turcin, Crnac, Srbin vec da li pobedjuju ili ne. Isto kod Francuza i Engleza, Amera, Italijana.

    • Like 1
×
×
  • Create New...