Jump to content

Mango

Član foruma
  • Posts

    31
  • Joined

Everything posted by Mango

  1. A kad smo kod drvoreda i zelenila umesto današnjih gluposti:
  2. Ne, ja sam napisala ''Zagreb'' iznad one fotografije koja jeste Zagreb, ne odnosi se na ostale, naravno. :)
  3. Zar nije ovo poenta ove teme? 😄 Ili postoji neka druga na kojoj forumaši kače svoje recepte ili fotke spremljenih jela?
  4. Kakvo leto od proleća danas! 😄
  5. Interesantna je i lovor višnja, kao malo stablo, baš sad čitam da je otporna vrsta. Evo, u znak zahvalnosti što niste odbacili novajliju da vam ostavim nešto svoje.
  6. Dodato na spisak, hvala! Imala sam ga u dvorištu nekadašnje porodične kuće, potpuno sam ga zaboravila, a zaista je zahvalno za održavanje.
  7. Mango

    Izbori 2022

    Postoje šanse da nisu. Moje društvo je više puta učestvovalo u njihovim istraživanjima. Uvek bi ispali iz ankete kao nedogovarajući ispitanici kada bi se neko izjasnio kao visokoobrazovana osoba koja smatra je Srbija krenula pogrešnim putem i koja neće glasati za AV. Zato je jednom prilikom kolega označio da ima samo osnovnu školu, Srbija je krenula pravim putem i glasaće za AV. Prošao je celu anketu bez problema i dobio najveći broj poena. Jer, te ankete su naručili naprednjaci i njih zanima određena ciljna grupa, tj. samo simpatizeri na kojima gomilaju procente. Istovremeno štampaju-recikliraju spiskove podrške, iako se kasnije više ljudi javlja da demantuje svoje učešće u toj propagandi. Kada rezultate tih anketa izbace na tv (kao i te ogromne spiskove sa imenima podrške, kao i snimke lažne publike u transu, a dovučene autobusima), oni imaju i psihološki efekat na buduće birače: mnogi glasači, naročito anksiozni, umorni, pasivni odustaće od izlaska na izbore, jer ''ionako će ovaj opet pobediti''. Eto, meni je jutros komšinica kazala ''Dačić će biti premijer''. - Otkud to, izbori su tek u nedelju? - Rek'o Ipsos. Sve se to unapred zna i dogovori, nema svrhe glasati.
  8. Nisam pronašla temu o cveću i biljkama koje nisu papričice , pa se nadam da mogu ovde postaviti jedno kratko pitanje. 😄 Koje zimzelene biljke su idealne za terasu, osim malih četinara? Ili bilo koje biljke, cveće koje će smeti da prezimi napolju, pošto ih nemam gde tokom zime. Terasa je okrenuta ka jugozapadu.
  9. Francesca Chillemi
  10. Mango

    Izbori 2022

    El presidente de Serbia, saludando a nadie
×
×
  • Create New...