Jump to content

Nellthe

Član foruma
  • Posts

    296
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nellthe

  1. 1 minute ago, Tex_Willer said:

    Herel na 4 u ovoj fazi karijere ne moze, on je 5 i samo 5... Ali istina je da se za 80-100k mesecno mogu naci top igraci za Evropu...

    Slazem se i ne mislim da bi Herrell odgovarao ovakvoj zvezdi, ali je svakako zanimljivo ime. Vise mi je to kakve i kolike smo pare bacali na koga sve ovih zadnjih godina, bolje da smo jednom-dva puta pokusali sa nekim ovakvim, a bilo ih je dosta sto su u tom periodu picili u Evropu, Australiju, Aziju pa cak i Juznu Ameriku poput Boogie Cousinsa (ni on ne bi bio rjesenje, samo primjer)



  2. Pisao sam ranije za Harrell-a koji je otisao u Australiju na ugovor do Januara sa mogucnoscu produzetka, negdje sam procitao da je mjesecna plata oko 60k dolara.

    Na prvoj utakmici je imao 13 poena, 13 skokova za 20 minuta. 

    On jeste bio rizik, i dalje je, jer je undersized 5/4 koji izlazi iz povrede, ali kako mi tako nikad ne ubodemo ni slucajno sa provjerenim amerom/strancem, koji trazi da se vrati na pravi put.

    Sta je najjace on nije ni prestar, 30 godina, isto koliko i Bolomboy.

    Treba gledati ka NBA, i to ka "veteranima" jer zbog novih pravila o salary capu, dosta igraca je izvisilo, jer ne mogu vise dobiti ni vet min kako treba u NBA.

    Ne znam da li nam cetvorka rjesava sve probleme, ali svakako nece odmoci.

    • Like 1
  3. Javonte Smart potpisao za Orladno Magic.

     

    Nisam puno pisao, ili uopste, dok je bila saga sa Petrsuevim i cetvorkom generalno, ali stvarno nevjerovatno sta se nama desava svakog ljeta, ali dobro boze moj, i ovakvi kakvi smo, ja jedva cekam pocetak sezone i neku borbu za plej in, jer opet kad se sve sagleda, ovo je puno bolja ekipa nego prosle sezone, ako nista uigranija, dovedeni provjereniji igracki i zadrzano sta je valjalo. Samo da smo bilo kakvu cetvorku atletsku doveli, stvarno ne bi moglo nista da se zamjeri za prelazni rok, mimo gresaka od ranijih sezona sto se jos uvijek provlace kroz ekipu.

    • Like 2
  4. Montrezl Harrell juče potpisao za tim iz Australije kratkoročni ugovor do Januara, a ako se pokaže ima opcija za produženje.

     

    Dečko je bio 6ti igrač lige prije 4 sezone, odigrao 512 utakmica u NBA ligi sa 12 poena prosjekom, i igra 4/5.

     

    Znam da izlazi iz teške povrede, ali brate tu vrijedi i rizikovati pogotovo sa ovakvim kratkoročnim ugovorom, ali jbg mi nećemo ništa ni naći na kraju jer smo mutavi.

    • Like 2
  5. 40 minutes ago, Sector said:

    Volio bih da Plavšić dobije prednost u odnosu na Mitrovića, da mu se da šansa jer ima tijelo za el košarku. Ako bude u civilu ili dobijao šansu na kašičicu i aba ligi nema od njega ništa.

     

    Ne vjerujem da može na startu biti nešto mnogo gori od Mitrovića.

    Plavis je u idealnoj situaciji sada, u 12 je za OI i dobija jos bar 2-3 sedmice rada i igranja iza Jokica i Milutinova. Mislim da ovo iskustvo preko ljeta ce mu mnogo znaciti da postane bolji igrac i mozda vec u prvoj sezoni legit EL centar.

     

    Ne znam sto, ali ja bas gajim visoka ocekivanja za njega.

    • Like 11
  6. 17 minutes ago, Chaos Is Me said:

    Ne verujem da je Prađed nešto ozbiljnije bio povređen, a on i nije tip koji zavisi nešto puno od fizičke spreme. Komplementaran igrač, bocnuće spot up trojku pre nego Poku i neće izlaziti izvan opanaka. Jović ima lufta da uhvati formu u grupi. Plavšić ispred Ristića je no brainer. Jaramaz je postao beda od igrača, a Radanov se nikad nije ni razvio u bilo šta više od ABA ligaškog proseka.

     

    Veliki sam optimista.

    Deda na 70% > Pokusevski, ako nista samo zbog iskustva. Zna sto kazes da suta spot-up bez da razmislja (i da pogodi naravno). Zna dobro i da zagradi i pokupi skok kad treba, i zna u odbrani mnogo racionalnije da odigra i da pravi pametne faulove i to. Mnogo bolji i sigurniji igrac za tu neku rolu od 5-10 minuta ili koliko je vec projektovano.

    • Like 6
  7. Nama Bogdanovic otvara poptpuno novu dimenziju u igri, i bez njega smo poprilicno "ogranicena" ekipa.

     

    On i Jokic mogu da igraju two-man game slican kao sto tuku on i Marej u Denveru, a i sami svi znamo kako Bogdan umije da se zapali kada igra za Srbiju. 

     

    A kada je bogdan tu, onda su i drugi bekovi rasterecniji jer je ogroman fokus na njemu, njihovo ce biti da peglaju odbranu, i namjeste ruku za otvorene suteve.

     

    Takodje nam to daje priliku da nemamo mrtve minute kada se odmara Jokic (ili Bogdanovic) jer cemo uvijek imati jednog igraca na terenu koji moze da se nosi sa najboljim na svijetu.

     

    Takodje dosta ce zavisi i od igranja Nikole Jovica, iako ima samo 21 godinu, taj decko je veoma bitan za ovu ekipu jer on vec 2 godine igra i kralja se sa tim zvjerima u NBA, i to ove godine za razliku od prosle dolazi sa mnogo vise utakmica iza sebe (46 sa po 20 minuta provedenih na parketu) i sa vec iskustvom igranja u reprezentaciji.

     

    Mislim da se puno mraci zbog priprema, i smatram da je bolje sto smo izgubili ove dve ovde nego da se ulazi sa nizom od 5-6 pobjeda na pripremama i misli da nema nikakve rupe u igri, pa opet naleti jedna "Italija" i hvatamo se za glavu.

     

    Nema tu sta, Ameri su jedina "S Tier ekipa", a ostali mogu da se redaju kako hoce.

     

    Mi smo prema svjetskim kladionicama na vecini 3 ili 4 favorita, na nekima i drugi. I to je realno stanje mi bi trebali biti u top 4 ekipa, i sve osim polufinala bi trebao da je neuspjeh.

    • Like 13
  8. 27 minutes ago, Milko Miller said:

    Cancar ostaje u Denveru

    To se znalo, Denver nema Cap ni zasta, a treba im "tijela".

     

    Raskinuli su mu ugovor, tj nisu prihvatili zadnju godinu da bi mu mogli dati nalo vise para kao Vet ugovor koji manje udara na Cap (bar sam tako procitao obrazlozenje od jednog od njihovih novinara).

     

    Vlatko je njima dobar za regularne sezone, i solidno je odradjivao posao one godine kada su osvojili tokom sezone kada su povrede napale KCP i Gordona.

     

    Nije bilo smisla da ga puste, a. ne mogu nikoga drugog potpisati.

×
×
  • Create New...