Jump to content

40Wins

Moderators
  • Posts

    6,363
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by 40Wins

  1. 53 minutes ago, Mile1 said:

    Cestitke Jokicu ali malo je 3 mvp titule da bi bio u istoj ravni sa Radjom

     

    Cestitke Nikola! Mozda nije jos stigao Radju, ali se makar kvalifikovao za reprezentaciju sa Danilovicem...

     

     

    Inace, napisah 2022. sledece sezone Nikola ne osvaja MVP, ali osvaja titulu, tako da ove god kad osvaja MVP ne moze i titulica, jbg.

    • Like 1
    • Ha-ha 1
  2. 3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

    Light the beam🤣

    Cak i Minesota napravi sjajnu ekipu, jedino vi nikako.

     

    Pa naravno Miki, vec sam pisao mozda na prethodnoj temi da Minesoti, Klivlendu i Filadelfiji treba oduzeti visoke pikove na 10 godina.

    Od 2015. Minesota je imala vec 2 prva pika, plus jos poneki 5. 6. 7. 

    Sakramento je u celoj istoriji imao samo 1989. prvog pika i to je to. 

  3. 46 minutes ago, gggggggg said:

     

    jesi siguran da ne bi smetao murrayu za njegov razvoj. vama bi mozda trebao neki ozbiljniji defanzivac.

     

    Pa nisam siguran, samo mislim da u nekom momentu SAC mora i da rizikuje i proba da izadje iz situacije da bude tim koji ce samo da kontestuje za plej in, nesto slicno kao sada Atalanta. 

    Svakako da bi bilo mnogo bolje da je SAC ozbiljnije zagrizao za OGa, jer smo defanzivna rupa, nego eto Ingram se pojavio kao potencijalno ''jace'' ime za koje mozemo da licitiramo, a pored ovakvog zapada tesko cemo privuci ozbiljnija imena. 

    • Like 1
  4. 2 hours ago, gggggggg said:

     

     

    Jel moze Sac da pojuri ovog gospodina sto nas natrtio lepo?

    Ne znam sta bi NOPu bilo interesantno od nas, posto tesko da bi uzeli neki kombo Huerter i Barns. Ja bih im dao ovogodisnjeg pika i nek biraju sta ce da umecuju plate sem Foxa Mareja, Sabonisa i mozda ne bih davao Elisa.

    Pa kad imamo light Jokica da imamo i light Duranta.

  5. 1 hour ago, propolis said:

     

    Srbin bajo moj, ne daj Bože da se Srbi slože.

    U Hrvatskoj sam živeo do rata i kada sam došao u Srbiju prvi put sam čuo za izraz " Da komšiji crkne krava" to mi baš nije bilo jasno,ali evo posle 30 godina života u Srbiji skontao sam o čemu se radi. Teško se prihvata tuđi uspeh.

    Verujem da tu leži odgovor na tvoje pitanje.

     

    Ima mim na prosecnom Srbendi od pre 4-5 godina:

    Sretnes ga, pohvalis mu se za neki uspeh...

    - E bas mi je milo baki... Jede se u sebi, oj da crkne.

    • Ha-ha 1
  6. 5 hours ago, Bugl Khan said:

     

    Btw, jel ide Jokić na OI?

     

    Zavisi.

    Ako ode daleko u  PO, onda neće, jer mora da se odmori, a ako ispadne sad od Minesote, onda opet neće jer 7. i  11. avgusta imaju neke trke konjića tako da soryyyy

     

    • Like 2
    • Ha-ha 8
    • Tuzno 1
  7. 1 hour ago, djura.net said:

    Rekao je Kameron i da ce UK svake godine  Ukrajni dati 3 milijardi funti dok traje sukob sa Rusijom. A u Rusiji se spremaju za letnju ofanzivu koja bi mogla da krene svom silom vec za 2-3 nedelje.

     

    bbc

     

    Ukrainian intelligence officials also believe Russia is gearing up for a summer offensive in the north-eastern regions of Kharkiv and Sumy.

    The commander of the national guard, Oleksandr Pivnenko, warned recently that Russia was preparing "unpleasant surprises" and quietly recruiting 30,000 people a month.

     

    1918. Nemci su lansirali Ludendorfsku iliti Prolecnu ofanzivu, kako bi iskoristili brojčanu nadmoc  usled prebacivanja trupa sa ruskog fronta, a dok ne stignu Amerikanci. U početku su imali uspehe, da bi se sve zavrsilo drugom bitkom na Marni i vracanjem nazad.

    Tako će i Rusi ovde proći. Ja ovo napredovanje od 10km po cenu od 100 tenkova i 10 hiljada ljudi vidim kao "empty stats" u kosarkaskom recniku, tj igraju Rasel Vestbruk igru samo da kazu Putinu da napreduju. Ukr ima dubinu teritorije i mogu da melju Ruse dok se ovi ne raspadnu.

    Ekonomija ce uskoro krenuti jako nizbrdo, Ukrajinci ce u nekom momentu srusiti most na Krimu, novi projektili ce poremetiti logistiku jos vise, taman dok se proizvodnja granata ne dovede na dovoljan nivo da mogu da im odgovore jednakom merom.

    • Like 2
  8. Tako je, ni pre rata ruska nafta nije bila dominantna.

    Ali realno, akcize na gorivo, duvan, alkohol + PDV, od toga država živi. Umeju samo od naroda da uzimaju.

    Jer ima masa uhleba sa se plate, EPS je u banani itd...

    • Like 1
  9. 1 hour ago, goldberg said:

     

    Potpuno sumanuto je sto makar nije pokusano da se dodje do kompromisa, mislim sumanuto ako svi oni uopste zele kraj Sarumanizacije Srbije, a mozda i ne zele, mozda im je super ovako kao ikebanama koje glume da u Srbiji postoje slobodni izbori. 

     

    Kao sto je vec neko napisao, ja misim da bi Kurodobrica bio presrecan da zabode neku lokalnu kancelarijicu, ali samo uzi centar BGa, da se ispija kafica i kenja po Tviteru. 

    Prvo sam mislio da Evropljani i Murikanci drze Vucica jer im je obecao ustupke i pre svega granate za Ukrajinu, a posle razmisljam: Pa ko da npr Pavle i Dobrica ne bi hteli da pojacaju proizvodnju i isporuce municiju Ukrajini, ali posle razmisljam da su ovi stranci njih pogledali, ukapirali da ne umeju ni kosacicu za travu da upale i rekli: ove ce svi zivi da prejebu, daj onu stabilnu budalu nek tera jos malo... 

×
×
  • Create New...