Jump to content

McLeod

Član foruma
  • Posts

    14,165
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Posts posted by McLeod

  1. Nije ni Kalvin Filips na spisku:

     

    Goalkeepers: Dean Henderson (Crystal Palace), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Arsenal), James Trafford (Burnley).

     

    Defenders: Jarrad Branthwaite (Everton), Lewis Dunk (Brighton), Joe Gomez (Liverpool), Marc Guehi (Crystal Palace), Ezri Konsa (Aston Villa), Harry Maguire (Manchester United), Jarell Quansah (Liverpool), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Newcastle), Kyle Walker (Manchester City).

     

    Midfielders: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Conor Gallagher (Chelsea), Curtis Jones (Liverpool), Kobbie Mainoo (Manchester United), Declan Rice (Arsenal), Adam Wharton (Crystal Palace).

     

    Forwards: Jude Bellingham (Real Madrid), Jarrod Bowen (West Ham), Eberechi Eze (Crystal Palace), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Anthony Gordon (Newcastle), Harry Kane (Bayern Munich), James Maddison (Tottenham), Cole Palmer (Chelsea), Bukayo Saka (Arsenal), Ivan Toney (Brentford), Ollie Watkins (Aston Villa).

     

    Standardno su lose predstavljene pozicije, odnosno ofanzivni vezni su predstavljeni kao napadaci, ali sva imena su tu. Ovo ce se skratiti za jos 7, trenutno ih je 33.

     

    Verovatno otpadaju golman Traford, Kvansa i Guehi iz odbrane, Vorton i Galager iz veznog i Gordon i Eze iz napada. Mada ne voli on Medisona preterano, tako da mozda i on otpadne.

    • Like 1
  2. Nemam ja nista protiv odluke Jokica, kakva god da je. Samo su razlozi koji se provlace za odbijanje na nivou osnovne skole i to vredja inteligenciju.

     

    Bolje reci ne igra mi se, umesto da kazes da nisi spreman da das maksimum i da ne mozes da se spremis, a budes istovremeno jedini superstar koji to ne moze. Tacno je da verovatno nece biti 100%, retko ko jeste, ali i 70% je sasvim dovoljno.

    • Like 3
  3. 10 hours ago, Pero_Cameron said:

    Redovni godisnji podsetnik:

    Luka Doncic seda na avion dan nakon ispadanja iz plej ofa, dolazi na pripreme reprezentacije, dominantno osvaja kvalifikacioni turnir i vodi Sloveniju do polufinala OI.

     

     

     

    I sad ce to uraditi i pored toga sto igra finale Zapada i potencijalno NBA finale.

  4. On 5/18/2024 at 8:45 PM, atmsfr lnČ said:

    Stojic, Micko, Bazdar, Spajic pa i ovaj iz Kragujevca su potpuno nepotrebni na spisku jer je bilo boljih opcija. Jedino mi je Cirkovic iz nase lige cak i za finalni spisak i Jovanovica da ne zaboravim koji ima nestvarnu sezonu.

     

    Gluscevic je ako ne Kostic-like talenat, a ono blizu, plus ima 19 godina, za razliku od ostalih na spisku. Aleksic ima 18 (iako nije na spisku), od njih svakako moze da bude nesto. Niko od njih nece ici na prvenstvo.

  5. Naravno da sam imao u vidu prethodnu generaciju i rezultate. I Belgija je u padu, Nemacka i Holandija su bili za njih u slobodnom padu, to ne znaci da su pali ma nivo Azerbejdzana, nego da su osetno slabiji nego prethodnih godina

  6. Pasalic je propali talenat na revitalizaciji, da mozemo samo da sanjamo takve ne bismo isli na dva prvenstva zaredom, Sutalo je bas nista specijalno, pada mu vrednost kao stoperu i to u Holandiji (recimo Maksimovic koji je isto tako ispao nista specijalno je u njegovim godinama igrao Seriju A), nije ni on vise toliko mlad, Baturina je malo mladji i nisam ga dovoljno gledao, videcemo, jedino je Sucic top talenat.

     

    U svakom slucaju kao sto sam i rekao, nedovoljno ako oni ne ispadnu kao prethodna generacija, jer isuvise rupa imaju u timu.

  7. Just now, L' Imperatore said:

     

    Oni jesu sklopljeni sa Edwardsom kao jedinim u ulozi superstara, što je neobično za moderni NBA. Ali možda se upravo tu krije tajna njihovog uspeha. Oni su lagano mogli da gone priču Ant&Kat, strašni duo, ovo ono. Da mu puste da izigrava Embiida i provedu se slično kao Sixersi svake godine.

    Ali, pametno su prepoznali da Towns nije taj kalibar. Pronašli mu ulogu koja pozitivno utiče na njihovu timsku igru, a ne negativno. A njemu svaka čast što je to brez drame (barem što je meni poznato) to prihvatio i ispunjuje svoje zadatke maksimalno.

     

    Momenat gde sam ja skapirao da je ova Minnesota legit je bila neka utakmica usred sezone. Kada je Finch posle jedne od pobeda na KZŠ javno kritikovao Townsa zato što je na kraju utakmice bio sebičan zbog nekog rekorda. Recimo Doc Rivers bi u istoj situaciji počeo da peni kako KAT nije u priči za MVP-ja.

     

    Slazem se potpuno, lepo poslozena ekipa, lepo je u vakuumu i videti da i Denver pa i oni prakticno housebuiltuju tim i idu daleko, to nije radio niko od Spursa (bar ne uspesno), pa sa te strane je lepo, ali ovo je lican utisak, ogavni su mi, Edvards je paklen kosarkas stvarno, ali jako nesimpatican bar meni i to je to.

     

    Nisam siguran da li su uspeli Taunsa da svedu na pravu meru silom ili on ipak nije toliko delusional za procenu da treba da bude second fiddle Edvardsu.

    • Like 2
  8. 9 minutes ago, nonick said:

     

    Mozda treba da odmoris malo od NBA 🙂

     

    Meni je ova prva sezone posla vise od dvadest godina negledanja. Ovaj je PO dosta zabavan, neman neki set standard za šta da usporedim posle toliko vremena. 

     

    Denver je jako dobra ekipa ali izgleda mladji timovi vec znaju da ih procitaju. 

     

    I ja bi voleo da pobedi Dalas ali ce im trebali dosta energije, koje do sad nisu pokazali u ovom PO-u.

     

     

    Uzbudjenje nije jednako i kvalitet 🙂 Uzbudljiv je bio i derbi pre neki dan, pa kvalitet nije bio neki.

  9. Odbijam da gledam reprezentaciju gde Caletov Car ne igra.

     

    Realno gledano, i dalje jaka reprezentacija, ali za par godina ako im ovih par klinaca potencijala ne izrastu bar u nivo Rakitica ako ne Modrica, Hrvati ce biti barabar sa nama, a verovatno i gori.

     

    Ovo je bas bas tanko van veterana.

     

    Sreca u nesreci su im Gvardiol i Stanisic kao mlada okosnica odbrane jer je ovo ostalo tiha jeza, bez njih dvojice igrali bi kao mi na EURO 2000, svaku utakmicu bi primali po 3+ gola.

  10. 44 minutes ago, neko me sabotira said:


     

    Mislio sam vaditi quoteove Meka (po običaju) na temu Minnesota ali pustit ću čovjeka na miru. Za sad 😁

     

     

     

    Nista netacno nije receno. Zaspao sam posle prvog poluvremena btw, bilo mi je sokantno da vidim rezultat drugog. I bez gledanja, ne znam kako su uspeli sa odlicnom odbranom na prvom mestu gde su sve zakljucali i terali ih na ocajne suteve u prvom poluvremenu prime 60 u drugom.

     

    Jedan od najtezih throw-ova u istoriji sigurno, Minesoti svaka cast, ali kako god da su odigrali u drugom posle onakvog prvog poluvremena, ovo je Denverov poraz, ne njihova pobeda.

     

    Iskreno, voleo bih da pobedi Dalas, jer ako prodje Minesota bice to najgori sampion od bubble Lejkersa, a i sire. Bas ogavna ekipa, bez nekog veceg kvaliteta.

     

    Nebalansirane konferencije cesto daju loseg sampiona, ne pamtim da je bio ovako lobsided kvalitet od ranih 2000ih i three peata Lejkersa.

     

    Finale Istoka je maltene play-in Zapada po kvalitetu kosarke koji smo videli u ovom PO.

    • Ha-ha 8
  11. Da ih je on odveo do finala bas i nije. Mogli su da ne igraju finale zbog njega, a bogami i polufinale, iako je ukupno gledano odradio posao korektno. Sa zdravim Kurtoom bi i protiv Sitija i protiv Bajerna pogotovo bila rutina. Potpuno normalna odluka. Lik je treci golman. 

    • Like 1
  12. ajde po poslednji put - Hrvatska je pokradena od zirija zato sto da nisu namestali tako da Izrael sigurno ne pobedi, pobedila bi Hrvatska. Istovremeno, Svajcarska je potpuno nezasluzeni pobednik, jer da su znali da ce Francuz da pokida kod publike, 350+ glasova bi islo njemu. 

  13. Prefiks pan znaci "sve", to je starogrcka rec i bukvalno se tako i prevodi. Kod nas je "poznat" jer se taj prefiks koristio za neke nadnacionalne pokrete, poput panslavizma ili panarabizma.

     

    Znam sta podrazumevaju pod tim, samo mislim da je termin prilicno nesrecan.

     

    Sustinski, to su biseksualci koji zele da prosire seksualnu privlacnost i na trans, nebinarne i sve druge osobe, dakle ne spada bestijalnost u to, bar kako oni razumeju, samo sto sam izraz definitivno vise upucuje i na to.

  14. Ma ova Francuska je klasican raspad u najavi. Lici na Dominikanu ili tako neku ekipu koja ima NBA zvezdu oko koje ce se sve vrteti. Nije tolika razlika u kvalitetu kao pomenuta Dominikana jer ovi kamenjari na beku ipak igraju EL, ali na to ce se svoditi.

     

    Pogotovo ce nastupiti raspad ako pokusaju da igraju sa Vembom i Goberom zajedno, jedva cekam da to vidim.

    • Ha-ha 2
  15. Desanov spisak mi je kao random generator, nisam uopste siguran da je ovo najbolje sto imaju ali svakako je nebitno. Jedino odbrana po formi iz ove sezone osim Salibe mi je onako ali svakako jace od 99% reprezentacija.

    • Like 1
  16. Trebalo je da kazem early bloomer. Napucani poor man's Brendon Dzenings mi je on. Nisam primetio epski basketball IQ koji ima Gidi pa da napreduje u plejmejkingu. Samo igra sa dosta samopouzdanja inace je ogranicen lik. Videcemo sledece godine.

  17. 17 minutes ago, Chaos Is Me said:

    Da, da, baš bi im Vasa pomogao. I ovako su dobri, pometlali Pelicanse i kolju se sa Mavsima koji su iskusan i kvalitetan tim. Jalen Williams je odličan igrač i još 3 godine je na smešnom ugovoru, u najgorem slučaju može da bude treći najbolji igrač šampionske ekipe već sad. Jaylin Williams je nebitan, za koju godinu teško da će biti u ligi. Nemaju oni veze jedan sa drugim. SGA - Holmgren - Williams je super osnova, samo da ih okružiš sa dobrim sastojcima, gde svakako spadaju Dort i Joe, svaki na svoj način, pa i mali Wallace je iskoristiv igrač. Kao što rekoh, njima treba jedan znatno ozbiljniji igrač od Giddeya na 4, solidna back up petica i možda neki iskusni all rounder sa klupe umesto Haywardovog leša i spremni su.

     

    Gidi je tu najbolji igrac od pomocnog osoblja jer radi sve. Ako bude radio na sutu dodatno, bice ubica od igraca.

     

    Ovaj lik je bas akcelerant ocigledan, vrlo ce malo napredovati, zato je bolje da ga proslede dalje dok ih ne zajebe sa nekim ugovorom

     

    Za Hejvarda se slazem.

×
×
  • Create New...