Jump to content

Lobotomija

Član foruma
 • Posts

  3,057
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Lobotomija

 1. Šta će pametnom čoveku da se kompromituje igrajući za tim iz zemlje koja zdušno podržava "specijalnu vojnu operaciju" i veliča kremaljskog kepeca, uz još 5-6 osvedočenih anticivilizacijskih senkrupa? Gospodži k tomu sigurno nikako ne odgovara da sa decom guta smog i štroku glavnog seljoberskog grada, što je potpuno ispravno, i - eto Đenove. Here we come, makar i u drugu ligu! Lepota 1 na moru sa 300tinak sunčanih dana, po svakom kriterijumu bolja i kvalitetnija opcija za život. Nekad ni LŠ ne može da opere ono što vidi svako, osim onog koji to neće.
 2. Odlično. Ko voli da se kladi, eto šanse da zaradi na Srbiji. Govno od zemlje ali repka bombona, em Pikse to postrojio & naučio fore sa poljančeta. Mi danas imamo reprezntaciju koja ume da igra lopte i to pokazuje. Pokušaji da se umire u lepoti uzimaju polako maha kod nostalgične stomaklije u publici, poput potpisnika ovih redova, ali budmo svesni da takav koncept ima za rizik i povremene lake trojke, kao ono od Danske.... Koja btw može da ga doova, bolji su od nas taman koliko i glupavi Rendžers od Zvezde. Selektor zna šta radi, em je poradio na elokvenciji i van terena. Njegovi nastupi su sve ono što ćemo čuti od stručnjaka a ne od neke dosadašnje random džukele, sa časnim izuzetkom Antića i Radomira. Čovek, koji je sve što je znao na terenu, počeo je na pravi način da prenosi znanje i autoritet na igrače. Osim što mrzim da imam bilo kakve veze sa javnim servisom, još manje sa điljkošima u studiju, večeras je džukela ipak rekla jednu istinu: Selektor Švedske je pao onog trenutka kada je opet zvao Zlatana od 4 banke, da zapavo samo pojebava atmosferu u reprezentaciji. Isto kao i Portugal, biću slobodan dodati, koji ga je kod kuće ispušio pa grickao nokte protiv bratske nam Seevrne MaXedonije, sa sve kvarcovanom grimasom sa čkapitenskom trakom... No, to je sve već prošlost ali moram da pitam, da li negde ima da se nađe onaj meč u Lisabunu, pošto mesecima nema ništa na netu? Ili je namerno, što i ne bi bilo loše, a ja se ne bih nervirao? Štekovanje za SP, pa dobro. Više valjda nismo majmunčad, to i drugi rade odavno... Liga Nacija za nas trenutno je sve samo ne sviranje kurcu i cipiripi takmičenje. Jeste maltretman, juni mesec jbg, ali nama TAKO trebaju uigravanje, isprobavanje igrača, taktike i pičke materine, rezultati dobri i loši i, ako Džoker da, ulazak u A skupinu i peglanje sa najboljim evropskim reprezentacijama... Ne budimo plitkih razmišljanja nego i kod 0:5 igrajmo samo sa najboljima. Sviđa mi se sve ovo što vidim, a za nastavak... Na drugom mestu. Ovde sam završio.
 3. Nije bilo bolje ali je sada dozvoljeno svima. Zanimljivo. Nikad nisam bio u fotelji, još manje u gejmerskoj. Operi ti ipak šoferku, sebe radi.
 4. Baš zato se raspao. I treba, kad ne znaš gde biješ. A tebi je musava šoferka, no offense.
 5. A zbog čega da se "smiruje tema"? Prekriješ oči ručicama, toddler stajl, i misliš da te niko ne vidi? E baš to, jedna od najupečatljivijih situacija tokkom 78 dana beogradske oranžade, izađe blagoglagoljivi Raspadrijarh i veli pred onolikim svetom, para iz usta: "Ranzinđinte sen, indinten kunćaman, ninkom nen_treban_nansilje". I dobije zamalo ono resto jaja u facu, jer: - Niko nije "zvao na nasilje". To je bila retorika istih ovih danas. - Protestna šetnja zbog izborne krađe je ušla u ko zna koji dan, - Imala svoju rutu i rutinu, performansi po celom centru. - Najveći incident se desio kad je lik zalepio žvaku pinđur-kornjači na štit, - Stvarni incidenti su izazivani namerno i nikad od strane šetača. Tako je i ovde... Nazivaju se stvari pravim imenima. Postoji čak i podrška u vidu postova koji potvrđuju istoriju, gde sam i lično ne samo učestvovao, nego i gradio sa vrednim kolegama. No, problemi ovog nesretnog mesta negde moraju isplivati. I ne, nije ovo problem... Problem je samo jedan i nalazi se iza zavese. Rupa, pritom, ima toliko da nema ni Paje Patka da zakrpi gumu. Pre će da se spakuje u nju i da mu viri kljun, što zapravo i jeste slučaj, kao u crtaću... Na kraju će se desiti nešto kao Junajted Grupa, iliti zbogom žohari.
 6. Opcija Edit se nalazi gore desno, u meniju označenog kao tri tačke. Nismo na burek-četu nego na pokušaju jednog diskusionog forum, što nosi i svoja pravila. Ili makar gledaj šta pišeš pre nego što stisneš Submit. Msm nije da me interesuje, ali ovo je ispod svakog kriterijuma.. edit: Ako može neko od preostale moderacije da mi prebaci (a može i da obriše slobodno) ovde post koji sam greškom ostavio na Minijaturama? edit': @Harmonika 'El vidiš kako se to radi? A ovo tagovanje radiš na sledeći način: stisneš @ i otkucaš nick, ili nađeš u padajućem meniju dok otkucavaš pa klikni koga hoćeš. "Kad već ne može da se diše, makar neka liči na nešto", skoro kao poslovica. Nema na čemu.
 7. Kinik... Lik koji vas je mamuzao toliko da ni modaracija nije bila potrebna.
 8. Kad se od politike napravi košarka i dobije ovaj krasni isKljuvak. Zagreva se i tata u letečoj, kao za rempremzemtamciju.
 9. Imamo mi čak i svežu krv, ali bi trener pre seo golom guzicom na ringlu nego da pusti Stankovića, Stanića, Radulovića da igraju. Klincima se igra, vidi se iz aviona, a ovi bi najpre da tapnu Erakovića. Onda će da vrate klince na krtičnjake, na kaljenjetm. Na kraju stiže još po' tuceta matoraca u junu, od kojih pola invalidi za pola miliona godišnje. I opet će da zabodemo proleće. Ingeniozno, takoreći. Gotivio sam ga, i pored toga što je mogao da bude Maradona u odnosu na sve što nije napravio u karijeri. Moglo bi biti zanimljivo; makar će neko da diskvalifikuje onolike panjeve, za promenu.
 10. Zato što su oni naši večni dužnici. 😀 A i da se podsetimo somine koja ono sa peterca nije stavila iza leđa Donarumi. Valjda je on branio? Ali, u međuvremenu je i otišao. A ove naše štetočine nikad da odu više u pizdu materinu.
 11. Lobotomija

  RIP

  To je ujedno i najbolje što je iznedrio. RIP. Predivna Sean Young
 12. Ono crkavice normalnog sveta je naprosto oguševljeno.
 13. Pa eto, ali znaš da lupetaš. Flejmuješ, kačiš se sa forumašima, svaki čas neke "vesti", likuješ nad gadarijama... Nema pdfa gde nisi ozbiljno usro motku do sada. Malo li je?
 14. Lepo si naišao, da razjasnimo situaciju: Poslednji ban koji si dobio spasio ti je glavu. Kao kuče na raskrsnici, groma ne bi čuo. I nije "svaki drugi ban moj" jer je nebitno ko ih objavljuje.
 15. Rat je bio izgubljen u Srbiji, maltene i pre nego što se razbuktao. Nisu imali dovoljno resursa da pokriju gubitak koji su definitivno videli kao pobedu. Edit/b: Nebitno, konkretno.
 16. To pitaj onog koji bi da bude sve. edit: PDF Politika je zbog jedne štetočine ostala bez dva moderatora u 3 meseca. Nema ni trećeg već duže vreme. Asad i Agro su tu i verujem da će uzeti u obzir dokaz o namernom uništenju celog pdfa, koje je počelo brisanjem Vox Populi teme.
 17. Opet Srnić, pa da li je jebeno moguće...
 18. Upravo suprotno: pisati slobodno na celom forumu, osuditi antisemitizam i manuti se "spratova".
×
×
 • Create New...