Jump to content

Ječmendo

Član foruma
  • Posts

    2,093
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Ječmendo

  1. Luka nastavlja sa očajnim šutem spolja, ponekad je mučno za gledanje. Čini se kao da je različit kriterijum suđenja na dvije strane. OKC standardno dobro i čvrsto igra. Noćašnje utakmice ne pretjerano kvalitetne i bez uzbuđenja.
  2. Ozbiljna kanonada, konjanici u galopu!
  3. Uz to Cavsi su izmoreni ozbiljnom fizičkom košarkom sa Orlandom u 7 utakmica, kratka pauza svakako nije bila dovoljna za oporavak. Moglo bi noćas biti ružno po njih...
  4. Ovo što igra Denver je čisti kriminal. Sad im se pridružila i Minesota. Ovakav tip utakmice više nije dobar za njih jer bi mogli pomisliti da su bolji nego što jesu.
  5. Gadan raspad šampiona, nikad viđena bezidejnost i strah. Tužno! Ne znam šta bi trebalo da se desi za neki preokret, ne večeras već u idućim mečevima.
  6. Ali, glavna ideja je da Jokara igra iza linije za tri.
  7. Predugo drži loptu, svaki put dozvoljavajući odbrani potpunu konsolidaciju. Mora mnogo brži protok iste! I na kraju krajeva, ako je dozvoljena tuča, potuci se!
  8. Nijesu sudije krive što Denver igra neinteligentno. Jokić i ball hog, bukvalno ne vjerujem šta gledam.
  9. Jokić je defanzivni krater trenutno. Bukvalno se izmiče dok polažu ili šutiraju pored njega. Baš neozbiljno.
  10. Hali je sjebao utakmicu svojim turnover-ima na kraju i neigranjem odbrane, ubjedljivo najgori u Indijani.
  11. Solidno pogurani Knicksi od strane sudija. Brunson nastavlja da zatrpava.
  12. Bila je dobra odbrana, ozbiljno oštećena Indijana. Najbolja utakmica dosadašnjeg toka plej ofa.
  13. Kakvo kucanje Nesmith-a! Još jednom da ponovim - ovo što igra Josh Hart je apsolutni vrh prašinarske košarke!
  14. Fantastična utakmica, moram još jednom da ponovim. Indijanski paceri igraju toliko brzo da Knicksi povremeno ni pogledom ne mogu da ih isprate. Nevjerovatnih 25 asista na 3 TO!!! Još kad ih ne bi trpali Knicksi na suprotnoj strani...
  15. Sudijske odluke poslije challenge-a povremeno liče na sprdnju. Odlična utakmica u Nju Jorku noćas.
  16. Poprilično neozbiljno i od njega i od kluba.
  17. Kakav user IHart-a! Fantastično poluvrijeme Pacersa, igraju u svom ritmu, peglaju dobru defanzivu, trenutno izgledaju dosta bolje na parketu. Za mene pomalo iznenađujuće.
  18. Odličan rezultat za Pacerse, mogli bi oni biti opasni u ovoj seriji. Pogotovo ako nametnu svoju brzu košarku i ako bude išao šut za tri. Mnogo je to ako, Knicksi su poveliki favoriti - ipak nekako očekujem neizvjestan duel. TJ igra košarku karijere!
  19. Za ovakav tip basketa - em super fizički, em kamenjarski 9 razlike je ogromno.
  20. Franzu se stisla jajca, baš sramna partija za nekog njegovog talenta.
  21. Dosta su pali Cavsi u posljednje tri utakmice koje ne igra Jarrett Allen. On je njima objektivno drugi najbolji i najvažniji igrač, takav nedostatak u plej ofu je teško nadoknaditi. Radi kompetitivnosti u narednom krugu i bolje da ide dalje Orlando, ali mislim da nemaju dovoljno ofanzivnog kvaliteta da zaprijete Keltima. Makar će biti borbeni...
×
×
  • Create New...