Jump to content

Bliski Istok


A sad

Recommended Posts

...rekla bih da samo nedovoljno upoznati sa prilikama, uzimaju u obzir ono sto izvestava hamas...to kazem sada kada sam procitala postove na preth. str. Odakle ideja da se izjednaci drzava izrael sa teroristima koji svoju drzavu, osim udaljenog irana, nemaju....divljaci koji hoce da napadnu ali da im se ne uzvrati, ili ako im se uzvrati onda da se uzvrati malo a ne puno....divljaci koji podmecu zene i decu kao stit a onda cupaju kosu, brkove i brade i kukaju u kameru. Po stoti put se pitam, sta su Gazini zitelji, teroristi i oni koji su ih izabrali, ocekivali posle napada na Izrael.....Nema odgovora i nece ga biti.

 

Trebalo bi zaboraviti na hamas a ne gurati njihovo postojanje kao nesto normalno. Mogao je taj hamas da bude obican mrzitelj drzave izrael a ne iranska teroristicka banda koja se krije pod zemljom, ispod zena i dece, ispod talaca, koja se koristi taqijom, kojoj iran zadaje diktat i sve ostalo sto normalan ne moze ni da zamisli. Posle svet place nad iranskom propagandom.

 

 

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

On 4/23/2024 at 3:23 PM, berti said:

 

 

Da, paralele sa Balkanom se izbegavaju jer se na tome vide različiti aršini koji ne prijaju baš svakom.

Ja ne izbegavam, a narocito ne ako su masovne grobnice po Srbiji tema.  

 

Čim dođe kamion sa leševima, isti čas se bagerom iskopa rupa, sve se polije benzinom, prekrije gumama i zapali, a nakon što izgori, posle dva-tri sata jame se poravnaju”, rekao je u izjavi radnoj grupi pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Duško Nenadović, koji je učestvovao u pokopavanju tela u masovnim grobnicama u Batajnici.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...