Jump to content

Australian Open 2020.


zoe Bg

Recommended Posts

4 hours ago, Crni Bombarder said:

Ha-ha,dobra forica,ali bojim se - ne vise od toga. 

Eno ga kuka i cmizdri,proklinje prorociste u Delfima,majanska bozanstva i sve ciganske gatare sto ga je zreb tako rano spojio sa Federerom. Kaze mu najbolji drugar: -Izadji na teren,uzivaj, posibaj se,pa kako bude..
Meni iz njihove konverzacije deluje da je Filip vec "skinuo gace"..

Kari Pesic na repeat za skidanje gaca. Necu da vidim to na Live score sutra!

Link to comment
Share on other sites

Pogledao sam malo Woz i igra dosta agresivno, 

verovatno je odavno nisam gledao. 
Raspaljivala je neke vinere, 

kao kad Simon poludi nakratko. 
 

Gledam sad malo ovu klinku Gauf i upravo je izgubila brejk, a i izgledalo je kao da je nervozna. Ovo je mec koji ona realno treba da dobije

Link to comment
Share on other sites

Koliko su jadni nasi teniseri

 

Da im nema Novaka za sparing i savete, nijedan se ne bi nasao u top100

 

I bukvalno se zna kad ko ispada, Krajinovic ne moze dobar gem da odigra protiv Federera tj. svaki put ga razbije sve ubedljivije. Izgubio mec i pre nego sto je izasao, bar da se potrudio da odigra nesto 

 

Lajovic isto ispada u sl kolu. Ne secam se kad je neki nas teniser iznenadio i premasio ocekivanja tipa da prodje dva kola vise od ocekivanog

 

Kecmanovic isto propali talenat, dok je Krajinovic splavar koji je po talentu mogao u top10, a po mentalnoj snazi i nije za sport

 

Link to comment
Share on other sites

Nije Filipov problem strah,nije se on ovde uplasio. Nije on klinac,negi debitant kojeg ce pojesti stadion,atmosfera i rivalovo ime.

Njegov problem je sto se opterecuje zrebom..precesto lamentira nad tezinom zreba,na to sto mu u ranoj fazi relativno cesto dolaze najjaca imena (sto nije neistinito)..i kao posledica toga pada u neko ocajavanje,a kao logicna posledica toga dolazi neka malodusnost na terenu,neko samo-sazaljevanje iz kojeg nema ni energije,ni entuzijazma,pa ni igre. Njega bi Federer svakako pobedio;to se ne dovodi u pitanje,ali on je sam sebi nametnuo neki grc. Tako je poceo mec i tako ga zavrsava.

U tom pogledu sam govorio o "skidanju gaca",a ne o strahu ili preplasenosti.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam sve, ali Sandgren, Pelja, Fonjini/Tompson i jos neko mi fali

 

 

Fed poveo sa 5:0, on spominje neku srecu :lol_2:

 

Quote

"Počeo je meč jako dobro, i ja sam, osećao sam loptu da sam dobro startovao, napadao sam... 'Pasirao' me je nekoliko jako bitnih poena na startu. Mislim da je imao malo više sreće u nekim momentima, onaj čelendže što je zvao, ali bez obriza na to, danas je bio mnogo bolji," izjavio je Krajinović.

 

Edited by Boxy
Link to comment
Share on other sites

Nije Milman zeznutiji od Paula. Lik je stvarno talentovan, ima skill, nije jos 1 iz plejade anerickih hype igraca, samo mislim da mu se kockice nekako nisu poklopile u ranoj fazi karijere, a da kvalitet jeste tu... jos se secam kako je drao Thiema prosle godine na RG dok nije lipsao, cisto igracki ga je razmontirao. I za nastavak turnira je poveci upitnik nad njegovom kondicijom zbog ovog maratona.

 

Milman je Kecmanovic za malo bogatije, daje mu se preveliki kredit zbog tog USO, inace klasican nit smrdi nit mirise igrac, Fusovic je glat ozbiljniji igrac od njega.

Link to comment
Share on other sites

  • zoe Bg locked and unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...