Jump to content

stripi

Član foruma
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stripi

  1. stripi

    ABA liga

    Covica i Bokana treba najuriti iz sporta, gazde im treba proterati iz država, ali znamo da je to trenutno nemoguće. Birokrate iz Aba lige, mora da prate kakva je situacija na terenu, i na osnovu nje da donose odluke. Mada ako Djordi ukine prohodnost, Aba se raspada u svakom slučaju.
  2. stripi

    ABA liga

    Da je Aba liga, mislila na svoju budućnost, mogla je da odloži ovaj meč. Ne da šalje Zvezdu, da onaj mafijaš sa svojim nacionalistima leči komplekse. Ko pokuša da me ubedi da u C.Gori teče med i mleko,neka me zaobidje. Da se razumemo, Čović je ološ kakav se retko radja,o AV je svaka reč suvišna, zna se gde je njima mesto.
  3. Ovde se samo Kanjasu igra, ovo ostalo bez motiva i mlitavo.
  4. Vujadin je klasa za ovog nesrećnika. Na kraju krajeva u najvažnijoj utakmici prošle sezone, protiv Salcburga, Savić je krpio i Degeneka.
  5. Ono ispadanje Milunovića, pred sam kraj utakmice, mi je izazvalo jezu. Bilo je baš amaterski. Jovančić je dobar momak, ali skoro svako njegovo dodavanje je unazad. Šteta što Marin i Ivanić nisu kliknuli, jednostavno guše jedan drugoga. Bolji smo sada za nijansu, nego što smo bili pre dva meseca, ali ovo je još uvek daleko od ozbiljnog fudbala.
  6. Čekaj, nisi mi baš najjasnije, jel to ona ista bitange s predhodnog foruma ili je samo sličnost u pitanju?
  7. Jedno kratko pitanje, da li je Dravot moderator na ovim forumu, pa se ovoliko raspisao?
  8. Prvih deset minuta drugog poluvremena su ključna. Ako Partizan izdrži, rešili su utakmicu. Naravno, mora Zvezda mnogo ozbiljnije početi drugo poluvreme.
  9. Pa naravno da znam, ko to ne zna. A znaš li ti da Mup monopol, ne svira 13 godina i da ne izdaje 8/30?
  10. Pozdrav svima, super što je ova priča nastavljena.
×
×
  • Create New...