Jump to content

alcesta

Član foruma
  • Posts

    12,275
  • Joined

  • Days Won

    9

Everything posted by alcesta

  1. Mene ne prestaje da iznenađuje kako je JJ kompletno nestala sa scene, ona mi je baš delovala kao tip koji bi danas visio po društvenim mrežama i kačio selfije u raznim pozama prilično me je prijatno iznenadila tu, moram reći. Malopre pogledah, Sara Erani ima 36 godina, mislila sam da ima više. Očigledno nije još za penziju...
  2. alcesta

    Novak Djokovic

    Skroz sam zaboravila na Lua, a simpatičan je bio skroz to jest valjda je i dalje, ovo je nekako nezgodno ispalo
  3. I prošao Hamad kvalifikacije, za razliku od Tima E da, dobila i Olga.
  4. Očigledno je Cicipasova kletva jača, ali on bar ima masterse. Nije bilo finale mastersa ili slema pa je verovatno zato Rud dobio
  5. alcesta

    WTA

    Baš mi je drago zbog nje
  6. alcesta

    Teniski penzioneri

    https://www.tennis.com/news/articles/two-time-major-winner-garbine-muguruza-retires-from-tennis Verovatno najbolja moguća odluka, očigledno joj već godinama nije do tenisa.
  7. Mislim da on prosto hoće da odigra još jedne OI i RG, pa dokle stigne. Nisam očekivala da Lajović dobije Fokinu, bravo.
  8. Malopre se setim da popodne igra Rafa i uključim strim, kad trt, taman uhvatim statistiku na kraju meča. De Minor dobio u dva seta ali prvi je bio povuci-potegni, a u drugom Rafa nije imao nijednu brejk loptu. Verovatno je ohrabrujuće ako je Rafa izdržao dva sata meča a ne bude imao fizičkih problema posle ovoga.
  9. alcesta

    Rafael Nadal

    Kako je izgledao fizički, je li bilo nekih problema?
  10. Meni zvuči kao da si opisao sve francuske tenisere
  11. Rudu je izgleda suđeno da ostane bez veće titule u karijeri.
  12. alcesta

    Novak Djokovic

    I ja mislim da su produženi mastersi totalni promašaj, ajde makar da su poslužili da se igračima olakša raspored, ali završnice su nekako uspeli da sabiju s istim groznim terminima kao i ranije a pre toga samo gomila praznog hoda. Fino bi bilo za par godina da vrate na staro.
  13. Većinu tog meča nisam videla ali sam pročitala da je publika bila užasna. Bojim se da je i u Rimu gotovo s podrškom Novaku, osim ako Siner kojim čudom ne ispadne rano bar će finale sutra moći da se igra na miru. Inače nikad nisam imala neko mišljenje o suđenju Oreli Turt, ali Bernardes i Lajani bi morali da imaju više autoriteta, koliko god da i oni brljaju u zadnje vreme. I Mekinro je svojevremeno radio svašta ali on je po tome štrčao, a ovoj mlađoj generaciji je izgleda normalno da se tako ponaša i nikom ništa. Eno Rubljova prvo diskvalifikovali a posle samo što mu se nisu izvinili, a on uopšte nije ni shvatio u čemu je bio problem dosta je tu do ATP-a koji nema jasne smernice pa onda ni igračima nije jasno.
  14. Kao da su hteli na ovom turniru da što jasnije pokažu zašto uvode HE od iduće godine. A baš na šljaci ima toliko nepravilnih odskoka koji mogu da zbune kompjuter, ali eto videli smo ovde da su ljudi ipak gore rešenje čak i na šljaci
  15. alcesta

    Novak Djokovic

    Nisam sigurna koliko mu je pametno da ne igra Madrid, trebaju mu mečevi za kondiciju, to ne može nadoknaditi samo u teretani. Možda da odigra makar neki turnirčić uz Rim, ako ih produženi Madrid nije sve izbacio iz kalendara.
  16. Pobogu, čoveče Prvo kažeš ne bi sutra imao šanse protiv Cicipasa, a onda samo će ga Alkaraz pobediti na RG valjda bi neke šanse i sutra imao, uostalom imao je i danas ovakav kakav je, a Rud ima par finala RG više od Cipija samo se nadam da će se pojaviti sutra.
  17. S ovakvim servisom i nije moglo više, ali što se tiče ostalog jako lepo ovo izgleda za prvi turnir na šljaci, sad da se radi na kondiciji i servisu pre svega. Rud nikad nije imao bolju priliku da uze masters, ako sutra ne pobedi ne znam kada će.
  18. Tek sam sad uspela da ukačim strim, ali moraću verovatno da izađem uskoro. Kakav drop šot Sad gledam, je li realno da je dobio set 6:1 sa 24 posto prvog servisa Doduše servisa nema i dalje. Kakve bekhende igra Rud u ovom setu
  19. Ne mogu trenutno da gledam, diše li Novak već na škrge?
  20. Pa imao je i Medvedev svoju predstavu sa suđenjem na ovom terenu, zar nije? Zaboravila sam doduše tačno šta je bilo
×
×
  • Create New...