Jump to content

Godzo

Član foruma
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

208 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sve ste imali poslednjih par godina samo vam je još makro falio [emoji4]
 2. Neka bude da sam se ja pogrešno izrazio ali drugi pasus nema veza sa onim što sam hteo reći [emoji846] Pod navijačima sa emocijama sam mislio na one koji su skoro svakog vikenda na stdionima ( corona excluded) u odnosu na one sa strane koji bi plaćali tv prava kako bi gledali te klubove. Klubovi su ipak poslušali ove prve. Nisam poredio emocije među narodima niti gledao Azijate sa visine ( kako li si tek ovo shvatio?! ) ali ne može da me ubedi niko da bilo ko sa strane može da voli Liverpul kao neko koga je ćale vodio u kop još od malih nogu. Neko je juče napisao kako bi uvek pre gledao mislim
 3. Čitam malo forume navijača ovih klubova a evo sigurno sam desetak minuta gledao protest navijača Čelsija, ima jedna stvar o kojoj razmišljam od kada se pojavila ova vest a to je da ipak verujem da jedan navijač sa emocijama vredi bar kao 100 onih "pre bih gledao Man Utd vs Real svake nedelje nego vs Ajax/Dortmund..." Svet je postao jaaako plastičan a fudbal ga prati sve brže. Mene ne može niko da ubedi da jedan navijač Liverpula iz Azije može više da se raduje osvajanju LŠ-a nego ja što sam se radovao protiv Jang Bojsa ili Kopenhagena. Isto tako ne verujem da su tugovali više nego ja protiv S
 4. Neka se malo 'pusti loša krvTM' možda na kraju ispadne i dobro.
 5. Godzo

  Eurocup 20/21

  Nije previše lepa utakmica ali sve pršti, videćemo hoće li neko uspeti ovo da prelomi ranije ili će biti neizvesno do kraja. U svakom slučaju melem za oči posle posle onoga što se igralo u hali Aleksandrar Nikolić.
 6. Hahhaha cigani ludaci srusili sajt aba lige
 7. Da, evo gledam opet i meni nije jasno nikako. Kao kada je Gobelja protiv Milana propustio loptu u aut a bio sam samcijat. I dok se setio da ga izvede oni nam napravili presing i uzdli loptu. To je nekako usadjeno i tu leka nema.
 8. Naši mladi igrače ne uče ono što što bi trebalo da uče još od mladjih selekcija, teško je to posle nadoknaditi u prvom timu. Nikolićeva reakcija kod situacije kada se Katai izderao na njega je dovoljna, brate jebo ti taj 'osećaj' za fudbal.
 9. Godzo

  Tata

  Goldberg je sigurno mislio da li neko ima takav niz u jačim ligama od naše, mante se tih slepačkih liga i ekipa.
 10. Ako nas je nečemu ova sezona i situacija naučila to je da ne postoji loš razlog da se započne svadja o (ne)vakcinaciji.
 11. Godzo

  Tata

  Ma hebo basket plazma otišla u grčke ruke
 12. Nadao sam se da ćemo ga dati u prvih 15 ali nema veze može i u 16. Mitar je car.
 13. Ovo je izjavio na lokalnoj KTV televiziji, strašno anti režimska kako na lokalu tako i globalu ako se smen tako izraziti. Popio sam puno ne mogu o tome tražite ako vas zanima samo će se kasti
 14. Meni je Hadersfild odličan film, plus vrhunska gluma Glogovca. Često pogledam samo onaj njegov monolog u završnoj sceni.
×
×
 • Create New...