Jump to content

Godzo

Član foruma
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

159 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oni naši insajderi sa Insta kazu da najverovatnije igra protiv Efesa ali da se očekuje potvrda. Od utakmice nisam iskreno ni očekivao više posle duplog gostovanja u EL samo par dana ranije. Još plus bez prvog pleja više od pola utakmice. Mi i dalje imamo u sezoni jedan samo kiks a uz to pobedu prptiv CSKA. Bolje ovako, uvek se uzdam u to da ce se pre nedostaci ispraviti posle pobede od pola koša nego posle 15 razlike.
 2. Kažu komšije da osvajamo EL pa nema izgleda potrebe da se bavimo trivijalnostima kao što su ABA i derbi.
 3. [emoji1787] Evo ga opet, od polu kontre do vraćanja golmanu za 15 sekundi
 4. Da imamo bolje navijače i da je izgrađen nacionalni stadion igrali bi bar polufinale EP-a ovako bez toga mrka kapa.
 5. Centarsutevi, korneri, majko mila...
 6. Ne leže nam borbene ekipe
 7. Nisam imao ni punih deset kada smo posle 20 godina uzeli te titule devedesetih pa se slabo sećam utakmica ali se jako dobro sećam komentara ćaletovog druga ( ne znam da li je to bilo za prvu ili drugu titulu) kao lako je nama da uzmemo titulu kada imamo lukavu lisicu. Nekako mislim da danas nismo mogli da izgubimo nikako pa ma ko da je bio sa druge strane. Hvala mu za sve i neka mu je laka zemlja.
 8. Nema opravdanja za Erakovića to stoji ali opet je došlo na naplatu jajarenje oko levog beka. Baš me zanima da li će uspeti da nadju nekog na zimu.
 9. Šteta što nije Gojko prenosio Fulam, taman da ponovi ono od pre 15 godina 'on nije Toti i nikada mislim neće biti kao Toti' Stvarno neozbiljno izvedeno.
 10. Joj odosmo u off ali tu utakmicu nikada neću zaboraviti. Posle toga basket pa vozom posle nazad za SU gde sam tada živeo. Sledećeg dana ujutru kolokvijum i posle toga spavanje od 14h do sutradan u 9h.Eh mladosti, sada ne znam ni da li bi taj pljusak preživeo [emoji1]
 11. Koliko je Sanogo kriv toliko je i Nikolić. Ni jednu bitnu utakmicu do sada nije dobro odigrao, ni jednu. Aj sad da vidimo od čega smo.
 12. Ni cveće nismo doneli prvaku Evrope.
 13. Godzo

  Kucni ljubimci

  Na toj slici mi baš liče, bar ovaj moj slično izgleda uživo :) ma da, nek su živi i zdravi što duže.
 14. U pravu si, da ne spamujem dalje. Malo sam se više iznervirao nego što je trebalo pa sam tako napisao. I dalje stojim da se nekima više dopušta nego što bi trebalo ali to nema veze sa tobom ni sa ovom temom.
×
×
 • Create New...