Jump to content
Vox92.net Forum

Godzo

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koliko vidim Reath je ozvaničen na FB stranici.
 2. Na drugoj strani brda - lakše ćemo u EL preko EC nego jadranske lige, nemamo sta da tražimo pored Zvezde i Budućnosti Kod nas - tanko je ovo i za jadranaku a pogotovo za EL Mislim meni je sve jasno, prošli smo sve i svašta ovih godina, prošle godine se žestoko opekli i samo srećom bez posledica je završili, ali valjda Sale ima bolji uvid u Kuzmićevo stanje od svih nas, valjda zna koliko on može a koliko ne u sl sezoni i da li nam i kakav igrač tu treba. Što se pleja tiče očigledno smo ostali bez prve opcije. Da imamo stvarno onih 14 milki verovatno bi ga do sada rešili ovako ćemo izgleda morati još malo da sačekamo :)
 3. Odlična analiza. Meni se čini ( uz pretpostavku da Rit dolazi ) da ćemo još jednog igrača unutra potpisati samo ako Simana ode. Što se njega tiče sve si napisao. Uprkos svemu i dalje tinja neka mala nada da će ostati i pokidati sledeću sezonu.
 4. Godzo

  KK Partizan 19/20

  Ima i na sajtu evrolige, Uniks i Juventut za sada
 5. Godzo

  KK Partizan 19/20

  Komšije ne hvalite se da žreb počinje? Taman da prekratim ostatak smene. Mada meni ovi šeširi uopšte nisu jasni zašto su tako sastavljeni.
 6. I ovo stoji, zato sam napisao da bih bio zadovoljan da se doveo još samo prvi plej spolja. Ali videćemo, verujem da će ekipa biti super.
 7. Nemoj, meni je to i dalje jako bolna tema [emoji1] Biće ovaj tim bombona, a nema šanse da se ne igra sezona. Veliki bi to udarac bio za celokupni ekonomiju sporta. U nekoj formi će se igrati sigurno.
 8. Potvrdili čuvari da ga potpisujemo, ali kao bekap pleja i da se čeka prvi plej i dalje. Ako je tako ja sam prezadovoljan iako bih bio zadovoljan i da smo spolja potpisali samo još prvog pleja.
 9. Jasno, samo svaki put kada se spomene broj igrača našeg tima kao da me nešto preseče po želucu.
 10. Mnoge stvari mi nisu jasne, ali prelazni rok će reći svoje. Jako bi bilo bolno da Dekija potrošimo ovako jeftino. Aj kao što kaže da nije njegova titula jer je došao pred kraj neka bude i da nije ovaj kup njegova krivica. Deki krećeš sada od nule!
 11. Godzo

  FK Partizan 2019/20

  Čestitam komšije!
 12. Godzo

  ABA liga

  Pišljivih 100 hiljada, nije vredno ni postavljanja. Razni Klobučari su više dobili od ove cifre kada je to bila neka para pre 6 godina.
 13. Baš tako, ne znam ni što sam pročitao sve ono, sad ne smem otići na basket iza ćoška ako mi neko od njihovih navijača ne da dozvolu.
 14. Ja sam bio ubedjen da su plej of ukinuli za ovu sezonu još pre početka...sada svugde čitam kao bez tog trećeg dela će se završiti sezona
×
×
 • Create New...