Jump to content
Vox92.net Forum

Whitnail

Members
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

180 Excellent

Recent Profile Visitors

119 profile views
 1. Bravo Stondilone, baš često preslušam ovaj album skorije, onako u pozadini. "War" je baš dobra stvar.
 2. Whitnail

  Filmska muzika

  Dobri Vil Hanting (1997) Uspeli su da mu navuku ovo belo odelo, ali niko ga nije mogao naterati da opere kosu. Veliki Eliot Smit skončao je u 34. godini tako što se ubo dva puta direktno u srce, nakon povećih problema sa ADHD, depresijom i zavisnošću od heroina.
 3. Severnoamerička indi scena, moja šalica čaja pa kaže
 4. Kako se zove originalna pesma, Shazam je ne prepoznaje
 5. Whitnail

  Summertime

  Kada pomislim leto+muzika, uvek se setim leta kad je izašao ovaj album Peppersa, posebno ove pesme
 6. Nisam siguran. Njegovo prezime glasi: Antetokounmpo. Dakle, postoji ovo "n" ispred grupe "mp". To bi mu dalo nekakvo Adetokunbo, što i jeste poznato nigerijsko prezime, npr. nigerijski fizičar https://en.m.wikipedia.org/wiki/Adetokunbo_Lucas. Ostaje još da se razreši dilema da li se ovo "n" pretvara u "m" prilikom transkripcije u srpski jezik zbog jednačenja suglasnika po zvučnosti. U slučaju Istanbula zadržan je originalan naziv, dok je već Stambol (umesto Stanbol) prilagođen našem jeziku. To nadalje bih prepustio nekom stručnijem od mene. :)
 7. Predlažem da svaki podkast otvoriš sa pitanjem o Kalini, jer je to de facto nešto što navijače najviše zanima. Svaki podkast ti je alibi podkast ako ne spomeneš Kalinu.
 8. Nah...still not impressed 🙂 jednostavno mi ne leži estetika tog benda. Msm, nemam ja problema da to odslušam, ali ne poželim da čujem još jednom. Nešto kao Rejdiohed 🙂
 9. Nzm, takav je build up imala pesma, ne bi jedan vrisak na kraju bio od viška 😀 Od Puscifera volim pesmu Horizons i to je otprilike to, malo su mi heavy. APC mi je mnogo draži, pogotovu album 13th step.
 10. Moram reći da nisam puno impresioniran, pogotovo prvim delom pesme jer me neodoljivo podseća na Reflection. Drugi deo, pak, vrlo odlično...otprilike se sve slažem što je ćelavi Fantano rekao. Ono što mi svakako fali u ovoj pesmi je malo dinamike u Mejnardovom pevanju, navikli smo na njegove nestvarne visine, a ovo je otpevano prilično flat. Znam da je u ozbiljnijim godinama, ali nadam se da će biti i toga na novom albumu.
×
×
 • Create New...