Jump to content

larry

Član foruma
 • Posts

  279
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by larry

 1. Ja se izvinjavam, u najgorem mogućem trenutku sam ostao bez laptopa na par dana, na telefonu na tapatalku nisam mogao da nađem vox92, a preko browsera se nisam mogao ulogovati. Ako je potrebna bilo kakava pomoć oko komesarenja idalje sam tu, napraviću mejl tamo vidljivim. Što se drafta tiče, utorak-sreda bi bilo optimalno po meni, ako bude moralo ponedeljak prilagodiću se nekako.
 2. Gle čuda, ja sam larry i tamo 😄 Ovako, Manu i Kant su se javili i potvrdili. Anfield se javio i rekao da nema vremena za igru i da bi odustao. To znači da smo se svi javili, a P51 i Anfield ne igraju. Opet nas je paran broj (12) a ovi iz B lige su već kompletni i dogovorili su se za draft, te predlažem da igramo sezonu u ovom sastavu da izbegnemo dalje komplikacije oko prebacivanja u "viši rang" itd.
 3. Imamo problem u A ligi, P51 je odustao od igre i imamo uprežnjeno mesto. Treba nam jedan dodatni u A ligi koji bi se kao treći promovisao i dopunio na 14.
 4. Izvinjavam se zbog pauze od par dana od poslednjeg posta. Belgrade Big Ballersi - Manu Midsomer Ravens - San Epifanio Gotham City Rogues - Sharp P 51’s - de Havilland Mosquito Astroworld - djole Young Dragons - nlavrnja ISPAO larry - larry Runaway Nuns - Kolbas ye - gggggggg Underdogs - L’Imperatore Tašmajdan Leftovers - anfield Vandelay Industries - Elias Immanuel Kant - Immanuel Kant Alfie - Ridji ISPAO + Ikac + Jurgen Dakle, čekamo @Manu, @Immanuel Kant i @anfield za potvrdu. Takođe, @nlavrnjamolim te kada stigneš prebaci na mene ovlasti komesara pa da mogu urediti ekipe.
 5. Stavite mene kao komesara pa da igramo, ako već svi ostali izbjegavaju tu dužnost. Pošto nisam dugovečni član foruma, nemam pojma ko je ko tamo i kako se zove na forumu, pa ne bi bilo loše da napišete kako vam se zove tim u slučaju da ja budem komesar. Koji je format igre, tj kako ono gledamo ko ispada a ko ide dalje? Ispadaju zadnju u regularnom delu i zadnji u PO ili?
 6. U kom trenutku domaći komentatori Eurosporta planiraju izaći iz anusa Tadeja Pogačara, da prostite na stručnom izrazu?
 7. Sjećali se ko da je Ben prije par godina bio želja na forumu? Mislim da je čak kum jednom pustio buvu naveče "Pije čaj i vozi se u Bentliju" pošto je ovaj draftovan od Bostona...
 8. larry

  Šah

  Zna li se služben, da ne kažem ozbiljan razlog, pored njegovog kukanja o svemu i svačemu? "Smorio se" odbijam da prihvatim kao validan jer bi bio takvo nepoštovanje prema sportu i igri, i ne spada u razloge jednog profesionalca. Uglavnom, ako razlog nije ozbiljan i opavdan, bar u mojim očima njegova reputacija strmovito opada. Shvatam da u šahu nema mnogo para, shvatam da je počistio Nepa u decembru pa mu nije izazov(?) igrati protiv trenutno drugog najboljeg na planeti(!), ali drugi razlog osim zdravstvenog (ne daj Bože) ili odlaska u penziju ne vidim.
 9. Volio bih da mogu da vjerujem da će biti drugačije, ali nažalost očekujem da će se ponoviti KC-Bengals samo bez raspada u drugom poluvremenu, tačnije gledamo dva prva poluvremena te utakmice... Ne samo večeras, već i inače😆
 10. larry

  Šah

  2 pa pet 0, dovoljno od mene. I Xperta sam na kraju ispoštovao i dao mu solidarni 1-1 skor 😄
 11. larry

  Šah

  Ma uđi slobodno ako ti nije stalo do rejtinga, ja sam 1000 i nešto pa ću odigrati koju. Svejedno mislim da nećemo gubiti previše bodova ako izgubimo od nekog 700+ jačeg, a lichess mi se svejedno acc da igram kad sam polu-pijan ili pijan, onaj na chess.com čuvam😄 Ironija je što sam na lichessu mnogo bolji što se tiče rejtinga (i kad uračunam razliku sajtova)... trebao bih popiti koju možda😅
 12. Prije nego počnemo shitpostovati, mislim da Tom zaslužuje koju ozbiljnu. NFL pratim od 2015. i suludo je i reći da nisam ni pratio kroz njegovu najveću dominaciju, a od tada je uzeo 4 SB-a... Sada kada je na kraju karijere mogu reći da je Tommy veći i od Jordana, ako je neko gledao obojicu, da li se slaže?
 13. larry

  Šah

  Huh, ima li koga sa mojim rejtingom, ovo sve 1700+
 14. larry

  Šah

  Ja ću probati stići u subotu, u nedelju ne vjerujem da ću moći. Uglavnom da se opustim i igram random poteze, jer svakako očekujem pranje guzova od jače rangiranih kolega.😄
 15. Nema trčanja protiv ovih likova, ovaj box je prejak.
 16. Zadnji put kada sam gledao drugi tim kako igra football i osećao se bolje oko svojih miljenika je bilo kada sam gledao Giantse i zahvaljivao se svim božanstvima što navijam za Arizonu. 😄 Tampa je sada nova na listi. Ima nešto oko ove DL-a Ramsa, tačnije njih 6-7 u boxu.
 17. Okej, mi smo bili živi raspad i prije wild carda pa idalje nisam mogao opravdati onaj meltdown protiv Ramsa, ali opet gledam istu stvar samo što je Tampa dosta bolja ofanzivno od Arizone pa usijevaju bar prve downe da dobiju. Očito da nisam kvalifikovan da objasnim zašto Ramsi ovo već drugu nedelju rade PO ekipama pa neću ni pokušati, ali ovo je drugi blowout u najavi u 6 dana.
 18. Subota je prošla perfektno, 2/2. Go Joe! Go Kyle! Mržnja prema drugim NFCW timovima nikada neće biti velika kao mržnja Packersa, i time se ponosim😄 Čitam danas da imaju baš velika cap hitove za narednu godinu i da je ovo vjerovatno bio poslednji run ka SB-u u ovom sastavu. Nadam se da uživate u divisional roundu, ovo je baš najbolji vikend u godini, 4 vrhunske utakmice.
 19. Ovo će morati da bude najgori playoff performans ikada zar ne, ne može se nikako drugačije završiti. 6 godina sam čekao postseason da dobijem jedan half sa dva picka i dva first-downa😄😄
 20. Ovim tempom će espnu ponestati reklama do poluvremena. Očajan tempo utakmice
 21. Ko god dobije, NFC je bloodbath... GB-9ers i TB-Cards
 22. larry

  Šah

  Upalio sam Levya da ubijem dosadu, on dobi Dubova 😄 Ali je bila baš bullshit partija, Dubov bacio
 23. Tampa je vidjela šta smo mi uradili i odlučila da nam skine teret s leđa. Mi smo bar ubacili par poena.🤡 Zašto je kvota na Raiderse 2.40 kada kod Brownsa ne igra pola napada uključujći Bakera i Casea?
×
×
 • Create New...