Jump to content

sasha arsenal

Član foruma
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sasha arsenal

 1. Rajan je potpisao za Sosijedad,mislim.Da,pokazao se kao odlično rešenje. Ako je nebuloza Vajt,šta reći za golmana Šefilda koji vredi 30m.Mada sam mišljenja da ta priča nije tačna.To bi značilo prodaja Lena.Da su to hteli,valjda bi ostavili Martineza. I meni se dopada Isak ono malo što sam ga gledao.Na kraju krajeva,možda Laka i ostane,što je verovatno, pa tu neće biti pojačanja. Partner Partiju mora biti prioritet ovog prelaznog roka.Doveden je Lokonga ali mlad je i ne može se očekivati da iznese celu sezonu.Tu ne treba štedeti. Što se tiče desno
 2. Sve je ovo normalno u našoj državi,nažalost.Svaki dan slušamo slične priče. Kad bih mogao nekako da izvedem da uzmem Arene a da zadržim SBB ili da ne uzmem Telekom.
 3. Navodno je Vajt prioritet Arteti. Da,para za Medisona ima ali će se potrošiti ne nešto drugo,verovatno.Desni bek,golman i još jedan igrač na sredini+10-ka.E sad,videćemo šta će se događati.Ako bi doveli Medisona,onda bih video neki plan da sa mladim igračima izgradiš ozbiljan tim narednih godina.Piše se da on ima želju da dođe. Pa ako dođe Abraham,onda Laka sigurno ide.To bi se navodno rešilo pozajmicom sa obaveznim otkupom na kraju sezone. Što se tiče odlazaka,tu stvarno treba ozbiljna čistka.Romano misli da je prelazak Džake u Romu gotova stvar.Belarin i Vilijan
 4. Orenstajn ukratko o potencijalnim dolascima igrača u Arsenal.Kaže da nije realno očekivati dolazak Medisona.
 5. Nova 10-ka 🙂.Tako se to radi.
 6. Nemojte tako,Arteti je on bolji od Martinelija 😄
 7. Izgleda da se radi o velikom potencijalu.Videćemo. Piše se i da je Vajt gotova stvar. Što se tiče prelaska PL na Arenu,ako je tačno,onda ne bih produžio ugovor sa SBB-om.
 8. Izgleda da je ovo gotovo.
 9. Pripreme su krenule ozbiljno 😄 edit:
 10. 😡 Sreća nisu totalno uprskali pa sa Olimpikom nije ugovoren otkup na kraju sezone kao što je slučaj sa Genduzijem.
 11. Da,Tavares je doveden kao bekap Tirniju,da ne bi Džaka ili niko drugi igrao kad se ovaj povredi.Granit će valjda u Romu Što se tiče veznjaka,Romano tvrdi da je sve dogovoreno sa Lokongom iz Anderlehta.Anri i Kompani su ga baš nahvalili. Pošto je Odegard izjavio da ostaje u Madridu,Medison i Auar se najčešće pominju.Ja bih rado ovog prvog video u Arsenalu.Romano je govorio da je Odegard prva meta. Desni bek je takođe prioritet.Gledaju kako da prodaju Belarina,pa će onda verovatno nekoga da dovedu.
 12. Neka uči zanat.Kako bi valjao takav lik u Arsenalovoj svlačionici. edit:Genduzi stigao u Marsej.
 13. Sa ovim drugim znamo da je Arteta u lošim odnosima i očekivano je da će da ide,ali za Salibu mi nikako nije jasno.
 14. Što se tice Vajta,stvarno sam ga slabo ispratio,pa ne mogu da govorim o njegovim kvalitetima.
 15. Skače cena Džaki 🙂 .Realno je smešna cena 17m€.Samo neka ide. edit:Lokanga iz Anderlehta i Tavares iz Benfike blizu Arsenala.Ovog prvog su mnogi nahvalili,dok bi drugi bio zamena za Tirnija po levoj strani.
 16. Ima nade. Dati liku kapitensku traku.
 17. Mavropanos na pozajmici sa obaveznim otkupom,tako da je završio sa Arsenalom.Što se tice Salibe,ovih dana se provlači priča da je na prodaju.E pa to bi bilo epic.Dečko je bio u konkurenciji za tim sezone iako je odigrao pola iste.Izgleda da samo Arteti nije dobar.😡
 18. Bold nije ni imao neki pozitivan uticaj na kvalitet odbrane kao pomoćni trener prvog tima,tako da mi nije žao što je otišao.Hvala na svemu. Što se tiče Artete,moraćemo da ga istrpimo pošto uprava nema nameru da ga menja. edit:Saka juče igrač utakmice za reprezentaciju.Mali opasan!
 19. Naravno da neće.Jedino ako mu je želja da osvoji FA kup.
×
×
 • Create New...