Jump to content

mfmilan

Član foruma
  • Posts

    1,228
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,556 profile views

mfmilan's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.9k

Reputation

  1. Da mi zahvalimo komšijama što izgubiše sinoć.
  2. 1/9 trojke. Većina bile otvorene, a neke su polomile ne samo obruč nego i onaj mikrofon što je na njemu.
  3. Kriminalno izdanje. Sreća pa je Efes spustio gas, inače bi bilo baaš neprijatno.
  4. Sami pali sami se ubili. Toliko šansi je propušteno, tako da je ovo sasvim ok rasplet. Ove priče "tako treba, nismo ni zaslužili", "propala sezona" i slično su malo patetične, možda neki navijački odbrambeni mehanizam. Nema potrebe za jakim epitetima, katastrofiranjem i slično. Jednostavno, nismo bili dovoljno dobri i to je to.
  5. Ali nije gotovo, još ima šanse. Ne znam što ste toliko sigurni da komšije nemaju šansi sledeće nedelje.
  6. Da dobije i Baskonija pa da završimo sa tim.
  7. Zek 22 poena uz samo jednu dvojku. Raduje i buđene Nanelija. Ali i dalje je ovo žestoko mučenje..
  8. Diže on ruke tako pa ih opet spusti, navikli smo već na to. Ovolika minutaža garantuje žurku sa izgubljenim loptama i sličnim situacijama na kraju.
  9. 33% za 2, 70% za 3. Panter odigrao 19:36, Leday 16:02. Opet jenda od onih utakmica gde Željko nešto izvodi.
  10. Ovo mi se čini još veće mučenje od naše igre. Gubimo, useravamo prilike, pravimo sranja, i i dalje imamo šanse da prođemo dalje. Dokle više?
  11. Naneli za 16 minuta 2 šuta, 3 izgubljene lopte, 2 napravljena faula. 0 poena, prvi put u ovoj sezoni u EL. AleksA za 6 minuta 1 šut, 3 izgubljene lopte, 2 napravljena faula. Smailagic 9 i po minuta, 1 trojka, 0 skokova, 1 napravljen faul. Njih trojica sinoć ukupno 3 poena. Njih trojica prosek ove sezone 27.9 poena. Da se jedan od ove trojice pojavio u svom proseku, dobili bi. Neko gore reče Željko kriv - jedino što je još mogao da proba je Anđušić, da šutne neku trojku, pošto smo sinoć bili baš loši, 5/24. Ali, evo od same pomisli na ubacivanje istog u ono sinoć mi skače pritisak. Možda neka varijanta da se odigra akcija za njega da šutne, ako pogodi, opet, ako promaši, klupa. Ali ovaj kad uđe uzme loptu u ruke, a onda možemo samo da se . Sve u svemu, utakmica u skladu sa sezonom, pardon, zamalo sezonom. Jedini problem je što nikako da prestanemo da se nadamo.
  12. In other news, Panter je odigrao jako dobro. Ja ga inače nešto ne volim, ali večeras je odigrao jako zrelo. 37 minuta, 19 poena, 5 asistencija, 2 skoka. Nema mu se šta zameriti. Nama je 5 igrača dalo sve poene plus Smailagić 3. Nije imao ko da igra. Tačno nam je Zek falio.
  13. Ovo nam se i prošle sezone dešavalo, a ove još češće. Prošle godine je često to Exum rešavao prodorom i bacanjima. Ove sezone toga nema (bar ne dovoljno), i zato smo izgubili brdo utakmica "zamalo".
×
×
  • Create New...