Jump to content

greenenvy

Član foruma
  • Posts

    1,318
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by greenenvy

  1. Budem li na sky-u jos jednom video Martina Brundla, gadjacu TV necim, svega mi!
  2. Ni ja ne mislim da treba izignorisati kup nuzno, ali mislim da samo treba ekipu psihicki pripremiti za tu jednu utakmicu. Bice pritisaka, guzve na tribinama, ispada, svakakvih gluposti. Prosto ne nasedati na to. Uci maksimalno rasterecno i ako odigramo dobro, top, ako ne, nikom nista i teraj dalje. Ne smemo da uvedemo bilo kog igraca u situaciju da zaradi neku glupu suspenziju ili ne daj boze povredu, prosto nema potrebe za tim.
  3. Kako ovo nije faul na Panteru?
  4. greenenvy

    Šah

    Ala je Indjic naslagao Girija, Artemieva, Aroniana. Kakav performans.
  5. Po tebi smo do sada trebali da imamo skor 1-12. Samo Asvel bismo dobili i to pola kosa.
  6. 12 ukradenih lopti! Imao sam utisak da su svi igrali 35 minuta, 30+ imali KP, Naneli i Ledey,ali Boze moj. Kako su nam ukrali onu trojku Doziera. Uz ovakvo sudjenje, vodili smo celu utakmicu. Mislim da neprijatniju tekmu nisam odgledao, nevezano od neizvesnosti. Nerovza na sve strane. Sad do Madrida, pa bez pritiska, odigrati jednu tekmu gde cemo ubaciti 100 poena. I ZORANE, DAJ TOG BEKA U PM.
  7. PA GOVEDO SMRDLJIVO GLEDAJ KAD SI SVIRAO TEK
  8. Prvi put juce devojka sa mnom gledala utakmicu iako je generalno nezainteresovana za sport i na 45:60, ja rekoh gotovo je ovo, a ona mrtva 'ladna, ma gde bre, tek je pola trece cetvrtine 😄 Atmosfera u stanu je bila top. Ona i cimerka su bolje bile od komentatora na SK 1 kroz 1 😄. Odbrana i njihova pogubljenost u tih 14-15 minuta je bila fantasticna. Sem Ponitke koji i dalje izgleda pogubljeno, svi ostali su bili vise nego dobri i ne znam koga bih izdvojio. Svako je imao svoju bitnu ulogu. Licni utisak je da petorka Dozier-Punter-Nunnally-Leday-Caboclo moze i Real da samelje. Ali da bi to digli na visi nivo, trebaju nam par varijacija te petorke gde je energija makar priblizna. Sto Alekse tice, neverovatno sta se tom coveku dogadja. Ako su ove vesti za oporavak od mesec do dva tacne, to svakako opusta u nekom obliku, ali i dalje sam misljenja da nam treba niski igrac koji zna da organizuje napad i da pici neku decent odbranu. Poenterski ucinak po meni nije uopste primaran. Ali nek je best case scenario, odigracemo previse utakmica i opterecenje na pozicijama 1,2 i 3 ce biti bas veliko, uzimajuci u obzir da se Ponitka jos pronalazi. Nadam se da ce i Zeljko dati malo vise momenata Drezgicu u Aba ligi ako za to bude bilo mesta. I za kraj.
  9. Znaci to je verovatno i out do kraja sezone. Morace se bek dovoditi.
  10. Uz (za mene izvestan) poraz od Fenera, posle nemackih ekipa, bice 4-5 ili 3-6. Uzimajuci u obzir cinjenicu da se igra PlayIn, 9. i 10. ce se vrlo retko kad plasirati u Top 8, a znajuci nas, ni domacinstva ako bude 7. ili 8. nisu nikakva sigurica. Treba ozbiljna serija pobeda da bi mogli u Top 6 da upadnemo. A tek je novembar.
  11. Dajte Dragica i da se vadimo iz ovih govana.
  12. Mercedes bas sramotan rekao bih i sa prostupom i sa tempom. Svi su ocekivali od njih da budu opasniji kako se sezona odmicala.
  13. Kakve 3 odbrane. 3 trojke sami kao duh.
  14. Majke mi, ja ne razumem poentu forsiranja Trifunovica uopste. Ali ovaj napad je najbolje oslikao nase stanje. Balsa koji iskace i koji posle toga ne zna gde trci. Onda odmah ofanzivni skok njihovog beka pored 2 nasa visa igraca.
  15. Da li je on u zivotu ikada igrao centra? Mozda PF, ali petica mislim da nije. Svakako, treba nam igrac koji moze 4 igrati.
  16. Hamilton i Leclerc diskvalifikovani zbog problema sa regulativama. Sargeant uzeo svoj prvi poen u karijeri.
  17. Ruku na srce, kad Naneli ovako igra, i moze da eksperimentise ipak sa njim van pozicije 3. Naneli je trenutno najbolji nas igrac. 6 asistencija veceras.
  18. Da, poseban nivo. Bas se vidi da to radi mehanicki bez trunke razmisljanja. Kaminski radi to sporo. Bas fali taj jos jedan visoki. I opet su se nahvatali ofanzivnih.
  19. Skolski napad za sve ono sto je ovde pisano. Kakvo jahanje lopte 15s.
×
×
  • Create New...