Jump to content
Vox92.net Forum

Bojan 21

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dobro nam došao Magiko... http://zvezda1991.blogspot.com/2017/02/aleksandar-katai-majstor-fudbala.html
 2. Sramota Dejana Velikog Stankovića. Izgled sa je zaboravio energiju na konferencijama za štampu. Deki igrao kao i kod Miloje večiti derbi, bez energije. Nije sve u priči i ubacivanju dva špica u igru, ima nešto i u igri, taktici, postavci tih igrača, znanju i enregiji na terenu. Nije ovanzivna igra ako igraš sa dva špica, već ako napadaš i stvaraš šanse bez obzira sa koliko napadača igraš. Sramota je Više gledati ovakve večite derbije.
 3. Njbolji potez uprave ove sezone. Hvala Mornaru, jer da nije bilo onog blamiranja sinoć sve bi ostao isto.
 4. Obe ekipe igraju kao da su do zore bile na tom 80 rođendanu uz tone alkohola.
 5. Bravo majstori... Savršeno drugo poluvreme, tako treba da igramo i kada nemamo igrača više... Ma pokidali smo ih... Konačno i Miloje da napadne...
 6. Miloje je car. Čovek ni jedan jedini derbi za tri godine nije odigrao kako bi navijači bili zadovoljni igrom i rezultatom. Ako ovako nastavi na kraju sezone će biti kao druga Grofova sezona (izgubio nametenu titulu). PS Poništili su nam čist gol.
 7. http://www.jagledam.com/arena-sport-1-uzivo-stream
 8. Svaka čast celoj Ekipi... Ponovo Liga Šampiona... Treću godinu grupa...
 9. Dva gola u gostima su dobar rezultat. Ali kada imaš 1:2 i primiš gol posle penala iz Vara, a penal napravio naš napadač jer juri za igračem a mi na toj strani imamo dva leva beka. Žalosno. Borjan je spasao nekoliko čistih golova, kao i Gobelja njega... Ivanić, Vukanović i Boaći očajni. Zaslužuju klupu u Beogradu. PS Prodali smo Bena za 2 m, a zimus odbili 4-5 m. Pravi potez. Terza Mag.
 10. Milan Borjan. BRAVO BORJANE MAJSTORE. Carina. Ma svaka Čast celom timu na borbi sa igračem manje i protiv sudija u obe utakmice.
 11. Ovo nema smisla komentarisati. Od glupe postavke i taktike Lažnog trenera Milojevića, do očajne igre i još goreg rezultata. Sreća pa smo prošli... PS Stojkovića poslati Grafičar jer ovakvog igrača ni Mladost iz Lučana, a ni Radnik iz Surdulice neće da imaju za prvog beka.
 12. Ovo je bolje nego u prvom meču, ali mora bolje za drugo, naročito treće kolo...
 13. Posle 6 meseci i 9 dana... Ovako igramo cele 2019. godine. Nije do mog komentara da nam sledi raspad, to je do igrača i njihove loše igre, oni ni jednu pravu šansu nisu stvorili protiv Suduve...
×
×
 • Create New...