Jump to content

Bojan 21

Član foruma
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bojan 21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

18

Reputation

  1. Stvrno najbolji... Bravo Šampioni...
  2. Stvarno smo najbolji.... Bravo Šampioni...
  3. E osmina finala... Fenomenalno...
  4. Dobro nam došao Pefi... Ovo je dobar potez. Još ta petica i Ekipa skockana kao nikad, pa makar to bilo i u decembru...
  5. Stanković je najveći krivac za ovaku blamažu. Ej POKIDAO NAS ŠERIF NA MARAKANI.
  6. Ovo je prava Zvezda! Bravo majstori...
  7. Dejan Radonjić je Trenerčina. On je sa ovom ekipom osvojio titulu pa to je magija.... Osvojili smo titulu bez pleja (prvi loš, loš, loš, drugi povređen a i nije klasičan plej, treći mlad i zelen ...) Dobrić MVP, sada je postao igrač... Lazić se preporodo od dolaska Radonje i pokidao celo finale... Lojd. Bog šuta, igračina i kada ga ne ige šut, forsira i nervira nas al upet ubode trojku kada je najpotrebnije... Radanov dobro pršće šampanjaac. Simon forsirao šut kada ga nije išlo u prvoj utakmici, posle se prilagodio i Pokidao odbranu večeras, plus ubode i trojku... Davidovac imao dobru ulogu do onog šuta u Morači, večeras ga nije bilo nigde u napadu... Mitrović pokidao celu seriju. Ups on sada nije naš. Rit zaboravljen na kraju klupe. Možda je i večeras mogao da pomogne malo. Kuridža igrao nekada u Zvezdi, dobro za CV. Noko Zverina za ovakog protivnika... Kuzmić dao doprinos, naročito skokovima u prve dve. Daleko je on od onog starog. Dejan Radonjić Kralj. Radonja Titula.
  8. Dobro nam došao Magiko... http://zvezda1991.blogspot.com/2017/02/aleksandar-katai-majstor-fudbala.html
  9. Sramota Dejana Velikog Stankovića. Izgled sa je zaboravio energiju na konferencijama za štampu. Deki igrao kao i kod Miloje večiti derbi, bez energije. Nije sve u priči i ubacivanju dva špica u igru, ima nešto i u igri, taktici, postavci tih igrača, znanju i enregiji na terenu. Nije ovanzivna igra ako igraš sa dva špica, već ako napadaš i stvaraš šanse bez obzira sa koliko napadača igraš. Sramota je Više gledati ovakve večite derbije.
  10. Njbolji potez uprave ove sezone. Hvala Mornaru, jer da nije bilo onog blamiranja sinoć sve bi ostao isto.
×
×
  • Create New...