Jump to content

blonded

Član foruma
  • Posts

    52
  • Joined

Everything posted by blonded

  1. Ozbiljno pojačanje ako je istina, navodno pozajmica sa pravom otkupa.
  2. blonded

    Tata

    Pa Nordeus je pre mesec dana kupio američki Take-Two Interactive, jedna od vodećih svetskih gaming kompanija koja zasigurno nema nikakav interes da ulaže novac u neki košarkaški klub iz Srbije.
  3. došao je jenkins i kasnije tokom sezone punter. okej oni nisu mogli da odigraju i na SF za razliku od riversa, ali očigledno je bila procena da se dobricu i davidovcu uveća uloga i da oni sa lazom iznesu tu poziciju.
  4. Bukvalno, uz to nam se i startni plej povredio na polovini utakmice u koju smo ušli i bez startnog centra. Momci igraju šestu utakmicu u 13 dana, normalno da će biti propusta u odbrani i padova koncentracije, stvarno je bezveze pisati da je iq igrača užasan i da nam je trener neznalica pri ovakvom rasporedu. Pobeda je najbitnija, idemo dalje, pada i Efes.
  5. Pa nije Bogdan nešto drastično bolji igrač od Divincenza koji im ostaje s obzirom da je trejd propao. Holiday, Augustine i Portis su upgrade u odnosu na Bledosoa, Hilla i R. Lopeza, a i Craig, Forbes su solidni dodaci, tako da biće oni jači naredne sezone, prvi favoriti na istoku sigurno.
  6. solidan posao riley-a u offseasonu, bradley, achiuwa, harkless ce doneti dubinu naredne sezone, a onda #giannis2021
  7. Čovek koji pre nekoliko godina izjavi ovo: "If Europe continues this way, no European in any part of the world can walk safely on the streets.", je užasno opasan i kao što kaže @Crni Bombarders obzirom na širok uticaj koji danas ima, ovakvim izjavama i drugim radikalnim potezima kojima je sklon, može vrlo lako motivisati ektremiste na njesra koji se večeras desilo.
  8. Dakle, potencijalni rivali su: Šešir I: Arsenal Tottenham Roma Napoli Benfica Bayer Leverkusen Villareal CSKA Moscow Braga Celtic Gent PSV Šešir III: Granada AZ Feyenoord AEK Maccabi TA Molde Rangers Hoffenheim Milan Cluj Hapoel Be'er Sheva LASK Šešir IV: Lille Nice Rijeka Dundalk Slovan Liberec Antwerp Lech Poznań Sivasspor Wolfsberger AC Omonia CSKA Sofia Zorya Bilo bi lepo da izbegnemo Feyenoord, Milan i Hoffenheim iz trećeg, odnosno Francuze iz četvrtog šešira, onda bi zaista mogli da se nadamo možda i evropskom proleću, uz uslov naravno da nam igra napreduje u nastavku sezone.
  9. Nema ko da povuče Kliperse kada Kavaju ne ide, prošle godine je imao Siakama i Vanvlita koji su znali da odigraju maestralno i sami povuku i donesu prevagu, a ove godine za sada nema ni u jednom saigraču takav oslonac. Moraće PG i Lu/Herel da se probude do kraja plejofa, inače teško da Klipersi mogu do titule.
  10. Ima sjajan osećaj za rampe, prvenstveno chasedown blokade, u tom segmentu je možda i među najboljima u Evropi. Uz to ima ga i na ofanzivnom skoku i relativno je pouzdan spot-up šuter. Ima Šegi i mana svakako, ali i dovoljan kvalitet da bude 7/8 igrač u rotaciji i solidna domaća opcija sa klupe. Svakako mi je korisniji od Lazića, a pritom je i jeftiniji.
  11. Na konferenciji u 15h rekoše da niko iz KBC "Dragiša Mišović", gde se preminula žena lečila, nije na respiratoru, tako da izgleda da nije, verovatno da joj se stanje naglo pogoršalo danas popodne. 😞
  12. U Hrvatskoj danas 76 novih slučajeva (ukupno 206), ali je i testirano već više od 2000 ljudi.
×
×
  • Create New...