Jump to content

bosMan_jr

Član foruma
  • Posts

    2,538
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

4,821 profile views

bosMan_jr's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

6.3k

Reputation

  1. Ne daj boze da smo doveli Semija prosle godine ili pretprosle, ko je mogao znati da je pravo EL krilo? A da ja sam znao i pisao, ali ko u klubu??
  2. Majke mi ko neke strine ste, boli me qratz za Micka mucenika, meni je problem sto reprezentacija igra bedno, ako ce da igraju 1/4finale na Euru, moze i moj komsija Stojan da bude 24. igrac sta me briga. Sad odjednom nije problem sto ne licimo ni na sta vec duzi period nego sto je u 25 igraca jedan tutumrak i neznalica. Smesno. Koji je to as izostavljen zbog njega pa treba da oplakujemo u 86 postova njegovo postojanje? Fokusirate se na nebitnu stvar dok bitne prolaze tek tako.
  3. Ja sam igrao kosarku, i za pracenje mu je kosarka sport broj 1, ali veliku zamerku poslednjih godina imam na tretman sudija princeza (sto je poteklo iz NBA) gde ne smes da ih pogledas popreko jer je tehnicka. Ali moram da priznam da me fudbal iznenadjuje i nervira u skroz drugoj krajnosti, jebote mozes lagano da psujes sudiji majku i sve redom u lice i nista. Sinoc se zavrsio derbi i kao neki igraci partizana glume mafiju zalecu se na sudiju, tipa neki unknown rezervista i Natho visine Eve Longorie nesto pokusavaju, jbt ja razmisljam da je potpuno logicno ako vec sudiju nije zastitila liga i pravilnik, da treba da mu se najebe majke, tj da uzvrati.
  4. Mislim da pojedini forumasi treba zaista da nauce da udahnu, sacekaju da se malo smire, popiju i pojedu nesto pa sednu za tastaturu. Jer ovoliko gluposti mogu da pripisem jedino delovanju u afektu, sve drugo bi bilo tragicno neznanje o fudbalu i slaba i nesigurna licnost. Igra je bila odlicna, neka svaki derbi bude ovakav, to sto ima par momaka koji kvalitetom nisu za prvi tim Zvezde jbg, nadamo se da ce se resiti na leto. Idemo po titulu!
  5. Smesna je prica ne samo za Virtus nego i za Valensiju i Baskoniju.
  6. Banchi je svoju karijeru bukvalno oziveo i produzio za 5-6 godina top kosarke ovim uspehom sa Letoncima, vratio se i u EL, i to sa stilom. Zasluzeno svakako, jer su vise nego bedna ekipa po kvalitetu. Sa 2 Bertansa i Porzingisom je to naravno druga prica, ali ovaj sastav koji je igrao na SP je smesan po kvalitetu. Mi da imamo takav sastav verovatno bismo kolektivno samoubistvo izveli, posto smo mocne Gruzine sa 1 igracem proglasili za velike favorite protiv nas.
  7. Pa vidis, mene najvise iritira ovo, jer koliko god da su pravila FIBA bedna, jasniji mi je neki random Jaleen Smith koji nikad nece biti ni na spisku najboljih 500 igraca svoje zemlje pa odluci da igra za neku Hrvatsku, nego ovaj klosar koji ima sansu da podigne svoju zemlju i sve ostalo sto sam pricao, i izabere da igra za ubedljivo najjacu reprezentaciju.
  8. Uh, nece imati poraz u regularnom delu mislim da niko nikad nije napisao, a ne masa ljudi. Da li ce osvojiti to niko ne zna jer je F4 zanimljiv i nepravedan sistem za odredjivanje prvaka, ali da su najjaca ekipa i najveci favorit, to svakako jesu.
  9. Ne znam za njega, ali jedna druga diva medju lockovima vec jeste, i zbog tog smrada ce mi najdraze biti da ih neko isutira u matora nabedjena dupeta. Tako jadan potez nisam dugo video. Ti kao NBA MVP imas opciju da kosarku u svojoj zemlji podignes na 3 nivoa iznad i da je odvedes na OI, pa onda ti i Siakam nagovorite nekog USA beka koji je dobar igrac al nije bas za USA repku da dodje da igra sa vama, i onda pomrsite racune u sred Pariza mnogim ekipama, i ispadnes faca na kvadrat. Imas cak opciju ako to neces i koketiras sa Francuskom da isto budes delimicno faca i povedes tu ekipu u duel sa najjacim protivnikom i uzmes im zlato pred domacim navijacima i postanes neka vrsta legende i tako. Ali ne, ti ispadnes najveci djubretar ikada i zaigras za ubedljivo najjacu ekipu sa kojom nemas veze po rodjenju naravno i koja te uzima samo jer trenutno nema nijednog normalnog centra. Ovaj potez je mnogo bedniji nego Durentov jer je KD menjao ekipu a ovaj menja reprezentaciju i to na nacin opisan iznad. Uvek je zadovoljstvo kad ispusxi tim USA, ali deluje da bi ove godine to zadovoljstvo bilo na Randy Marsh meme nivou.
  10. Pa ne znam postoje li neke liste na koje mislis, na mojim listama nisu ova trojica u top 20- 25, barem za sada u slucaju Janisa.
  11. Sve je uradio, ima potpuno dominaciju vec neko vreme, ali sada je stvar titula i FMVP u pogledu njegovog polozaja na all time listi. Ako uz svu dominaciju ostane na 1 tituli + FMVP - sjajan igrac ali nema mesta u all time listama, ako bude na 2 titule + FMVP, najbolji evropljanin svih vremena i stidljivo dodiruje neke top 25-30 liste, ako to ode na 3 ili vise titule + FMVP, ona dzaba sto ga ne voli delo nasih ljudi i sto je SNS sendvicar, ostavlja iza sebe sve osim 7-8 igraca, znamo i kojih, a medju njima definitivno nije KD a bogami ni Stef. Svakako je sve na dugom stapu i ceka ga jos puno posla, tako je i nezahvalno odredjivati liku od 28 godina poziciju na vecnim listama.
  12. Kad god pogledam OKC box score Shai je dao 31 poen, ne znam kakav je ovo glitch
  13. Dajte ovog Dimitrijevica, sta radi tamo u hladnom Kazanju
×
×
  • Create New...