Jump to content

Lustracija

Član foruma
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lustracija's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

  1. Taliesin? Momče, mislim da posle rečenice "zašto TE DVE UVREDE nisu iste", koje si uputio propolisu, ne bi trebalo da siris svoje znanje dalje. Vjerovatno ni sam ne kapiras zašto niti šta si napisao, al izvinjavam se ako imamo čak i gradaciju koje se uvrede sankcionisu a koje ne. Možda to ima u stručnoj literaturi? 😂 Pošto vidim da si prelistao svu svetsku stručnu literaturu, volio bih da mi pojasnis Laibnic-ovu kovanicu šovinizma njemackog naroda prema njemačkom narodu, nakon tridesetogodisnjeg rata? (istina nije ga nazvao auto, nego deuchechauvinismus, ali to je i pomenuo taj priglupi srpski novinar, nije ga on izmislio, ako ćemo već u sitna creva ). Ne bih da ti stajem na putu ovom tvom Google copy paste "znanju" o kojem "masiraš" u postu iznad ali naravno da u strucnoj literaturi postoji termin za one koji pljuju po sopstvenoj državi, daleko prije Lajbnica. Ali otom potom, ako se kad pojavis na mom predavanju (česta su, pa i u tvom gradu, ako si beogradski)obećavam pomoći ću ti oko literature na, stranim jezicima... Koristilo bi ti, da odmaknes od stručne literature na srpskom jeziku, jer je očigledno da ostalo nisi dotakao. Zivio
  2. Taliesin Autosovinizam= termin ne postoji. (postoji naravno) Ne prolazi= Milijaš i dalje piše.(znači prolazi) Znači članovi su ti koji brinu o pravilima foruma a ne administracija koja je širom internet bespuca zadužena bas za takve akcije? Izvinjavam se onda sto tu logiku još nisam upoznao. Nadam se i da neću, zbog sopstvenog zdravlja 😂 A ti jos jednom pročitaj što si napisao, siguran sam da ces drugačije koncipirati rečenice. Ps. Upravo o ovakvom haosu sam pričao, kad sam se obratio administraciji. Tema u drugom smjeru.
  3. Ma kakvo crno prijavljivanje, znas i sam kako prolaze autosovinisti odje. To mi je i bila početna misao, koja se i potvrdila nakon što je administracija pobrisala sve oko toga... BEZ IKAKVE sankcije, naravno, za onoga koji je uvrijedio cijeli jedan narod. Vidiš i sam kakve se djecije taktike i razlozi koriste da bi se opravdali sopstveni stavovi(Golijat) pa se tako neki brinu samo za "dnevnu sobu" u kojoj su 90% vremena ali ne i sobu za spavanje, i ako u nju ulaze, pa i tih 10 % vremena. Još jednom apel administraciji da se u korijenu sasijeku sve greške iz pravilnika a ne da se brže bolje briše, kako ostali ne bi vidjeli i ukapirali da je na ovom forumu moguće pljuvati Srbiju kako ko hoće i kad god želi. Da se Milijaš kaznio banom na vrijeme, i propolis (izvini ako grijesim, zao mi je sto sam te uopšte pomenuo, jer si korektan forumas, i preko toga) bi dobro razmislio dal bi upotrijebio izraz Safet. Ista pravila za sve. To je osnov.
  4. Znaci ipak si vidio (čim pominješ smrdijaš) al nisi reagovao. Rekoh fino, Vučić će još dugo dugo da vlada. Šarapa da ti pozavidi na spinu. I daj potapsite ga po ledja (dajte mu pluseve), izgleda žudi za tim. AJ uzdravlje Administracijo, zbog ovakvih selektivnih dušebriznistAva i još gorih, dečijih razloga izvlačenja poput ovog golijatovog, sam Vas i opomenuo da bi najstrozije trebalo kažnjavati jer će se situacija oteti kontroli.
  5. Zašto banovi? Ne sjecam se da te uvrijedilo i da si skočio kao oparen, kad je Milijaš napisao SMRDIJA? Dušebriznistvo je palo na najniže grane ovih dana. Ili je na ovom forumu autosovinizam karta za tapsanje po ledja i frajerstvo? (tebi je i to džaba) Vučić će vladati još dugo dugo, nazalost Ps. Dijete od 9 do 11 godina nema pojma sta personifikuje Safet, a kamoli izdajnicki file koji stoji iza te promjene imena.
  6. Daj bre administracija neka kažnjava ovakve "nenamjerne" greške u kucanju. Sramota sta se dozvoljava a banuju se ljudi ako se albanci nazovu siptarima i hrvati ustašama. Alo Smrdijaš #10 (ups, greška u kucanju), sram i stid da te bude, ali nažalost neće.
  7. Lustracija

    ABA liga

    Profesionalna deformacija (sa sk foruma) je uzela maha 😁 Hvala administraciji što nije upala u istu zamku.
  8. Dobro je da ne traži par čvrsto oblikovanih studenata kako bi ublažio bolove usled ovakve odluke. Ovaj negov plač je muzika za uši.
  9. Hvala brate, pa da naša dva kluba budu uvjek u samom vrhu. A ostali partizani neka se poredjaju kako kome volja 😎
  10. Zavisi kako će odigrati. Možda ga nakon el sezone uopšte ne mognemo prodat. Uči brzo, al toliko je toga još pred njim... Sezona na tom el nivou mu zavisi od jovićolikog pleja.
  11. Zaboravio si Terrence Williams-a. Na poziciji vječite želje 😂
  12. I ako ponudimo, dobićemo isti odgovor od njegovih agenata, koji će dobiti i srebrni nacionale... "SMIJEŠNI STE" . Virtus zbog učešća u kosarkaskoj prevari zvanoj LŠ a mi zbog cifre koju smo stidljivo ponudili. Treba se okrenuti realnim metama. Kao da gledam dje se cijelo ljeto juri Teodosic (uglavnom u sportskim informerima tipa buta, tech, hot bla bla sportovima), navijačima se nabijaju čežnje i onda kad nas odbije, talas defetizma će se širit bespucima interneta toliko da će na kraju uticat i na brojnost kako preplatnih, tako i generalno publike u hali. Sva "sreća" pa smo pauzirali jednu godinu, inače...Takav smo narod jbga. Poslati mu uslove momentalno, oćeš-nećeš i staviti tačku na to pitanje jednom za uvijek. U suprotnom nam se sprema Miličić rolerkoster faza od prije par godina,sa istim epilogom kletvi i poricanja 😁
  13. Ćuti, vidiš li da se bliži prelazni rok 😂 Treba skupit muda pa opet čitat o mogućim dostignucima Pulena u CZ dresu, nakon svakih 20 stranica. Ove godine nam je prva potreba plej, s toga će i tema biti na tom nivou... BOMBASTIČNA 😁 Mada Teodosic će biti "Pulen" ovaj prelazni rok... sa sve istim krajnjim ishodom.
×
×
  • Create New...