Jump to content

necke

Član foruma
  • Posts

    2,484
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

necke's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • One Year In
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

4.1k

Reputation

  1. Ima toliko drugih aktivnosti koje bi više priličile teči. Ovom klubu bi jedino Moša Pućko mogao da nađe reŠeNje.
  2. 40% je i u skoli i na faksu nedovoljno za prolaz. 🙂
  3. Simona se ne bih lako odricao u situaciji da nam je roster smislenije sklopljen. Medjutim ako se na ovu centarsku liniju dovede jos jedan visoki bukvalno teorijski Marko nema prostora da napreduje i uklopi se u sistem sto je pre moguce. Eventualno ga vidim u nekoj ulozi Tristana i Koprivice, ali da vidimo koga cemo i da li cemo dovesti.
  4. Sto se tice Darka kao podguzne muve Covica, mozete da bacite pogled od 9:20 pa do kraja snimka. Takodje, Davidovac je protiv Bajerna isto bio iskritikovan od strane doticnog komentatora. Razumem da se neko ne slaze sa njim oko nekih stavova, prvi ja, ali Plavsic nije burek novinar vec ima neke svoje poglede na kosarku koji se ne poklapaju sa pojedincima. I to je normalno. Samo smo svi skloni donosenju zakljucaka a da ne znamo ili ne promislimo dovoljno. Bar je to moj utisak.
  5. Auh, od cetvrtka nisam ulazio na forum i vec dva dana iscitavam Zalgiris-Czv postgame impressions, ostalo mi 10 stranica ali ide nova tekma pa preskocih. 😄 Sve ste vec napisali, i dobre i lose strane naseg tima, ja bih ipak bio malo strpljiviji jer ima jos 32 kola. EL je maraton, ne trka na 100m. Sto se vecerasnjeg meca tice, imamo kvalitet i domaci teren, Monako je u finom kanalu i treba im produziti tu situaciju bar jos veceras. Svakako bolje sto sada igramo sa njima nego kada su u punoj formi. Samo podrska za Duska i momke a oni ce ne sumnjam biti sve bolji kako sezona bude odmicala.
  6. Ma ja ocekujem Darka u cetvrtak, odmorio je do sad valjda 😄
  7. Bjelice nema u rosteru na EL sajtu, Lazarevic zvanicno dobio broj 2. Gostovanje Igokei uvek nezgodno, pogotovo sad kad smo neuigrani i nekompletni. A sude i Javor i Koljensic.
  8. Zasluzio je Beli da zavrsi karijeru pred punom halom koja mu skandira ime, ako ne u dresu onda u civilu. Da sacekamo ipak sta ce se desiti, ali steta da ne zaigra pred svojim navijacima u klubu gde je stasao bar jos jednom.
  9. Sto se ono kaze, da je dobar neko bi ga vec pokupio.. 🙄 Salim se, nije mi jasno zasto idalje nema klub, mozda ceka neku EL priliku, a nama se sad otvara mesto, mada smo mogli i pre Belog da ga dovedemo da je postojala zelja. Da vidimo kako ce izgledati pocetak sezone pa da steknemo jasniju sliku kakvi smo.
  10. Gde je i sta radi Derik Vilijams... (nije u Hapoelu)
  11. Niko ne vidi katastrofu ovde, samo je ovo jedan mali propust i nista vise.
  12. Pa da nemas sa njima saradnju ne bi ni mogao njihov template da koristis. Svakako, adidas nam vec 4. sezonu pravi dresove i svake smo dobijali nov dizajn, po meni, uvek ispostovani maksimalno. A te logoe koji nisu alajnovani sam i ja primetio, npr na Tobijevom dresu su lepo alajnovani a na nekim nisu, ne znam ko lepi naknadno te grbove, da li klub ili adidas, ali je to eto jedina zamerka i bilo bi lepo da se ispravi to.
×
×
  • Create New...