Jump to content

OgX

Član foruma
  • Posts

    290
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OgX

  1. OgX

    Transferi $$$

    Nadam se da je tacno za Dembelea i PSG.
  2. OgX

    Transferi $$$

    Brozovic odlozio transfer u Saudijsku Arabiju jer ceka da Barca skonta kako da mu uputi ponudu. To je sada prioritet broj 1 za Deca i Alemanyja, Brozovic im je najbolja opcija trenutno.
  3. OgX

    Transferi $$$

    Opet se Dani Parejo pominje za prelazak u Barcu, traje to vec godinama. Dati sansu Nicu Gonzalesu na dmf-u ako se vec ne moze niko dovesti. Momak je pokazao da ima talenta za ovu poziciju kada je u par navrata igrao na istoj.
  4. OgX

    Transferi $$$

    Brozovic bi mozda bio ok igrac za Barcu, barem kratkorocno dok se ne steknu uslovi za nekog dmf-a od 100+ miliona. Mada lutrija je sa njim ali svakako bolje nego Parejo. Gundo je vec done deal i ako Broz stigne onda je to to sto se tice veznih igraca u ovom prelaznom roku. Ne bih imao nista ni protiv Lo Celsa. Pricamo o pristupacnim opcijama za Barcu, obojica su daleko od onoga sto Barci treba.
  5. OgX

    Transferi $$$

    Trebala je Barca ici po Tonalija kao novog dmf-a.
  6. OgX

    Transferi $$$

    A jest odigrao drugi dio sezone, Ballon doR materijal. Nadam se da ima u njemu jos motiva poslije ovih titula sa Cityjem.
  7. OgX

    La Liga

    Bili su jako losi u prvoj polovini sezone a onda su bas podigli formu i promijenili koncept igre.
  8. OgX

    Transferi $$$

    Chelsea mora da rijesi napadaca da bi licio na nesto.
  9. Btw Pep opet tripleta. Treca za redom EPL. Tuga 😞
  10. Ovde je Pep problem. Da je City pobijedio 5:0 pricalo bi se o losoj igri Intera. Tako je bilo u protiv Bayerna.
  11. City je odlicno odigrao ovo finale. Inter je morao da ima bar jednu sansu iz onih silnih centarsuta, to ocigledno jedino i znaju u napadu. Ono sto je Lukaku izblokirao im je najbolja sansa mada vjerujem da bi Dias ono ocistio sa gol linije. Kod druge sanse cista odbrana Edersona. Inter jeste odigrao cvrsto ali i dalje je City u igri bio bolji u igrackom smislu i bolje je sanse za gol stvarao.
  12. City do ove sezone ne bi mogao odigrati ovako zrelo i dobro finale. Ovo sto Inzaghi radi od starta pored aut linije je vjerovatno unosilo nesporazum i u igrace Intera. Svaki napad, ali bukvualno svaki, se svodio na pokusaj centarsuta.
  13. OgX

    Transferi $$$

    Miki ne bih dalje komentarisao jer to sto ti pises mogli su samo da objavljuju Twitter fanovi Uniteda isfrustrirani zbog De Jonga. Dobro je ipak sto je MLS, u odnosu na Arabiju. Ne znam da li je tacno, ali ovi iz Arabije mu valjda nudili oko milijardu za godinu dana sto je bas haos 😄 Sto se Barce tice dobro je sto je zavrseno odmah, da se ne gubi vrijeme. A meni bi bila katastrofa da se prodaju igraci da bi se Messi vratio. Ok da je dosao na ovakav sastav, ali da prodajes Raphinhu, e to ne bi valjalo.
  14. OgX

    Transferi $$$

    Kakve ovo veze ima sa nepogresivoscu xD
  15. OgX

    Transferi $$$

    Jedino su mediji lozili. Messi jeste htio u Barcu ali nije moguce. Dobro je sto je ovo brzo zavrseno
  16. OgX

    F.C.Barcelona

    Sada sam procitao da Barca nije dala gol iz penala ove sezone u La Ligi. Imali su dva koja su Lewa i Ferran promasili. Sada postoje sanse da se Messi vrati samo sto ima jos puno nepoznanica. Da li je neophodan odlazak jos nekih igraca, konacan odgovor La Lige itd. Prije dve godine je sve bilo dogovoreno za novi ugovor pa je sprijeceno u zadnji cas.
  17. OgX

    La Liga

    Ako Valladolid zavalja gol, katastrofa za Valenciu.
  18. OgX

    F.C.Barcelona

    Najveca glupost bi bila prodati Raphinhu i onda opet u potragu za krilom. Ako treba, onda neka ide neko od stopera. Kunde je opravdao ocekivanja ali njegov pdlazak bi bio manje bolan. Mislim ako vec treba da se pegla ffp onda najbolje stoper da ode jer tu Barca ima dosta igraca. Goruca pozicija je desni bek pa tek onda zamjena za Busquetsa. Te dvije pozicije moraju da se rijese pa onda ako bude moglo da se dovode drugi igraci.
  19. Chelsea ce biti i sa negativnom gol razlikom. Kakva katastrofa od sezone za njih.
  20. OgX

    Bundesliga

    Zasto je Bellingham na klupi?
  21. OgX

    F.C.Barcelona

    Pominje se Carrasco a on jednako kao Kessie nije igrac za Barcu.
  22. OgX

    F.C.Barcelona

    Ode i Alba. Po mom misljenju je mogao jos jednu sezonu u Barci odigrati. Ove sezone daleko od startera ali kada god je igrao to je bilo odlicno. Cak je imao i nekih kljucnih poteza koji su odlucivali pobjednika. Ostavio je trag i ama bas nikada mu se nije moglo prigovoriti da se ne angazuje ili da nije mentalno u utakmicama. Mada imao je problema sa trenerima. Prvo ga je odjednom Luis Enrique poceo izostavljati iz sastava, meni ni danas nije jasno zbog cega. A Xavi je htio jos proslo ljeto da se on proda. Ovo sto je Alba sada uradio je iz razloga da ne izvaci pare iz kluba a zna da nece biti prvi a vjerovatno ni drugi izbor jer kada trener odluci da te skloni iz tima onda ce gurati i desnog beka na poziciju lijevog beka.
  23. OgX

    La Liga

    To sa rasizmom sigurno nije od ove sezone vec ti problemi traju mnogo duze.
  24. Sutra bi Haaland mogao malo da odmori a da Alvarez bude starter. Trebalo bi Pep da izmiksuje prvih 11 na max.
  25. Izgleda da Pep i ekipa mogu i zvanicno da pocnu sa slavljem. Jel ovo treca u nizu za City?
×
×
  • Create New...