Jump to content

MaxP

Član foruma
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MaxP's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

57

Reputation

  1. Koliko je Nedovic opao, ni u Abi ne pravi nikakvu razliku.
  2. Ne znam da li je prava tema, ali baš bi bilo zanimljivo vidjeti zbirne rezultate srpskih klubova u Evropi ove godine. Siguran sam da bi oborilo više negativnih rekorda.
  3. Bilo bi zanimljivo vidjeti izjavu Nedovića ispred svlačionice. Onako izmedju redova nekoga od saigrača kritikuje da ne poštuje loptu. Ne znam na koga je mislio.
  4. Pogledah jednu epizodu 6.75 podkasta, ma koliko smijesno zvučalo ova dva momka znaju 3x više košarke od Kuzme i Luke. Pritom uglave sve u sat i po vremena, dok ona dva prave negledljivo duge i prazne podkaste.
  5. U utakmici u kom smo ničim posebno dobili šansu da pobijedimo, smo bežočno pokradeni. Lakat Veselog, te klizanje ne znam kog barsinog igrača su donijeli zbirno 11 poena protivniku, uzimajuci u obzir njihove šanse. Obzirom da smo i prošle godine kući pukli od Barselone, sudijskom odlukom, svaka priča o košarci je suvisla. Očigledno je da Evroliga ima nešto protiv nas ili protiv Čovića, ja nešto držim da je ovo drugo. Jer kako klub koji je dužan i Bogu i narodu registruje Hernangomeza, a mi Kampaca koji je evroligaski all-time legenda ne možemo. Možemo mi dovesti Curry-a, mi u ovom takmičenju nemamo budućnost. Sudjenje kakvo komšije imaju u gostima, mi nemamo približno kući. Da li je to zbog ličnog animoziteta prema Čoviću ili prema nama kao klubu je diskutabilno. No, svaka doselekcija i dovodjenje bilo koga ništa neće promijeniti. To potpisujem.
  6. Ovo razbojništvo je za napuštanje takmičenje. Tendencioznije sudjenje nisam u životu vidio. Ako ne ponište utakmicu, napustiti takmičenje.
  7. Dok su Terzić i Mita tu, možemo zaboraviti na nešto ozbiljno.
  8. Zauvijek cemo ostati seljački klub. Umjesto da u ovakvim utakmicama igraju ili kvalitetni stranci ili talentovana djeca, nama igraju Rodić i Mijailović koji vrv nisu više ni JSL nivo. Zar njih mi moramo da istrpimo.
  9. Interesantno je kako je KK sličan FK postao. Kuzmić, Davidovac, Lazarevic kao Srnić, Gobeljic i Pankov. Sabaz kao Kanga, Teo kao Katai od ove sezone. Sve u svemu sklepan Frankenštajn od ekipe koji nijedan trener na svijetu ne bi mogao uklopiti. Ogrijesismo se o Duška debelo, problem je bio u kombinaciji Teo/Čović.
  10. Lazarević košarkaški Gobeljic/Srnić/Pankov. Nijedan kvalitet nema.
  11. Šteta što ne dadosmo šansu Stanicu, baš ima stofa za ozbiljnog igrača.
  12. Ali Mrkela koji likuje nakon uspešnog prelaznog roka (u kom se vjerovatno nije ništa pitao) odmah izjave daje i prisvaja zasluge 😅
  13. Kakav raspad Budućnosti. FMP je za koplje ozbiljnija ekipa i od Budućnosti i od COL-e
  14. Odlična pobjeda, jedina zamerka što nisu ostali da pozdrave navijače, koji su bili glasniji od domaćih. Nego su odmah jurnuli i svlačionicu.
  15. Pa jeste, ali opet sasvim dobra karijera, pritom i dalje mlad, ima 27 godina, nije imao neke teže povrede. Mada jedino je možda loš izbor Benfika, jer Grimaldo koji igra lijevog beka tamo je jedan od najboljih igrača.
×
×
  • Create New...