Jump to content

Juan Pablo Montoya

Član foruma
  • Posts

    14,370
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Everything posted by Juan Pablo Montoya

  1. S kim se ovo svadja dobri Matijas?
  2. Kakav bi ti osecaj bio da kupis sezonsku a onda ti bude onemoguceno da udjes i gledas utakmicu za koju si platio kartu, a sve iz razloga koji nisu ni najmanje jasni a svakako nisu logicni? Ako su vec znali da se ovakve situacije mogu desiti, zasto nisu pustili samo 5 000 sezonskih recimo? Uzasno je neodgovorno i nefer prema navijacima i to ni manje ni vise nego prema najvernijima.
  3. Kakva realna reklama za odbranu u plej ofu NBA lige, kada Jokic zvani 0.7x speed on youtube katuje sa linije za tri poena prema reketu, dobija pas od Marija i laganim flouterom penzos stajl ubacuje zicer pored Antoni Dejvisa i Leborna Dzejmsa koji su u nekom svom univerzumu koji ne podrazumeva da treba da odbrane svoj kos.
  4. Najavljujem za sledeci trkacki vikend potpuno automatizovani sistem racunanja bodova u fantaziju, napravljen u Excelu, koji ce nadam se okoncati situacije u kojima ja pogresno racunam skor nekom od ucesnika. Za ovaj protekli trkacki vikend, zalbe su do nedelje uvece.
  5. Trokorak Jabuselea ali ko to gleda...
  6. Bio sam u zatvoru, pa nisam imao mogućnosti da iskomentarišem derbije. Oba smo zasluženo dobili, oba je trebalo da dobijemo značajno ubedljivije. U prvom derbiju bukvalno jedna jedina stvar na koju bi polulegitimno mogli da se žale komšije je duel Markovića i Šerifa. I čak i to je mnogo verovatnije da nije faul. Marković je prelako pao, čak se i okliznuo u tom duelu. Sve ostalo sudija je odsudio više nego korekrno uz dodatak da je trebalo da podeli nekoliko žutih kartona gostima na konto ponašanja i načina obraćanja sudijama. Ako sudija misli da treba da se ulizuje igračima i da ih moli da ga ne psuju, on je u velikoj zabludi. Sudija mora da bude autoritet, i ako ja imam neku zamerku to bi bila ta da jednostavno čovek nije uspeo da sebe postavi kao autoritet. Jučerašnji derbi je bio dosta slabijeg kvaliteta ali smo mi ponovo iskazali jedne iste boljke, užasnu realizaciju. Ako hoćemo da nastavimo sa Šerifom, on ne može biti jedini špic u postavi. Pored njega, nalik na tandem Žigić-Bogavac, mora da postoji neko ko je brz (što Bukari jeste) ali i dobar ekzekutor (što Bukari nije). Mi ponovo imamo igrače za 3-5-2 formaciju, i ponovo je uporno izbegavamo. Čak je Mićko bio i solidan na desnom beku, za razliku od katastrofalnog Rodića. Čeka nas veoma turbulentno leto, puno promena, sveža krv. Ali ekipa ima kvalitet i ima potencijal. Bravo momci.
  7. @Kooineeperk Uopšte se ne ljutim na tebe, samo sam napisao Constantinu da prenese da je neukusno razgovarati o nečijem upisu ako on nema mogućnosti da se brani. To je sve, no hard feelings. A nisam ispao ni glup ni maliciozan. Pitao sam prosto pitanje da li je formalno pravno taj zločin okarakterisan tako. Pitao sam zato što se na nivou evrope rezolucije donose na osnovu pravnih formulacija događaja. Dakle šta ti i ja nešto mislimo o nečemu nije bitno, bitno je da li postoji pravni osnov za neku rezoluciju. Ako je to formalno pravno tako formulisano, onda pravni osnov postoji. Dakle, samo to. "Glupo pitanje" sam napisao u smislu da upadam "Kao četnik u barutanu" među ljude koji mnogo više prate celu tu situaciju od mene, te postoji mogućnost da im je smešno ako neko ko ne prati ne zna to. Dakle niti sam glup niti maliciozan. Verovao ti ili ne, ja bukvalno ništa lično nemam protiv tebe niti bilo kog od moderatora. Ja bih samo voleo, želeo, da budete malo fleksibilniji na obaraču. Samo branim svoje pravo da pojasnim svoj stav. Dakle, banovan sam za ovo ispod: Pitanje sam objasnio sada zašto sam postavio. Vi ste ovo okarakterisali kao provokaciju. Upis u kome u drugom pasusu bukvalno nazivam neonacistima one koji protestuju protiv usvajanja rezolucije vi shvatate kao provokaciju? Upis u kom sam Mladića nazvao ubicom? Gde sam napisao da sam neonacistima smeta ta rezolucija i da je ogromna glupost misliti da će usvajanjem rezolucije neko proglasiti ceo srpski narod genocidnim. Taj upis je vama provokacija? Koga provociram? Ako ste me banovali jer provociram nacionaliste, onda ste u pravu. Ja sam celog života socijal-demokrata građanskog opredeljenja. Zakleti Đinđićevac. I kao takav, ogromna je uvreda meni i mojoj ličnosti da me neko nazove nacionalistom i da misli da negiram zločin u Srebrenici. Ja sam tamo bio već, poklonio se pred žrtvama zločina. Ja da negiram genocid u Srebrenici samo zato što sam pitao za formalno-pravnu klasifikaciju tog zločina? Evo ja 10 dana kasnije ne mogu nikakao da pojmim kako ste vi to protumačili kao provokaciju građanske opcije. Jedino ako je na osnovu ličnog predubeđenja prema meni. Tu već ne mogu ništa, ali koliko ja znam, predrasuda prema nekome nije suštinski alibi za kažnjavanje tog istog, već samo to, predrasuda. No dobro, water under the bridge, džaba ja sve ovo pišem ako prosto nema nikakve volje da se stav o meni revidira. Još jednom, nemam bukvalno ništa lično ni protiv koga, pa bih zamolio da ovakve pošalice o delegiranju pljuvača u buduće ne adresiraš prema meni.
  8. Prihvata se. Ono što sam još zajebao je da Max nije vozio najbrži krug, što svima koji su dobili bod za to umanjuje skor za taj bod, nažalost. I to sam ispravio. Pobednik vikenda ostaje isti.
  9. Ne mogu da smislim rec koliko me je sramota. Ne interesuje me da gledam ovo dalje.
  10. Vise smesna nego strasna trauma...recimo kao oni roze slonovi u crtanom filmu.
  11. Onda sam ja te minute prosto zaboravio kao traumu. 😀
  12. Tobey je zasluzio, ali sam siguran da Lazarevic nije. Ne zato sto je dobar, naprotiv, u pitanju je vrlo verovatno najgori igrac Evrolige, vec zato sto prosto nije imao dovoljno minuta da bude razmatran za najgoru petorku. Isto i Davidovac.
  13. Ovo poslati Edinu da pokaze Covketu veceras 🙂
  14. Utakmica je u 18h. Jel ovo ide uživo, voleo bih da gledam emisiju ako izgubimo?
  15. Sa druge strane, top nam i ne treba...win win situacija. Osvojimo drugo mesto u ABA, igramo evroligu opet....rekreativno...Topić ode u NBA i postane jedini top talenat u istoriji koji nije nikakav trag ostavio u matičnom klubu...sve fino. Danas počinje naša sezona...blato...linč...domaći teren...smete li plej ofa aba lige pičke,a?
  16. Možda je mislio na SC Derby, jer ste od njih zaista zamalo ispali a oni jesu višestruko slabiji. Čini mi se da je bilo 0-1 u seriji i 6 razlike za njih na 2 minuta do kraja, tad vas je Naneli povadio žestoko. Zapravo, na njega treba da idete kad je gusto, čovek je nemilosrdan klačer, Punter opasno čokuje u takvim situacijama.
  17. Mislim da je sada jasan Čovićev plan, za jedno tri godine sa ovim rosterom eto nas u Top 10.
  18. Jedno glupo pitanje, ne pratim cesto dnevno politicke teme, pa me interesuje, da li je zlocin u Srebrenici klasifikovan kao genocid? Pitam jer citam sad ovu rezoluciju koja pominje osudu poricanja genocida u Srebrenici. Inace, ne znam kako bi bilo ko mogao da bilo koji narod proglasi genocidnim, kako bi to uopste moglo da se dokaze i kako bi se uopste sprovodilo... Mislim da se bukvalno ovdasnji protest odnosi na to da neonacisti u Srbiji nece noci da velicaju ubicu Mladica.
  19. Prvi put primetih ovu rasekotinu kod Duljaja. Jel to iz igrackih dana?
  20. Meni je Nedovic odlican kao second unit leader sa 15 minuta kosarke u kojoj je prva opcija u napadu. Od trenutnik igraca jos Teo moze evroligu 10 minuta. Ostalo ni blizu.
  21. Plavšić da bude bekap Bolomboyu može samo ako igramo Evrokup. Centarska linija Bolomboy, Plavšić, Mitrovic bi bila najgora u Evroligi ubedljivo. Ukoliko bi se Bolomboy povredio ili upao u faul probleme, to bi izgledalo polu tužno polu smešno. Đuričić takođe sada nije bog zna kakav napredak ali kao bekap Kalini ili Semiju je sasvim ok. Ima puno prostora za napredak. Ako već zapinjemo za našeg centra why not Petrušev, on teško da će imati značajne minute kod Barcokasa. U svakom slučaju, ako ova bekovska linija ostane, neće biti važno ostalo, bićemo opet 16.
  22. @Radoye jasan mi je tvoj stav o Strolu, i cak i nemam argumentaciju da kontriram, ima on brzinu i imao je u manjim kategorijama dobre rezultate ali covek je 7 godina u F1 i ni makac...steta je za sport da neko takav toliko dugo zauzima mesto. A da nam treba vise timova se slazem, ali to je vec politika.
  23. Na te skorašnje upise i mislim. Nisam ga ni ja pratio.
×
×
  • Create New...