Jump to content

Hugo Punch

Član foruma
 • Content Count

  3,596
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4,062 Excellent

About Hugo Punch

Recent Profile Visitors

1,365 profile views
 1. Decembarski je post zbog koga je banovan napisao na tati. Šta je sad problem? Jel to tema za patkometriju ili ne?
 2. Ne brinem ja za njegovu prangiju no za boju Zeljkovog lica.
 3. Jel gledao neko ovo vase novo pojacanje ali ne u Kini, to nije merilo za bilo sta? Nego pre toga, kakav je igrac u pitanju? Iskreno ja ga nikad video nisam.
 4. Meni nije ni malo smesno. Tuzno je kako je luda glava sebi usrala karijeru. Inace, nesto zatisje kod nas, Radonja na letovanju? Kum na letovanju? Nista centri...bekovi...plejevi?
 5. Istina je da brojke u Kini ne znace bas nista. Ne moze se oceniti ko je dobar a ko nije po statistici u Kini.
 6. Nista. Ugovor je potpisan. Mozda jos nije aktiviran jer je igrac na terapiji. Kao i sa Nnokom sto je bilo.
 7. Inace, lepi su vam dresovi.
 8. Hugo Punch

  Tata

  Ja ću ga vozim na slavu. Sve ok.
 9. Nemam dokaz, utisak mi je takav. Ne bavim se citanjem clanaka previse, retko koji procitam u potpunosti. Jednostavno neko zivotno iskustvo mi govori da je svaki virus koji mutira u zarazniji po pravilu manje opasan. Na pocetku pandemije sam citao sve i svasta, covek lako potone u more naucnih i "naucnih" clanaka. Svako ima svoje misljenje i previse ih je koji bi se dokopali slave izjavom za dnevnik. Korisnost od tih clanaka je skoro pa nikakva, iskreno, samo se preopteretis nagadjanjima, pretpostavkama i "may, might, could..." clancima. Skoro pa nista nisu dokazali. Za
 10. Neka mi oproste ljudi ako gresim, ali mi se prilicno cini da se opasno preteruje sa panikom oko novog talasa virusa. Brojke jesu takve da pokazuju odredjeni porast "zaraznosti" novog soja, ali mi isto tako pokazuju da je smrtnost visestruko manja od ranijih varijanti virusa. U Nisu vec nailazim na radnje gde ne insistiraju na maskama, i dalje svaki put kad prodjem pored covid ambulante vidim tek 2 do 3 coveka, tako da zaista ne vidim neki razlog za paniku. Inace sam iskreni promoter vakcinacije i smatram da svi treba da se vakcinisu, osim onih za koje je utvrdjena kontr
 11. Smorio sam se. Zasluzena titula Milwaukee-a ali mi odavno nije bila simpaticnija ekipica od ove Suns-a. Od one ekipe sa Barkley-em.
 12. To je cista manipulacija, to "zavrsio u bolnici". Nasi mediji to obilato koriste da seju strah. U medjuvremenu drze se razni mitinzi po Srbiji, i posle im narod kriv opet. Nisam pratio nesto u zadnje vreme. Kako se pokazuje ovaj delta soj, ja nesto nacuo da je infektivniji ali daleko manje opasan po zdravlje i zivot?
 13. I ja tako mislim. Ako i bude dostupan to ce biti u Septembru, ako se ne ugura u NBA.
 14. @propolis Ma pricam uopsteno, nisam pisao tacno koji igrac nam treba, nego kakav igrac. Treba nam ofanzivac i da nije rupcaga u odbrani, dovoljno je da zna da odigra solidnu odbranu.
×
×
 • Create New...