Jump to content

akisaki

Član foruma
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

akisaki's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

163

Reputation

  1. Miloje odlazi Terzicu odlazi Vucicu odlazi Koji god redom
  2. E sad malo offline(valjda se tako pise i izvinjavam se mladjim kolegama na forumu)ja sam kao klinac sa shvatio da je Zeravica sa svojom filozofijom 12 igraca sa po 10 poena(a nema igraca koji ima ono kada treba)ukapirao da je tu Zvezda sahranjena(poraz od Cibone u trecoj utakmici finala i katastrofa od Orteza u finalu) i kao sto sam bio tada za njegovu smenu(i cele uprave)tako sam i za smenu ovog zalizanog i celee uprave.Mozemo se mi saliti al 45 razlike boli.
  3. Onaj Liverpul na ime plata za igrace i strucni stab izdvaja godisnje nekoliko stotina milijadi funti a Atalanta nesto manje od 900.000,00 evra i momci iz Bergama ih razvalise. Napred Zvezdo.
  4. U cetvrtak Cigani za Efes Grobari za Zvezdu
  5. Prvu priliku smo imali sa Alimpijevicem.Pa sa Sasom Obradovicem i na kraju sa Vlimirom Jovanovicem.Svi su mnogo veci potencijali od dve ispusene mustikle sa repom i zalizanog.
  6. Nemoj tako.Neki su posle Nisa pisali o doktorskim disertacijama zalizanog. P.S.Skoro 40 godina pratim FK i KK.I nikada nisam bio za smenu trenera nakon par meseci.Al ovog zalizanog i jos vecu prevaru od onog sa repom bih smenio odmah.
  7. Jel zalizanko jos uvek trener Zvezde?
  8. Rajkovicu zasto si odbranio ovo.Skloni se sa gola.
  9. Naravno da nije zabranjeno da idu.A ako malo ozbiljnije pratis navijacku scenu i BiH znas zbog cega su otisli i gde su otisli.I koliko god da su Delije u mnogim stvarima u krivu za ovo prozivanje su apsolutno 100% u pravu.I nema tu nikakvog sovinizma.Ako je prozivka upucena treneru Fedji tu je vec u pitanju sovinizam.
  10. Sta ce navijaci iz Srbije zajedno sa navijacima Zelje?Ne sme se pricati o tome?
  11. Ili mozda navijacima Radnickog koji su zajedno sa ekipom iz Zemuna bili na tribini Manijaka na skorasnjem derbiju Zeljo-Sarajevo
  12. Sreca pa je brat Serif crn.Da je bijel vec bi se sve modruce vidjele koliko ga biju.
  13. Oprosten drugi zuti karton Kaluluu je prethodio crvenom Hvangu.
  14. Jel na ovom topiku jos uvek pisu oni koji teraju Bahara nakon 6 meseci,koji Milojevica zovu Sisoje?Oni koji o fudbalu znaju apsolutno sve a nisu trenirali ni Moravu iz Krusca a veci su vizionari od ljudi koji su prepiznalinesto u Fergusonu,Vengeru.....
×
×
  • Create New...