Jump to content

Bushman

Član foruma
  • Posts

    386
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bushman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

546

Reputation

  1. To što ti ne vidiš ne znači da neće. Možda su ti oči krmeljave? Avdija ima 19 godina i tko ga je gledao u Euroligi mogao je viditi potencijal koji bi se kroz nekoliko godina mogao transformirati u vrhunsku NBA četvorku. Bar smo zadnjih godina svjedoci da svakave trupine 'preko noći' nabace šut za ti poena. Izuzetno visok BBIQ, solidna pokretljivost i odličan ballhandling za visinu bi trebali biti odlična podloga za nadogradnju.
  2. Bushman

    Crna Gora

    A šta je tu vanredno? Što su izbori u CG za 10 dana pa je ovaj lik po narudžbi izdiktirao nešto što svi znaju...
  3. Zbog ovakvih zadojenih budala, kojih je sve više, pogotovo u poslijeratnim generacijama koje su 'izašle' iz puberteta ja se moram mislit hoće li mi netko polomiti auto kad u Srbiju ili CG. A bio je nedavno i onaj četnik iz Herceg Novog koji se slika kao urinira po nadgrobnim spomenicim hrvatskih vojnika... https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2206599
  4. Bushman

    exSSSR

    Zašto bi Crnogorci željeli da budu deo Srbije? 😕
  5. Ne znam šta su govorili za Mooka, koji je po meni igrač s karakteristikama koje se mogu iskoristiti u svakom sistemu(samo pitanje kemije u momčadi), ali sretno im s Ređijem, koji je pak igrač koji će češće ukenjati nego donijeti bilo šta pozitivno. Bar po mom mišljenju, tj. takvim sam ga smatrao i u OKC-u i u Pistonsima. U Klipanima pogotovo, gdje imaš tri igrača koja su u stanju kvalitetnije potrošiti posjede i koji ne moraju gatati hoće li Ređi biti vruć ili 'ladan.
  6. Ne vidim mjesta čuđenju, dovoljno je pogledati na roster Clippersa i prema treneru i jasno da tu neće biti neke ljepote u igri. Jedino što je za očekivati da zategnu obranu kako playoff odmicao. Kawhi, PG13 & Lou su igrači kod kojih je najviše lopta, a vole je dodati koliko i Arjen Robben. Još su doveli Ređija, ne znam zašto...
  7. Je li MPJ lošiji u obrani od Jokića? Ili bar od Ala Jeffersona ili Monroe Grega? 😕
  8. Holodnik i boršč su dva različita jela. Holodnik se sprema hladan, bez kuhanja, dakle cikla, kefir, krastavci i jaja + začini. Ja ga mogu pojesti ako sam dobro gladan ali daleko je to od boršča.
  9. Ja sam bio samo pomoćni kuhar, zadužen za sjeckanje i ribanje 😁, ali evo: * U 5 litara vode staviti 1/2 kg mesa(može i više, po želji), najbolje skupa s kosti, 1 crni luk, 1 cijelu mrkvu, 10-ak zrna bibera, malo soli i kuhati 40 minuta. * Nakon prvih 20 minuta kuhanja dodati 3-4 krumpira izrezana na male kockice. * Dok se to kuha u tavu staviti(pirjati) 1 crni luk, naribanu mrkvu, prstohvat soli i bibera. * Naribati 3-4 cikle u jednu posudu, dodati 2-3 prstohvata soli i promiješati ali tehnikom mješanja tijesta za kruh, da se cijedi sok iz cikle. * Ciklu dodati u tavu s lukom i mrkvom, pržiti 2-3 minute, može se dodati malo sitno isjeckane neke papričice ako netko voli jači okus. * Zatim u tavu dodati 3-4 kašike vode u kojoj se kuha meso i pola kašike octa i pržiti sve još 5 minuta. * Nakon toga u tavu dodati 5-6 kašika sos paradajiza i 1/3 kašike šećera, pržiti još 5 minuta. * Nakon 40 minuta kuhanja u vodu s mesom dodati sadržaj iz tave i posoliti po ukusu. Dodati 2-3 sitno isjeckana češnja bijelog luka. * Skloniti s vatre. Naknadno u varivo, po želji iscijediti 1/2 limuna. * Poslužuje se sa pavlakom, bosiljkom i koprom.
  10. Uf, možda sam se loše izrazio, drugi najbolji igrač, ne druga napadačka opcija. Terry sigurno nije bio drugi najbolji igrača Mavsa iz 2011. Iako stoji da u toj ekipi nema neki igrač koji je bio očigledno bolji od Khrisa. Rip Hamilton je bez ikakve dvojbe bio bolji igrač od Middletona. Ma kakvi, nisam ni gledao utakmicu. Uostalom i ne mislim da Bucksi mogu do kraja, malo hipotetskog kenjanja, jel... Middleton je savršena treća opcija 😁 Šampionske ekipe.
  11. Hvala Vam. Iskreno, ovo je bio prvi put da jedem boršč i bio sam dosta skeptičan jer ne volim baš ciklu. Da dodam, čini mi se da vrhunac doživi treći ili četvrti dan, godi mu da malo odstoji. U frižideru, naravno.
  12. Ako bi Bucksi nekim čudom osvojili naslov, Middleton bi bio najlošija druga opcija šampionske ekipe? Ikad? Ja se ne mogu sjetiti slabije druge opcije u momčadi koja je osvojila naslov od kako pratim(od '91).
  13. Nisam se nešto trudio oko slika kao ni ženka oko estetike ali zato... okus 😍 Boršč
×
×
  • Create New...