Jump to content
Vox92.net Forum

Bushman

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

167 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tikvice su, bar izgledom, kao i kod mene, ostalo se ipak razlikuje, kakav je okus i struktura tog paradajza u odnosu na onaj klasični?
 2. Tikvice, bundeve i krastavci... hm, tu bi se i ja mogao uključiti, s tim da ja sijem izravno u zemlju(baštu, njivu) početkom petog mjeseca. Imam lanjskog sjemena od tikvica a mogao bi ovih dana naručiti i nešto novo, primam savjete/prijedloge. Kupio sam prije 20-ak dana sjeme patisona, kojeg ću ove godine prvi put zasijati.
 3. 👉 Kuke i šparoge Meko kuhana jaja, rukola, kukuruz, maslinovo ulje, malo bibera i limuna. Fantazija! 😍
 4. Bushman

  interreg

  Nekolike sličice sa poslijepodnevnog kamenjarskog trekkinga:
 5. https://jysk.hr/radna-soba/uredske-stolice/gaming-stolice/gaming-stolica-gamborg-crna-naran U HR je 200€ možda je u Srbiji jeftinije, ako ima.
 6. Pogledaj u JYSK-u, trebalo bi da ima nešto.
 7. Svakako nema mora dok je korone 😷 Pretprošle godine je bilo 17 - 18 C° u ova doba, ja sam se kupao na uskršnji ponedjeljak, 02.04. dok se lani tek sredinom petog ugrijalo.
 8. Nisam davno prešao Isusove godine 😁 Nisam ti ja od klasičnog treninga, večernja šetnja/lagano trčanje 5-6 km i poslijepodnevno plivanje u periodu dok je temperatura mora 18+ C° je dobitna kombinacija.
 9. Bushman

  Automotive

  Mislim da su svi Opeli proizvedeni 70' i 80' godina imali mjenjač s prstenom za rikverc, Kadet, Ascona i Rekord jesu sigurno... Nisam nikad imao Opela ali po sjećanju je isto ostalo kod Corse, Astre i Vectre u nultim godinama... kasnije ne znam, a i ne zanima me, nije mi Opel nešto napeto auto. ... Nije mjenjač ali jest 'ručna'... Prije nekih godinu dana odem na neku kavu u restoran u sklopu jednog većeg hotela, parkiram auto u podzemnu garažu, popijem 'kavu'... Vraćam se do auta, čuje se cika guma, cijela garaža zadimljena... Bagažist(bellboy) došao po auto od gosta da ga doveze do ispred recepcije i nije znao naći 'ručnu'
×
×
 • Create New...