Jump to content

Znanje imanje

Član foruma
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Znanje imanje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

  1. за народног хероја проглашен 12. фебруара 1945. године (одликовање му је касније одузето)
  2. https://partizan.rs/225182-vodojaza-partizan/ Ovde imaju slike.
  3. Pet komada Ivanovića? Ovo još nije viđeno od vremena Stjepana Bobeka! Đorđe Ivanović, jedan od rekordera u klupskoj istoriji Partizana!
  4. Čudo nema Pavlovića (Lazara).
  5. Katastrofa za Partizan. Sramota kakve njuške vode klub.
  6. Njegoš Petrović je klasičan izdanak italijanske škole fudbala. Klasičan Volante mixto, tipa Fernanda Gaga, izrazito agresivan, sa odličnim pregledom igre. Može biti upotrebljen i na poziciji Mediocentro organizador, uglavnom radi se o talentovanom, polivalentnom igraču sredine terena, sa veoma izraženom voljom i mentalnom snagom. Njegoš Petrović će sasvim sigurno veoma brzo nadmašiti konkurenciju na sredini terena i postati standardan uz Kanjasa i Marina.
  7. Sve treba da se uzme umereno, kao uostalom i sve u životu, ali ja sam definitivno u kampu "Forma". Samo bi neznalica odlučila da izostavi Aleksandra Mitrovića na primer, rekordnog golgetera i u reprezentaciji i u Fulamu, samo zato jer je Jović član Reala. Suprotan primer imamo kod Darka Lazovića, jednog od najboljih naših igrača na obe utakmice protiv šampiona Evrope i u gostima protiv Nemačke. Ovaj naš selektor "genijalac" je odlučio da ga izbaci iz ekipe?! Sramotna odluka u svakom slučaju!
  8. Његош Петровић, Вељко Николић и Жељко Гаврић (дрес репрезентације Србије до 21 године) Родић у репрезентацији Милуновић, Гобељић и Павков у репрезентацији Ostali su na raspolaganju (ne znam što se tiče povreda kakva je situacija). U teoriji: Borjan Gajić-Pankov-Degenek-Žander Kanjas-Jovančić Mateo-Marin-Van La Para Boakje Ne znam jedino da li su pozive dobili Borjan, Degenek i Boakje. Ranije su ih redovno pozivali. U tom slučaju: Popović Gajić-Pankov-Babić-Žander Kanjas-Jovančić Mateo-Marin-Van La Para Tomane
  9. Ja uopšte ne cenim Kolinu. Mislim da je njegovo guranje VARa štetno, čak i ekstremno štetno, kada se ta pogrešna početna postavka još ekstrapolira u negativnom smislu kroz primenu, kao što imamo u Italiji i Španiji. U Engleskoj je to još đene-đene kakvih katastrofa sa VARom ima.
  10. Fašizacija na tribinama u toku utakmica. To je već slučaj u prethodnih dvadeset godina. Ovo protiv Olimpijakosa je eskalacija patologije. Najefikasnije rešenje za ovu bolest je da se stadion sruši, kao što je Terzić predlagao, a onda da se na novom stadionu uvede striktna redarska služba koji će onemogućiti bolesno ponašanje na tribinama. Ko se neprimereno ponaša, na kulturan način bude izbačen sa stadiona. Uz trajnu zabranu prisustva utakmicama. To je najefikasniji lek koji bi rešio sve probleme koje klub ima sa organizacijom utakmica.
  11. Promašio si poentu. Ovde je tema da su klasične neznalice u poziciji da odlučuju i kreiraju sudbinu takmičenja. U smislu predsednika saveza koji organizuje sastanak klubova sa sudijom (???!!!) ili dve prethodno pomenute neznalice koje se u medijima tretiraju kao nekakvi autoriteti. To su problemi u organizaciji takmičenja. Kada bi na odgovornim pozicijama u savezu imali kompetentne ljude, koji svoj autoritet grade znanjem, čitav sistem bi bio mnogo normalniji i neuporedivo bi prirodnije funkcionisao.
  12. Upravo tako. Na primer, Srđan Jovanović je elitni evropski sudija, UEFA ga delegira za najjače međunarodno klupsko takmičenje na svetu, a ovde kod nas savez organizuje sastanak predstavnika klubova sa sudijom pred utakmicu?! Kakav crni VAR, kakvi bakrači, kod nas je problem u osnovnim postavkama organizacije takmičenja. Ljudi koji treba da ocenjuju suđenje, poput onog nesrećnog dvojca Đurović-Radojčić koje vodaju po televizijama, nemaju predstavu o samoj prirodi pravila igre. Upravo ti pogrešni ljudi, koji su na odgovornim pozicijama, su razlog velikog broja problema koji se javljaju u takmičenju. Neznalice u poziciji da odlučuju će uvek birati pogrešne odluke i pogrešne ljude i to će rezultovati lošim stanjem u takmičenju. Mnogo mi stvari treba da ispravimo u srži organizacije, da bi došli do nivoa kada bi nam uvođenje VARa bilo plus za takmičenje.
  13. Nema Alekse Terzića u ekipi? Inače, Ilija Stolica je idealno rešenje za selektora. Kada se otera prevara, treba ga postaviti za selektora A reprezentacije.
  14. Stavljanje Uroševića na desnog beka je promašaj.
×
×
  • Create New...