Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. A, da, ima jedna dilema, koju, ako iko od vas moze da mi razresi... Sta navijaci, Sote, skandiraju kad su u napadu? "Let's go, home", ili sam ja opet u nekoj zabuni...
  3. Darko

    NBA 2023-24

    I dalje čekamo @Dracarys-a da nam objasni. Zato sam i tu izjavu nazvao umobolnom, ne znam da li je Nikola ikada u karijeri vezao dve partije gde šutira oko 40% a kamoli celu seriju. Mislim da mu je ova serija bila prvi put da veže dve utakmice sa šutem oko 40%. P.S. Da se ogradim, nisam forumaša nazvao umobolnim - nego njegovu izjavu. Svako ume da lupne sa vremena na vreme.
  4. Kad smo kod toga. Najgori je zvuk kad igraju Hoksi, kao da kolju pticu 😄😄
  5. DameTime

    NBA 2023-24

    Pa najviše su ih otpisali navijači Denvera 😄 Naravno da nije bilo realno da šampioni popiju metlu u ovoj seriji, koliko god su Wolvesi možda izgledali nepobedivo u G1 i G2. Inače, jako su mi krindž ovi zvuci vučjeg zavijanja koje puštaju... Neverovatno je da Edwards ima samo 22 godine, igra k'o mator. Stiže od 0-100 za dve sekunde, igrači Denvera mogu samo da ga isprate pogledom.
  6. Darko

    Bliski Istok

    Može biti da demokrate podležu pritisku, da političari pričaju šta im odgovara u javnosti, itd itd ... a može ipak biti da Izrael koristi prekomernu silu. Bilo kako bilo, očekivati da će posle ovoga biti bolje je po meni naivno.
  7. Mislim da neće ipak su šampioni i iskusnija ekipa od Minesote. To je prava košarka a ne ovaj cirkus bez odbrane
  8. Posle ovoga se selimo na 30min prekida i 18 sudijskih pregleda u Pionir, braćo!
  9. Svaka im cast, nema osobe (izvan samog tima) koja ih nije otpisala posle g2. Sto je skroz opravdano, s obzirom na to kako su izgledali od starta plejofa. Ocigledno ih je ta blamaza bas jako i naglo razdrmala. Sad samo da i oni ne polete, kao sto deluje da je poletela Sota posle g2.
  10. Mene je, @Ta'veren namucio da gledam, zato sto sam, obicno baksuz, pa, jebi ga - ni to nije proslo. PS. Dogovor je bio da mi dodje 2 gajbe. Sad se, kao vise ne poznajemo... pffft
  11. Towns je ovo prodao maksimalno, em je bio loš u napadu em mu je Gordon natrpao muda u usta na drugoj strani. Minesota je bila sasvim dobra kao tim večeras ali Denver je bio na momente nerealan. Na svaki izazov su odgovorili.
  12. Bojdo

    NBA 2023-24

    Jednostavno je, Denver se u trecoj i četvrtoj utakmici prilagodio na fizicki jak kontakt. Bukvalno su na agresivnu odbranu Minnestote odgovorili sa jos jacom fizikalnoscu, pogotovo frontcourt u vidu Jokica i Gordone, jer njih dvojica mogu da "prebiju" Gobera i Townsa. Sad je psiholoska prednost na strani Denvera, mada bi ovo moglo u sedam. Ubjedljivo najbolja serija cijelog PO.
  13. YAO

    NBA 2023-24

    Marej i Edvards se iznapusavali na ulasku u svlacionicu. Bice veselo u petoj
  14. Neko napisa ovde posle prve utakmice da će Jokara celu seriju šutirati 40%, momački je pogodio.
  15. 40Wins

    NBA 2023-24

    Vau kolko meni kasni link hahahaha Elem imamo seriju, ne moze se tek tako preko sampiona Gordon arealan
  16. cabke

    NBA 2023-24

    Šampioni su šampioni...💪💪💪 Sjajna utakmica i zaslužena pobjeda...
  17. Možda u seriji, ova utakmica je gotova. Jokić standardno brutalan, Gordon partija sezone ako ne i karijere + doprinos klupe. Marej taman bolji od Townsa da dobije tu bitku drugih opcija. Goberta muka gledati i kad igra solidno. Vukovi nikako ne smeju sebi da dozvole da klupa Denvera nadigra njihovu klupu.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...