Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Sigurno da ce Ameri krenuti sa kampanjom i Ant-om kao licem lige i odgovor Amera na Luku, Jokica, Shai i Janisa. Decko ima sve da bhde superstar, kako na terenu tako i van njega. Nazalost Tatum je paklen igrac ali nema tu harizmu tako da je Ant taj sto se tice Amera.
  3. bodo

    NBA 2023-24

    E sad kreće već poznati narativ kako su svi drugi krivi. Roller coaster regularka, bijedan PO, loše strukturiran tim koji je uz sve to i loše vođen. Šta je još moglo poći po zlu 🤔. The big three big disappointments. Along with the couch and his staff. I Ishbia koji misli da je vođenje tima kao u menager igrici. Baš da vidimo sad plan za demage control.
  4. I da vam odu Vazura i ekipa doci ce slicni, isto kao i kod nas. Pa Terzic je jos 2015. godine dao ostavku nakon sto je publika terala citavu upravu i onda magicno ostao u klubu evo skoro deset godina posle toga. Nazalost, situacija je takva da se "mora" pristati na sns garnituru u klubovima. Medjutim, vama jedan dobar trener menja dosta toga na bolje. Cak i ovaj trenutni sastav moze sigurno da igra ozbiljniji fudbal. Pa mozda ne bude dovoljno opet za titulu, ali tu su LE i LK koji donose dobre protivnike, utakmice, priliku da se pokazes na evropskoj mapi. Siguran sam da imate kvalitet da budete konkurentni u ovim takmicenjima, ali ne sa ovim trenerom. Covek ne radi dobar posao, niste ozbiljna ekipa pod njim. Doveli ste ove sezone dosta novih igraca, dosta stranaca, placana su solidna obestecenja, dakle ima tu prostora ocigledno da se gradi tim, sa te strane nema ogranicenja. Mogli su to lako da budu i drugaciji profili igraca koji bi doprineli timskom kvalitetu.
  5. Znaci Zvezda sigurno igra Ligu Evrope a drugoplasirani igra sigurno makar Ligu Konferencija? Hvala bratac, cenim...
  6. Ima kao i obicno, u LS ona staza sampiona i ostalih, za LE i LK kao i do sada, ne znam koliko tacno kola, pretpostavljam nesto manje jer ce vise ekipa ucestvovati. Zvezda ce direktno u plejof rundu kvalifikacija za LS, drugoplasirani u kolo pre plejofa tako da ima sigurnu makar LK sve i da izgubi oba dvomeca
  7. Kevin Durant never felt comfortable with his role in Phoenix’s offense alongside Devin Booker and Bradley Beal this season, per @ShamsCharania “Those sources said Durant had persistent issues with the offense, feeling that he was being relegated to the corner far too often and not having the proper designs to play to his strengths as the offense was built around pick-and-rolls.”
  8. U sva 3 takmicenja ce ucestvovati po 36 ekipa i sve biti stavljene u jedinstvenu ligasku tabelu. Svaki tim ce igrati 8 utakmica sa 8 razlicitih ekipa, po 2 ekipe iz svakog sesira, 4 domace, 4 gostovanja. Na kraju ce se prvih 8 na tabeli plasirati direktno u osminu finala, ekipe od 9. do 24. ce igrati preliminarnu nokaut rundu za plasman u osminu finala po sistemu 9 sa 24, 10 sa 23 itd...
  9. Nisam informisan, kakav ligaski koncept?
  10. rijetko odvratan tip https://x.com/HoodiGarland/status/1784675912790774235
  11. Sector

    NBA 2023-24

    Divni rezultati, sve kako treba. Večeras kreće preokret Lakersa.
  12. Today
  13. YAO

    NBA 2023-24

    Oni bolje da krenu sa Unapred pripremljenim planom reorganizacije kao doktor robotike,da promene ime u Phoenix Moon i krenu da jurisaju na titulu
  14. Nurkić ima najlošiji PO skor u istoriji lige. 3-17.
  15. http://www.nspm.rs/hronika/gardijan-zakopano-u-betonu-–-kako-je-sprega-mafije-i-politike-besomucnom-gradnjom-unistila-palermo.-vredne-istorijske-vile-rusene-su-usred-noci-a-umesto-njih-izgradjene-brutalisticke-kule.html Nekako ovo deluje baš poznato i aktuelno
  16. Mora se nesto uraditi, imali su cijeli godinu da rijese probleme i djelovalo je u jednom trenutku da su uhvatili zalet ali onda masu neobjasnjivih poraza i zavrsilo se kako se zavrsilo. Beal nema neku vrijednost ali Booker i KD i dalje imaju
  17. bodo

    NBA 2023-24

    Miki sad je sve moguće. Iako smo dobrano podbacili ipak veliki kredit Soti za prikazanu igru kroz čitavu seriju. Oni su for real i bit će ih zadovoljstvo ispratiti koliko daleko mogu dogurati.
  18. bodo

    NBA 2023-24

    Upravo slušam podcast od etabliranog novinara i mogu se očekivati svakakvi scenariji. Čak i da Book bude trejdovan uz KD. Za Beala će to teško ići jer je odbio poništiti no - trade klauzulu kad je potpisao. Vogel je skoro pa otpušten.
  19. doragan

    NBA 2023-24

    Feniks gotov za many years to come, Milvoki also, Phila ako ostaje sa Embildom isto zapecacena za vece domete...Lejkersi sta god da urade u ovom plejofu su sa ovom druzinom.
  20. Mi se poodavno na fudbalskoj pijaci ponasamo kao dvojac iz Mućki. Muljamo, kupujemo škart, preprodajemo... Da sutra jedan Levandovski pozeli da dođe za simbolicnih milion evra, čisto za svoj merak iz ko zna kojih razloga i bez icijeg menadzerisanja, Terza bi pre opet doveo nekog Šerifa jer moze na muljavini da nešto ućari. Treba očekivati bar jos nekoliko islusnih povratnika, neli last dance ko zna kojih balvana... Uz lepo upakovanu medijsku sliku i poneku ponocnu bombi tipa Šerifa i sličnih.
  21. Pogledaj to s pozitivne strane brate moj. Nisi ispao smešan kao ja koji sam tvrdio nakon 0-1 da prolazi Finiks lagano 😄
  22. bodo

    NBA 2023-24

    Ja velika očekivanja nisam imao. Doduše nisam se ni metli nadao ali od ovakvog nakaradno sastavljenog tima protiv jake Minnesota nešto više od možda jedne pobjede za dostojanstvo nije bilo izvedivo. Bar ne u ovom univerzumu. Šta i kako dalje bit će Sizifove muke.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...