uncletima Posted March 6 Share Posted March 6 @ Elsa Indijanac uvek moze, izblajhani kaUboj= ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 6 Share Posted March 6 @ druze, Crni Je l' ti znas onu pricu, o dzaku, 99 cokolada i jedno sto nije? Koji sam ti moj, pisao o Finiksu - morali su da zasmrde! PS. A, ta' iz coska: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 6 Share Posted March 6 Produženi vikend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 6 Share Posted March 6 @ neko iz mase 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 6 Share Posted March 6 @Nicklordova mi se stvar veoma dopada sa albuma..a da nije bila nešto forsirana. Doduše,onaj western-kantri završetak mi nije baš legao,ali generalno ima tu neku njihovu prepoznatljivu melanholiju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 6 Share Posted March 6 Ja cu, jos jednom, da stresem glavom, ali ce oglas da bude isti... Spoiler https://www.halooglasi.com/kucni-ljubimci/psi/sibirski-haski-slobodan-za-parenje/5425636642509?kid=1&sid=1709753038961 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 6 Share Posted March 6 PS. Pljus, tras, iljadarka...pffft! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 6 Share Posted March 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 6 Share Posted March 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted March 7 Share Posted March 7 Iskočila mi je na fejzbuku uspomena na davni događaj kada mi je naša milicija napisala prekršajnu prijavu: 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 7 Share Posted March 7 27 minutes ago, Smrtokapa said: Iskočila mi je na fejzbuku uspomena na davni događaj kada mi je naša milicija napisala prekršajnu prijavu: Kako si to kao dete mogao da napravis prekrsaj u preticanju? Bicikl, trotinet, roleri? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted March 8 Share Posted March 8 (edited) 7 hours ago, Kooineeperk said: Kako si to kao dete mogao da napravis prekrsaj u preticanju? Bicikl, trotinet, roleri? 🙂 Bio sam student, nego je pandur bio onaj iz vica. Napravio je još neke greške u opisu činjeničnog stanja, na kraju sam pobedio na sudu 😎 P.S. Inadžijski avatar, vidim Edited March 8 by Smrtokapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted March 8 Share Posted March 8 8 hours ago, Smrtokapa said: Iskočila mi je na fejzbuku uspomena na davni događaj kada mi je naša milicija napisala prekršajnu prijavu: Na stranu to što su indijanci ali brate, imao si najljepše zanimanje ikad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 8 Share Posted March 8 Hans Zimmer delivered 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 8 Share Posted March 8 https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2024&mm=03&dd=08&nav_id=2493234 Quote Umro Akira Torijama, tvorac serijala "Zmajeva kugla" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 8 Share Posted March 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 8 Share Posted March 8 @Kronostime mode on : Svim damama srecan 8 mart Kronos mode off... I od mene takodje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 8 Share Posted March 8 Pridružujem se dvema prigodnim pesmicama Dobar dan svim forumašicama u kafani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted March 8 Share Posted March 8 On 3/6/2024 at 6:09 PM, Drug Crni said: @Nicklordova mi se stvar veoma dopada sa albuma..a da nije bila nešto forsirana. Doduše,onaj western-kantri završetak mi nije baš legao,ali generalno ima tu neku njihovu prepoznatljivu melanholiju.. Ta je postala kao neki fan favorit generalno, ja je i dalje najmanje razumem od novih pesama 😄 Fale mi uini i safet ovde sad ali našao sam solidan Britanski indirok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 8 Share Posted March 8 ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 8 Share Posted March 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 8 Share Posted March 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 9 Share Posted March 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 9 Share Posted March 9 Neko pomenuo Cecu i Prijovićku, one su niko i ništa za Vesnu Zmijanac. Dok beše mlada, bila je bomba, imao sam njen poster na zidu. ''Kunem ti se životom i ranjenom dušom svom, kunem ti se kunem, ubi me tuga za tobom.'' Jaooo Zveki 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted March 9 Share Posted March 9 Patkometrija: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts