greenenvy Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 @Green23 Bilo bi lepo kad bih te slomio veceras 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 1 hour ago, greenenvy said: @Green23 Bilo bi lepo kad bih te slomio veceras 🙂 Ja ne bih voleo Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Tri igrača ostala na broju 9, šut iz igre Glena Robinsona 0/10 i Hasan koji je uspeo da lupi 10 blokada i ne ostvari TD jer je dao osam poena uz tri promašena bacanja. Zanimljivo veče. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Harden će mi vrv oduzeti dve kategorije jer nije imao milosti protiv nejači iz Atlante. Ako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Jebeni Bejns, skinem ga sa IR i propusti čovjek utakmicu. Uništava me psihički. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Prodajem Drejmonda za kikiriki, ako je neko zainteresovan da rizikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 On 12/5/2019 at 11:11 AM, OnionKnight said: Prodajem Drejmonda za kikiriki, ako je neko zainteresovan da rizikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 1 hour ago, OnionKnight said: Dam ti Jerami Granta za njega. 😂 Razmisljao sam da ti ponudim Hachimuru, ali me Japanac odvratio od te namere nocas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 1 hour ago, greenenvy said: Dam ti Jerami Granta za njega. 😂 Razmisljao sam da ti ponudim Hachimuru, ali me Japanac odvratio od te namere nocas. Previše razmišljaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Šugavi Love se raspada iz dana u dan. Očekivao sam neko nabijanje statsa kako bi ga uvaljali negdje. Bio sam spreman i za propuštanje b2b utakmica, ali samo se čovjek raspao. DD mu je misaona imenica. Možda sam ga mogao trejdovati dok je radio nešto. Užasno sam odradio draft, neki izbori sa FA su me udaljili od začelja, ali ima još da se igra. Naredne godine će već biti bolje , sad sam pohvatao konce. Naučio sam i da nije loše odraditi neku pripremu za draft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ovaj Koki ima ubjedljivo najbolju ekipu, rastura čovjek. Moji imali pristojnu sedmicu, za njihove standarde, i skupio sam samo 2 kategorije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 @Lmx Skroz neravnopravna nedelja, baš te osakatiše povrede, 5 igrača ti je povređeno. Mislim da si izvukao max, srećno u nastavku 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) Fina nedelja za mene, preko 700 poena uz dosta dobar procenat šuta na kraju, moram biti zadovoljan. Uprkos tome što sam vodio u ft% pre poslednjeg dana i moji šutirali 26/27 ovo veče uspeo sam da izgubim, al ne mogu da se žalim kad su me moji ispoštovali gde god je trebalo. Brutalan je zaista Koki, videću koliko ja mogu da doguram ove nedelje protiv njega. Kad mu zaigraju Zion I Nurkić biće još i jači verovatno. Nadam se da mi se danas vraća Favors, možda će i Hejvord da krene, nezgodno je igrati već par nedelja sa tri out igrača(da izvine Lmx). Edited December 9, 2019 by marejosip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Šteta što ja nisam ove nedelje igrao protiv Kokija 😄 Moji su imali baš brutalnu nedelju, mislim da bih sa ovim brojkama ove nedelje svakog dobio, samo se nadam da će nastaviti ovako, jer su najbolje partije odigrali, kada mi to baš i nije bilo potrebno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ja bih dobio i tebe i Kokija 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 7 minutes ago, marejosip said: Ja bih dobio i tebe i Kokija 😛 Da, 7-6 bi bilo 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Dobio sam ipak 4 kategorije, izdala me matematika 😄 ovo je odlično, još sam izgubio 2 kategorije za 1. @Green23 zar ne bi bilo dobro da imaš Drejmonda u ekipi? Ne tražim previše 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ja uzeo kategoriju tako sto pokupih Dunn-a na kraju i doneo mi 3 ukradene, taman da dobijem kategoriju. Mizeran broj ukradenih sam imao. Pre neko kolo, 60 komada, sad jedva preko 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 6 hours ago, Green23 said: @Lmx Skroz neravnopravna nedelja, baš te osakatiše povrede, 5 igrača ti je povređeno. Mislim da si izvukao max, srećno u nastavku 🙂 Hvala, potrajace ova agonija do kraja godine. Ocekujem povratak Bagleya i Irvinga. Bice potrebno cudo da pridjem play off-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Prezadovoljan sam kako igraju moji zasad, mada vec drugu nedelju u nizu dobijam nekoliko kategorija koje su bile na jednu loptu. Vrlo lako je to moglo da ode i na drugu stranu. Sada derbi sa Josipom, a onda mi ostaje da kroz par trejdova skockam ekipu za zavrsnicu i da napadnem ulazak u B ligu. Kako smo bese rekli, pobednik regularnog dela ide direktno? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Ne, samo finalisti POa. S tim sto si u prvoj rundi POa slobodan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 #tradeLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Nije losa akvizicija bio Duncan Robinson. 🙂 Korektno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 TD Drejmonda Živ je! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Loše mi se piše pucam, a imao sam tri, cetiri meča više... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts