StephenBob Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Sakota i Nebojsa su davno provaljeni. Kad god se ocekuje zvizdanje sincicu i jaca poseta oni ga sklone iz tima jer je kao povredjen. A vec sledece gostovanje odigra pola meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 7 minutes ago, Borko said: Kevin Panter na zalost opravdava onih 39% za 2 i 17% za tri iz Olimpijakosa Panter je najzasluzniji za ovu igru. Od njega dosta. 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Dobro je bre Bobe...moze li jedna utakmica bez toga... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 sta je sa Gistom stvarno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vidara26 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Nije los 🍓 - 🖕 za sad 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 3 minutes ago, bodo said: sta je sa Gistom stvarno? Ima povredu ledja vec neko vreme, nije trebao da igra ni u rusiji 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 imamo 5 igraca sa 100% iz igre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 5 minutes ago, Sector said: Panter je najzasluzniji za ovu igru. Od njega dosta. 😉 Ma ne kevin panter nego Kevin Panter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 prelepo konacno se osecam kao da gledam pravu kosarkasku ekipu, nije Bajern neka sila ali svi igraci su duplo zivlji i angazovaniji bez energetskog vampira iz zeleznika 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Sve je super. Dobra poseta, Dobra igra. Pozdravljeni Radonja, Markus, Matijas. Ali! 300 idiota bukvalno maltretira 15000+ ljudi svojim umobolnim skandiranjem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Mozda ce osiguranik PIO fonda upropastiti sve na konferenciji kada kaze da je bilo tesko bez kevinog pantera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 I sad još žalopojke sa razglasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Panter je najzasluzniji za ovu igru. Od njega dosta. [emoji6] Meni se ovaj Panter bas ne svidja nista, sve ono sto nam ne treba, ali o ludosti Covica je sve receno vec. Lik je drugorazredni privatnik sa upitnim procentima suta, i jako los asistent. Doduse glupo je na osnovu par minuta suditi o nekome ali on meni ne obecava.Zaista je vreme Covicu da pakuje kofere, ovo sto on radi ove sezone sa klubom je za psihoanalizu, ne razumem zasto Gist ne igra. Ako on misli da cemo se usreciti sa ovim zamenama u velikoj je zabludi, ali pitanje da li je on u zabludi ili ovo radi namerno. D. Brown ok, nije ono sto smo mislili, ali ako Gista oteraju i ostanemo sa ovakvom centarskom linijom, onda tesko da cemo se naigrati protiv bilo koga.Bajern nije nikakav reper, ovo je tuzan tim sa dva tri igraca u totalnom rasulu, eto, namestilo se da upravo mi presudimo Radonjicu, ali sta ces, sam jw kriv sa ovakvom selekcijom. Samo da jedovedem prosecan plej koji vrti pik, mi bismo bili bas zajebana ekipa i imali upotrebljivog Gista, ovo cemu mi stremimo ne lici na izbiljan plan, cini mi se da jw nama plan da obwzbedimo neke minute celavom govnetu.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Marko Pesic obavlja izvanredan posao kao sportski direktor Bajerna.. Kako bi tek bilo da ne obavlja izvanredan posao, imali bi 0-16? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 (edited) pih nas shoot chart sve govori. 2 3ke 2 pogodjena suta van reketa Resto sve dole. I treba tako dok ide to, samo guraj. a Bayern ni 1 pokusaj pa samim tim i pogodak sa krilnih pozicija. Mislim na zone levo i desno od kosa kad se gleda iz p'icije perspektive Edited January 2, 2020 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Sta kazu,nije valjda Ficko povredjen?🙄 Nismo valjda toliki maleri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Radonja 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Vidi ti Lazica Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Radonjic se bukvalno pomirio sa porazom jos pre meca. Uopste se ne trudi da nesto promeni. Nikad ga nisam viideo da je tako ravnodusan sto njegov tim gubi. Nije ni cudo kad igra protiv svoje Zvezde. Udarile ga emicije zestoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Malo smo se opustili, nema popustanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Lazić traži loptu na niskom postu sa Lučićem 😂 Ne svidja mi se ovo zajebavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Davidovac je kao usporeni snimak... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 DeDa je sad imao dve reakcije baš u skladu sa nickom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted January 2, 2020 Author Share Posted January 2, 2020 Just now, Issey said: Davidovac je kao usporeni snimak... i sporiji 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 Od ovih Pantera najviše mi se sviđa Ana. Mada ni ona nema pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts