nemanjaol Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 @gggggggg @imbaSpirit Gledate TI? Ja zakačio kovid tako da pratim sve. Dosta dobra dota se igra, zabavni su mečevi. Meta je baš team fight orientisana, nema snowball-a. Secret i LGD su jasno koplje ispred svih. Tier ispod su tačno ove ekipe što su ostale Spirit, VP, T1 i IG. Računam kao da je T1 već pobedio VG 😄 Mislim da od sledeće Serije će sve biti ultra blizu. Lični favoriti su mi CIS ekipe, najmlađi su i igraju najzabavniju dotu. Drago mi je da Miposhka konačno pravi veći uspeh na glavnoj sceni. Inače GPK je tako izdivljao na Puck-u protiv VG-a, dugo nisam tako nešto video 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 eg juce ispao. plakao sam pola dana. torontotokyo je glavni baja na turniru kako vidim. ne jebe zivu silu. no, glavni cilj za ovaj ti mi je bilo da og ispadne sto pre. sada navijam za zai-a, mada mi je realno svejedno. vreme je mozda da kinezi uzmu konacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 https://clips.twitch.tv/CrypticVastTaroKappa-11qMsEx9Xzk28T62 https://streamable.com/gdwaln Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Puppey sad ili nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 1 hour ago, MrTripleDouble said: Puppey sad ili nikad Potpuno sam smetnuo s uma da osvojio prvi TI. Nema veze, vreme je za drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 (edited) tada nije bio kapiten. ako osvoji bice goat, mada i sada ima dosta argumenata. Edited October 15, 2021 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited) Ja juče ujutru napisao poruku, sad vidim da se nekako nije poslala. Vrhunska dota se igra, zakačio sam kovid tako da sam sve pogledao. Bukvalno neuporedivo sa onim turnirima što su se igrali tokom godine, to sam pomalo pokušavao da gledam ali je bilo prilično dosadno. Baš je teamfight oriented meta, nema uopšte snowball-a. Rosh ima ogromnu važnost, bukvalno se svaki meč završava nekom velikom borbom oko pit-a. Malo možda smara što retko ima nekih dobrih high-ground borbi, ali i ovako je strava. Secret i PSG LGD deluju nivo iznad svih ostalih. Posle su taman sve ove ekipe što su juče ostale u Lower Bracket-u. Meni su ove mlade CIS ekipe omiljene, voleo bih kada bi Spirit uspeo da napravi neko ludo iznenađenje. TorontoTokyo juče bio giga Chad, mada je u jednom meču možda najviše izdivljao GPK sa Puckom. edit: lol 😄 vidim gore da se jeste ipak poslalo Edited October 16, 2021 by nemanjaol Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 koliko je ig bolji tim od vg-a. juce sam zaboravio reci da sam bas bio odusevljen komentarisanjem insanie. dugo nisam cuo bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Koliko treba da je tim mentalno jak da pobedi game posle onog throwa sa aegisom, pogotovo sto je im je trebao kao leba zbog prirode njihovog pika. Meta je kul, teamfight orijentisana. Jedino sto mi se ne svidja i sto bas bode oci je mali broj heroja koji se igraju. To je vazilo i za group stage i sada na main stage-u. Neverovatno deluje da se nisu pikali Huskar, Kotl, dazzle, warlock, alchemist, enigma. Od Kotla nije moglo da se zivi u pabovima jedno mesec dana pre TI-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 29 minutes ago, gggggggg said: koliko je ig bolji tim od vg-a. juce sam zaboravio reci da sam bas bio odusevljen komentarisanjem insanie. dugo nisam cuo bolje. Mene VG uopšte nije oduševio, iznenadio sam se i što su T1 prošli Insania kida, ubedljivo najbolji analitičar, a super je bio i kad je castovao sa OD-em. PPD je imao isto dobr insighte na TI8 (valjda) ono kad je Day9 bio host. Ali je isto tako sujetna budala, Insania mi je dosta bolji, baš je talentovan za taj posao. Ali nadam se da ćemo ga još dugo gledati kao igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 ja sam se iznenadio kada su izbacili eg weaver carry mi je bezveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Potpuno sam ispao iz tokova, ne secam se kada sam poslednju partiju pogledao 😄 ne znam ni timove, a jos manje igrace. Svakako bih voleo da neko iz old school ekipe osvoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Ovaj Tiny izgleda kao kad neko napravi OP build u ability draftu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Ne moze da se igra protiv Tiny-a, mora da bude insta ban ako nemas prvi pick. Jedan od razloga sto sto dotu nisam upalio nedelju dana je i taj sto je broken heroe do bola i sto me usrao zadnja 3 gejma na lejnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 klasicni tvrdoglavi ppy. ne bi me cudilo da ga ne banuje opet, poznat je po tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Pogodio sam ceo upper bracket, u lower sjebao eg kojeg sam ocigledno precenio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 dobija secret ovu drugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 kako pametno i zrelo igraju ovi spiritljani kao da im je ovo osmi ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Da, baš su kontrolisano agresivni. Odlično izgledaju. Sad svi navijaju za njih kapiram 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 kako igraju deca, neverovatno. bas imprsivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 -1 zasad. Spirit je skroz ravnopravan, čak i u prvom gejmu u kom su gubili sve vreme su se dobro držali, bilo je i par momenata gde se Nisha za malo izvlačio i ostajao živ, a da je moglo da ode na drugu stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 faith_bian ❤️ vs team spirit samo nek bude 5 partija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 averujem sta gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Bice ludnica game 5, već vidim. Spirit je banovao sve što im je smetalo u prethodna dva meča. Sad su birali sve ono što im odgovara i idu sa svojim dobrim draftom, protiv LGD-evog najjačeg. Klade se na sebe, računaju da su ovo već pobedili ovaj draft ranije danas protiv Secreta. Videćemo, ne očekujem da će biti stomp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 jel dirge bio banovan za game 5? cenim da jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts