Jump to content

Niš - glavni grad Južne Srbije

Constantin

Recommended Posts

1 hour ago, Volter said:

Ako nije za ovu temu, prebacite. Strašne stvari su se desile za vreme praznika. Ovo poslednje što se desilo u Merošini je horor, jezivo. Poznajem površno žrtve, mnogo bolje sestru od brata koji je povređen, zajedno sa mužem je vlasnica jedne od poznatijih kafana u Nišu - Mrak. Često kada sam boravio u Nišu sam bio gost njihove kafane i hrana je fenomenalna. Tu u kafani sam upoznao povređene ljude. Užas.

Vlasnik kafane "Mrak" je Mile Stojković, zvani "Mile Mrak"...

25 minutes ago, Constantin said:

Vlasnik kafane "Mrak" je Mile Stojković, zvani "Mile Mrak"...

Napisao sam zajedno sa svojim mužem. Mileta dobro poznajem. Čovek je zaljubljenik u svoj posao. Tu je po ceo dan, zajedno radi sa svojim radnicima. Upoznao sam mu i starijeg sina, koji takođe radi sa njima. Mlađi mu je u Ameriku. Celo to naselje Ratko Jović mi je dobro poznato, imam dobrog prijatelja tamo.

Edited by Volter
  • Like 1

3 hours ago, Volter said:

Ako nije za ovu temu, prebacite. Strašne stvari su se desile za vreme praznika. Ovo poslednje što se desilo u Merošini je horor, jezivo. Poznajem površno žrtve, mnogo bolje sestru od brata koji je povređen, zajedno sa mužem je vlasnica jedne od poznatijih kafana u Nišu - Mrak. Često kada sam boravio u Nišu sam bio gost njihove kafane i hrana je fenomenalna. Tu u kafani sam upoznao povređene ljude. Užas.

Zbunio si me....pogotovu kad sam pročitao ovom dogadjaju u Blicu..i Telegrafu, koji nije zaštitio žrtve inicijalima.... https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/4034420-zrtve-iz-merosinskog-sela-zivotno-ugrozene-vericu-izujedao-sina-udario-sekirom-u-celo-muza-iskasapio-kosom

Nešto nijsam ukapirao, ali Mileta ne vidim medju žrtvama, a i ostalo mi se ne poklapa. Taj tehnički deo. Ono što je poprilično loše, nema ko da odgovara za učinjeni horor..

9 minutes ago, Constantin said:

Zbunio si me....pogotovu kad sam pročitao ovom dogadjaju u Blicu..i Telegrafu, koji nije zaštitio žrtve inicijalima.... https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/4034420-zrtve-iz-merosinskog-sela-zivotno-ugrozene-vericu-izujedao-sina-udario-sekirom-u-celo-muza-iskasapio-kosom

Nešto nijsam ukapirao, ali Mileta ne vidim medju žrtvama, a i ostalo mi se ne poklapa. Taj tehnički deo. Ono što je poprilično loše, nema ko da odgovara za učinjeni horor..

Uh Konstantine izgleda da si na brzinu pročitao moj komentar. 😊 Napisao sam - Poznajem površno žrtve, mnogo bolje sestru od brata koji je povređen, zajedno sa mužem je vlasnica jedne od poznatijih kafana u Nišu - Mrak. Dakle, brat od vlasnice kafane i njen otac su povređeni. Njih sam dva puta video u kafani. A Mileta i Biljanu odlično poznajem.

Edited by Volter

16 minutes ago, Volter said:

Uh Konstantine izgleda da si na brzinu pročitao moj komentar. 😊 Napisao sam - Poznajem površno žrtve, mnogo bolje sestru od brata koji je povređen, zajedno sa mužem je vlasnica jedne od poznatijih kafana u Nišu - Mrak. Dakle, brat od vlasnice kafane i njen otac su povređeni. Njih sam dva puta video u kafani. A Mileta i Biljanu odlično poznajem.

Priznajem...prolupao sam. :77:

Just now, Constantin said:

Priznajem...prolupao sam. :77:

Ma nisi, možda sam je mogao imati i bolji redosled reči, da budem precizniji. Inače, da neko ne shvati pogrešno ovaj nadimak Mrak, ništa vezano za opakog čoveka, njega uglavnom zovu Mile ili Miško. Dobar čovek i to će svako u komšiluku reći za njega. Žao mi je što je imao problema sa lokalnim gangsterima pre desetak godina, pretili su mu porodici ako ne plaća reket, ta muka ga je naterala da se malo spoji sa naprednjacima. Jbg, ovde ako pošteno radiš posao i malo štrćiš, odmah su tu gangsteri ili političari. Inače, u toj kafani nema ko nije bio. Video sam tu za vreme kupa u Nišu i Divca, Paspalja, Danilovića, Mutu Nikolića, pevaći, glumci, i stranci tu svraćaju.

• Like 1