Jump to content

Recommended Posts

Posted

24h-auto-2019-4x3-125cc8.jpg

Grupna fotografija

5cf2aa56cdf7b.jpg

Lista učesnika i TV raspored:

D8-DRPy-VXUAIJgh1.jpg

D8-DRPy-WXk-AEXdb-F.jpg

D8-DRPy-YXYAAv-y-L.jpg

D8-DRPy-WXo-AAJRk-J.jpg

Ranije sam puno pisao, pravio grafike, čuda uglavnom no ove godine sam odlučio za ovakav pristup. Biće pregršt tema za diskusiju a uvodna tema se uvek pogubi u magli. Ako se to razvuče na par postova bude zanimljivije.

Ovo će mi biti 4. potpuno izdanje ako bog da. Ovogodišnja trka će ujedno zatvoriti prvu ikad supersezonu, 2018/2019, u godini u kojo Tojota ubedljivo dominira jer nema uopšte konkurenciju. Slično će biti i u narednoj supersezoni, ali to su priče za neke druge teme.

Jedva čekam subotu.

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Alen13ASC said:

Zbog onog udesa u šikani tokom kvala, Konvej u Tojoti br7 dobio je 3 minuta stani/kreni kazne. Prebrzo je vozio u zonama fia_led_flag_system__double_yellow_flag_

Citam tebe vise nego zvanicni sajt, a praticu itrku.

Medjutim, popizdim na ovo "prebrzo je vozio". Cemu onda trka? Pa jebiga, vozis najbrze sta mozes pa ako se sjebes, snosis konsekvence, mehanicke.

Edited by zoran59
Posted (edited)

U pitanju je prebrza vožnja u zonama žute zastave. Prebrza vožnja u uslovima opasnosti na i oko trkačke staze nije trkanje, nego rizikovanje života drugih vozača, redara i medicinskog osoblja.

40 minutes ago, zoran59 said:

Citam tebe vise nego zvanicni sajt, a praticu itrku.

Medjutim, popizdim na ovo "prebrzo je vozio". Cemu onda trka? Pa jebiga, vozis najbrze sta mozes pa ako se sjebes, snosis konsekvence, mehanicke.

Edited by Jurgen
Posted

Ma, i to je tesko regulisati.

Hoce li i tu biti elektronike? Hoce li u nekoj zoni nakon zute zastave biti wi-fi ogranicena brzina, stepen prenosa ili nesto?

I ja sam nekada davno vozio trke. Prosao kroz sve casove i instrukcije i polagao test da dobijem licencu. Nama je zuta zastava znacila "oprezno, ima pizdarija" i obavezno "nema preticanja!" u zoni, a posle zute bi bila zelena "aj'mo dalje". Nikada u svom (vrlo ogranicenom) iskustvu nisam video zutu za ceo krug.

Nista ja vas mlade ne razumem. Nije ovo kritika, nista protiv vas, mozda ste 100% u pravu - a ja samo ne razumem.

Posted

Sve ja tebe razumem, ali u pitanju su kvalifikacije koje traju par sati, za trku koja traje 24 časa. Malo opreza sigurno nije na odmet. 

Posted (edited)

Najomiljeniji vikend u godini.

Ima li negde live timinga? Ne mogu nigde naci.

Edited by Xpert
  • Like 1
Posted

Hvala kolega, nažalost ACO je skinuo onaj predobar live timing kojeg smo imali prošle godine. Celo vreme tražim alternative, za sad ništa.

Posted
2 minutes ago, Xpert said:

Luda bitka izmedju Menezesa i Petrova!

Baš luda, LMP1 me podseća na F1 verziju srednjeg doma. LMP1H su mečke...

Btw, kakve su vaše postavke za gledanje trke, ovo je moja:

Pict0078.jpg

• Like 1