crni96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ovde bi hladno Tabilo mogao do finala. 😆 sledeće kolo Feliks, pa posle tipa Cobolli ili Svajda ga čeka da bi 1/2 imao Beretinija ili mlađeg Cerundola? Kad pogledaš sve su to igrači koji se mogu pobijediti.
La mano de Dios Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sada su poznati i parovi 1/8 gornje polovine zreba. Serundolo-Beretini Tijafo-Arnaldi FAA-Tabilo Koboli-Svajda Evo da ostavim prognozu i za to, QF ce biti: Beretini-Arnaldi FAA-Koboli Polufinale je Beretini-Koboli Finale je Koboli-Zverev i Zverev osvaja.
Boxy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja samo mogu da kazem sta bih volela da se desi, da iz gornje polovine prodje Feliks a ako ne on, onda Beretini. Iz donje pobednik Rud-Fonseka, pa onda Hodar ili Mensik. Najveca zelja za danas, pa do kraja,da se Zverev raspadne i izgubi. 1
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U teniskoj istoriji je vec zapisano da igraci poput Zvereva i kad se ovako nesto desi ne osvajaju slem. Osvajaju ili matori sampioni tipa Agasi, ili random likovi tipa Johanson.
Elias Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Polufinala Fonseka- Zverev FAA-Beretini Finale Fonseka-FAA Osvaja Fonseka uz nekoliko odigranih meceva u 5 setova u stilu legendarnog 97 RG Gugu, I opet krece jachi teniski hajp u Brazilu. 😔 1
Boxy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 30 minutes ago, McLeod said: U teniskoj istoriji je vec zapisano da igraci poput Zvereva i kad se ovako nesto desi ne osvajaju slem. Osvajaju ili matori sampioni tipa Agasi, ili random likovi tipa Johanson. Ovakvih postova se najvise plasim, tacno ce da osvoji 1
La mano de Dios Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 48 minutes ago, Elias said: Polufinala Fonseka- Zverev FAA-Beretini Finale Fonseka-FAA Osvaja Fonseka uz nekoliko odigranih meceva u 5 setova u stilu legendarnog 97 RG Gugu, I opet krece jachi teniski hajp u Brazilu. 😔 U Brazilu je hajp vec ogroman, nakon ove pobede nad Novakom je tek lansiran u svemir. Ako odes na Djokovicev instagram videces da je na zadnjem postu gde cestitia Fonseki i oprasta se od Rolan Garosa preko 15 000 komenatara navijaca iz Brazila. Brojke na teniskim stranicama shera i svega ostalog su znacajno porasle od kada se mali pojavio a i neki teniski novinari poput Morgada na tvuteru koji je Portugalac ali normalno podrzava Fonseku su dobili jos vise na znacaju. Ako je situacija vec sada ovakva ne mogu ni da zamislim sta bi bilo kad bi osvojio recimo Rolan Garos, verovatno bi ga sacekalo par miliona ljudi na doceku na Kopakabani. 1
jevrem69 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 18 minutes ago, La mano de Dios said: U Brazilu je hajp vec ogroman, nakon ove pobede nad Novakom je tek lansiran u svemir. Ako odes na Djokovicev instagram videces da je na zadnjem postu gde cestitia Fonseki i oprasta se od Rolan Garosa preko 15 000 komenatara navijaca iz Brazila. Brojke na teniskim stranicama shera i svega ostalog su znacajno porasle od kada se mali pojavio a i neki teniski novinari poput Morgada na tvuteru koji je Portugalac ali normalno podrzava Fonseku su dobili jos vise na znacaju. Ako je situacija vec sada ovakva ne mogu ni da zamislim sta bi bilo kad bi osvojio recimo Rolan Garos, verovatno bi ga sacekalo par miliona ljudi na doceku na Kopakabani. ne lozite se samo zato sto je mali okrenuo mec u dnevnom terminu, Novak je kriv, da si igrali uvece, ishod bi svakako bio drugaciji ...................... sledeci put Novak za mec sa Fonsekom da angazuje eksperta Medjedovica koji zna kako se utisava vecita nada brazilskog tenisa .................... Troicki je tu nemocan 🤠 Elem da dodam, i ja bih voleo da sa ove druge strane vidim Kobolija u finalu, ali nisam siguran da ce uspeti u tome. Iz ove Novakove polovine, svakako Zverev, jer bi sve ostalo bilo uvreda za tenis. Za Hodara ima sanse u nekoj bliskoj buducnosti, meni on deluje kao veca nada od Brazilka. Edited 8 hours ago by jevrem69
crni96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Vidit ćemo danas Fonsecu, doduše i Ruud igra kao da izdiše. Nešto tipa Novak. Al ne treba umanjit pobjede brazilca, mali stvarno igra dobar tenis i nije dosadan za gledat.
Boxy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Da se gleda samo tenis i ja bih najverovatnije bila za to da osvoji Zverev, ali posto on jedan manijak koji zlostavlja zene, zelim mu sve najgore Edited 7 hours ago by Boxy 1
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sta napravi sad Marta, *30-0 i onda bez ikakvog razloga 3 UE za redom i na brejk loptu sjajan poen Svjontek i eto brejka, 3-4*.
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 vezana brejka i onda konacno Marta zadrzava svoj servis 6-5*. Sorana uzela prvi set 6-3. Na set do ponavljanja najveceh uspeha na gren slemovima.
jevrem69 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 59 minutes ago, Boxy said: Da se gleda samo tenis i ja bih najverovatnije bila za to da osvoji Zverev, ali posto on jedan manijak koji zlostavlja zene, zelim mu sve najgore da je to tacno, nijedan teniser i teniserka mu vise ne bi rekli ni dobar dan, ovako ................. uostalom on je oslobodjen svih optuzbi 2024, tako da je ta prica stavljena a/a .............. jos ima nade da svi podrzimo jedinog igraca koji ovde ima hrpu mastersa i kojem jos samo fali taj jedan Slem da zaokruzi pricu
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I evo ga set! 7-5, *0-0. Iskreno davno nisam video da je Iga ovoliko nesigurna i nemocna u svojim servis gemovima, Marta je sad 3 puta za redom brejknula.
Mina D. Harker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, jevrem69 said: da je to tacno, nijedan teniser i teniserka mu vise ne bi rekli ni dobar dan, ovako ................. uostalom on je oslobodjen svih optuzbi 2024, tako da je ta prica stavljena a/a .............. jos ima nade da svi podrzimo jedinog igraca koji ovde ima hrpu mastersa i kojem jos samo fali taj jedan Slem da zaokruzi pricu Valjda su ga bivše partnerke optužile za nasilje iz dosade. Njemu svakako pomaže što je mlad, zgodan i bogat pa ljudi ne vjeruju da bi takav neko digao ruku na ženu. Mi ne znamo ko se druži i pruža ruke Zverevu van terena, ljudi (ne ti, ne mislim na forum) inače regularno umanjuju problem nasilja nad ženama, ali zato ih nerviraju lične osobine i ponašanje na terenu, ona vrišti, onaj arogantan, ovaj se hvata za uvo i prečesto steže pesnice nakon dobijenog poena, drugi prejako reaguje, četvrti ne reaguje uopšte. To su takoreći prioriteti kod suda javnosti. Na kraju, ne moramo da podržimo nikoga ko nam se ne sviđa iz bilo kog razloga 🤷
jevrem69 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 3 minutes ago, Mina D. Harker said: Valjda su ga bivše partnerke optužile za nasilje iz dosade. Njemu svakako pomaže što je mlad, zgodan i bogat pa ljudi ne vjeruju da bi takav neko digao ruku na ženu. Mi ne znamo ko se druži i pruža ruke Zverevu van terena, ljudi (ne ti, ne mislim na forum) inače regularno umanjuju problem nasilja nad ženama, ali zato ih nerviraju lične osobine i ponašanje na terenu, ona vrišti, onaj arogantan, ovaj se hvata za uvo i prečesto steže pesnice nakon dobijenog poena, drugi prejako reaguje, četvrti ne reaguje uopšte. To su takoreći prioriteti kod suda javnosti. Na kraju, ne moramo da podržimo nikoga ko nam se ne sviđa iz bilo kog razloga 🤷 nije kasno da ga podrzis ................ u izbor njegovih partnerki ne ulazim, on sigurno nije cvecka, ali je momak koji nosi i ozbiljnu stigmu zbog svoje bolesti koja sigurno dosta utice na psihu ...................... ovde govorio o tenisu Mina Edited 7 hours ago by jevrem69
Mina D. Harker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni se čini da si ti prvi otišao van tenisa braneći Zvereva i njegov karakter u privatnom životu. Pomisliću da me zajebavaš, a tema koju si sam odlučio da proširiš je vrlo ozbiljna. Anyway, toliko o tome, nazad na tenis.
Boxy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, jevrem69 said: da je to tacno, nijedan teniser i teniserka mu vise ne bi rekli ni dobar dan, ovako ................. uostalom on je oslobodjen svih optuzbi 2024, tako da je ta prica stavljena a/a .............. jos ima nade da svi podrzimo jedinog igraca koji ovde ima hrpu mastersa i kojem jos samo fali taj jedan Slem da zaokruzi pricu Isto vazi i za Sinera pa ga svi zovu dopingovani...
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 7-5, 4-1* 5 brejkova za redom je napravila Marta, just wow 🤯 Iga ima ispod 50% osvojenih poena na prvi servis, ima 3 puta vise UE nego vinera 12 prema 36. Marta sa druge strane 21 prema 27. Edited 6 hours ago by La mano de Dios
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Siner je bio pozitivan dva puta i kažnjen. Ali da, neću ni ja i tome ovde. 6 minutes ago, Boxy said: Isto vazi i za Sinera pa ga svi zovu dopingovani... Ja bih volela da Fonseka osvoji turnir samo zato što je bio igračina protiv Novaka. Ja poznam dosta mladih ljudi koji bih mogla da nazovem dečurlijom u odnosu na njega, na stav, na hrabrost i ponašanje. A ako to ne bude on, ipak prvo Beretini pa Rud, zbog neke kosmičke pravde; malo sam promešala misli. Ja i dalje mislim da je Novakova želja bila taj termin. Evo, ode i Iga, a bila sam ubeđena da osvaja.
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Gotovo je, 7-5, 6-1. 16.uzastopna pobeda, neporazena na sljaci ove sezone, dame i gospodo Marta Kostjuk. Svjontek nije ovako rano ispala na Garosu punih 7 godina, u medjuvremenu je uzela 4 titule ali sada napusta turnir vec u 1/8 finala. Marta ceka pobednicu Svitolina- Bencic u sledecoj rundi. Inace da stvar bude gora po Svjontek danas joj je bio rodjendan. Edited 6 hours ago by La mano de Dios
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1.jun 2009. godine. 19-godisnja Sorana Kirstea, velika nada rumunskog tenisa pobedjuje favorizovanu Jelenu Jankovic i prolazi u cetvrtfinale Rolan Garos i pravi najveci uspeh u svojoj mladoj karijeri. Medjutim, 17 godine kasnije njoj je to bilo jedino QF i najveci uspeh karijere do danas kada je sa pune 36 godine pobedila Wang i prosla u 2.cetvrtfinale Rolan Garosa. Tenis zaista pise neverovatne price, za najvecu uspeh u karijeri igrace protiv pobednice Andrejeva-Tajhman. 2
alcesta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 28 minutes ago, La mano de Dios said: 1.jun 2009. godine. 19-godisnja Sorana Kirstea, velika nada rumunskog tenisa pobedjuje favorizovanu Jelenu Jankovic i prolazi u cetvrtfinale Rolan Garos i pravi najveci uspeh u svojoj mladoj karijeri. Medjutim, 17 godine kasnije njoj je to bilo jedino QF i najveci uspeh karijere do danas kada je sa pune 36 godine pobedila Wang i prosla u 2.cetvrtfinale Rolan Garosa. Tenis zaista pise neverovatne price, za najvecu uspeh u karijeri igrace protiv pobednice Andrejeva-Tajhman. Što bih volela da nekako stigne do finala...
Elias Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Sta se desava sa Igu Svjatek. Ranije bi ovakve protivnice pojela za dorucak, posebno na pariskoj sljaci!? 🤔
Recommended Posts