Jump to content

Recommended Posts

Posted

Krece tekma, prvi sut uzima King i pogadja trojku iz kornera. Mnogo je ovo vazan mec, pobeda moze biti kljucni korak u borbi za trece mesto. Jako je vazno da Kralj bude na nivou, a mecevi protiv Duranta su uvek nesto posebno. 

Posted

Kakva partija Kralja i kakva 3 monstrouzna kucanja u prvom pol ne zna se koje je bilo lepse. Jos uvek je na 9/9 iz igre. I usrase sve u trecoj cetvrtini, tuga. Eto za strucnjake koliko gusi Rivsa.. Jos imaju sansu da se izvuku i spasu bruke, da izgube utakmicu u kojoj su vodili +12 na HT, kontrolisali sve i igrali dobru odbranu. Ovi raspadi u trecoj ne smeju da se desavaju 😕 

Posted
1 hour ago, Gaga said:

Epski raspad Denvera,biće lomova

Jokić ko da je pijan. Pitam se da li se napijao svake večeri dok se oporavljao od povrede?

Posted (edited)

Na 5:19 bilo je nereseno, definicija klac tekme i onda dominacija LAL. Na kraju 13/14 iz igre za LeBrona, 30 poena, ubedljivo najbolji mec u sezoni. Kakva su samo ovo kucanja bila, da se smrznes - alejap s jednom rukom na Smartov pas, klac alejap sa obe delivered by Don, pa flight23 u kontri e na ono sam tek izneverovao. Ozbiljna odbrana, sut, polaganja, brzina i kretanje, sve. Prozvao ga drPerce, keep up good work bro.

Kad je usla ona trojka Hacimuri za +1, znao sam da dobijamo. Bas je delovalo kao siguran promasaj posle odbitka od obruca, neverovatno da je uslo. Huge win, obezbedjen tiebreaker i sa HOU pored DEN/MIN. Jos su Nugetlije uspele da izgube od tankaton Memfisa a Jokicu falila asistencija za Quaraple Double. Lepo vece u asoacijaciji.

Edited by delgado
  • Like 1
Posted
49 minutes ago, drperce said:

Izgubis od Memfisa a svaka utakmica bitna za plasman pred PO 😂

Gledam roster Memphisa, znam samo GG Jacksona...

• Like 1
Posted
56 minutes ago, drperce said:

Izgubis od Memfisa a svaka utakmica bitna za plasman pred PO 😂

Čuh da je avion sleteo u 5 sati ujutro, bio neki zastoj valjda. A utakmica u 12. Što ipak ne opravdava pasivnost Jokića, probudio se tek u zadnjih 5 minuta a tada je bilo isuviše kasno.