Zli Gli Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, Bugl Khan said: Kako se uloga Jalena Johnsona razlikuje od Jokiceve? Koja ga to razlika prijeci u pravljenju showa? Priznajem da sam malo potpaljivao ali dobrim delom sam bio i ozbiljan, sto se nadam da kod tebe nije slucaj. Cuj Dzejlen Dzonson ima istu ulogu, naopako Bukvalno NIKO u ligi nema takvu ulogu, mrzi me da guglam ali sam prilicno suguran da ima najveci broj kontakata s loptom i dodavanja po mecu. Dalje, npr. kad cekaju drugo bacanje svi ostali trce napred a on ostaje ispod kosa, kad prime kos pa kao krecu u brzi napad lopta ide njemu (iako je jedan od najsporijih igraca ikad, centar) koji je prevodi i skenira gde se ko nalazi, onda imamo ona cuvenja urucenja uglavnom Mareju ili cekanje utrcavanja sa te iste pozicije, itd itd. Bukvalno mali milion nekih stvari koje se primetno ili neprimetno rade za njega, lik je prakticno covek tim i ne cude takve statistike, pogotovo u ovako brzoj eri sa laganim odbranama. Kad sam vec pomenuo odbranu, tu ni sam Bog ne bi uspeo da pokrije sve njegove mane tako da su tripl dablovi iznivelisani na drugoj strani. Problem kod saigraca (osim Mareja) je sto evo skoro 10 godina svi uglavnom cekaju po coskovima i onda im je trebala jedna malo duza povreda da se otrgnu i shvate da nisu kese (koje bi imale "max 15 pobeda u sezoni bez njega") nego da su s razlogom NBA igraci i da bez Jokica nije potop kao sto se mislilo i pisalo Ima covek tu jednu titulu (protkanu povredama protivnika kroz ceo plejof) ali u odnosu na narative o konkurenciju za goata i najboljeg centra ikad je to jako jako tanko i za svako ispadanje pre ocekivanja se traze opravdanja u saigracima sto je jako lose jer ih je on oblikovao prema svom stilu igre. U Fiba takmicenjima su jos manje impresionirani, tamo i neki Italijani i Finci igraju jako do samog kraja i boli ih patka za tripl dablove, idu ljudi na pobedu jer je kosarka timski sport 1 3 1 1
Luchifer89 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Zli Gli said: Priznajem da sam malo potpaljivao ali dobrim delom sam bio i ozbiljan, sto se nadam da kod tebe nije slucaj. Cuj Dzejlen Dzonson ima istu ulogu, naopako Bukvalno NIKO u ligi nema takvu ulogu, mrzi me da guglam ali sam prilicno suguran da ima najveci broj kontakata s loptom i dodavanja po mecu. Dalje, npr. kad cekaju drugo bacanje svi ostali trce napred a on ostaje ispod kosa, kad prime kos pa kao krecu u brzi napad lopta ide njemu (iako je jedan od najsporijih igraca ikad, centar) koji je prevodi i skenira gde se ko nalazi, onda imamo ona cuvenja urucenja uglavnom Mareju ili cekanje utrcavanja sa te iste pozicije, itd itd. Bukvalno mali milion nekih stvari koje se primetno ili neprimetno rade za njega, lik je prakticno covek tim i ne cude takve statistike, pogotovo u ovako brzoj eri sa laganim odbranama. Kad sam vec pomenuo odbranu, tu ni sam Bog ne bi uspeo da pokrije sve njegove mane tako da su tripl dablovi iznivelisani na drugoj strani. Problem kod saigraca (osim Mareja) je sto evo skoro 10 godina svi uglavnom cekaju po coskovima i onda im je trebala jedna malo duza povreda da se otrgnu i shvate da nisu kese (koje bi imale "max 15 pobeda u sezoni bez njega") nego da su s razlogom NBA igraci i da bez Jokica nije potop kao sto se mislilo i pisalo Ima covek tu jednu titulu (protkanu povredama protivnika kroz ceo plejof) ali u odnosu na narative o konkurenciju za goata i najboljeg centra ikad je to jako jako tanko i za svako ispadanje pre ocekivanja se traze opravdanja u saigracima sto je jako lose jer ih je on oblikovao prema svom stilu igre. U Fiba takmicenjima su jos manje impresionirani, tamo i neki Italijani i Finci igraju jako do samog kraja i boli ih patka za tripl dablove, idu ljudi na pobedu jer je kosarka timski sport Zvaće te Nick Wright da mu pišeš rent postove o Jokiću, svetla budućnost za tebe na hejterskom nebu 1
NikadProtivKaline Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago jel AG opet povredjen ili samo load management?
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 9 minutes ago, NikadProtivKaline said: jel AG opet povredjen ili samo load management? Load management, prošli put kad je igrao B2B je obnovio povredu Edited 8 hours ago by Урош19 1
Zli Gli Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, Luchifer89 said: Zvaće te Nick Wright da mu pišeš rent postove o Jokiću, svetla budućnost za tebe na hejterskom nebu Delimo se na Jokic fenboj bazu i na hejtere, meni zapalo ovo drugo jbg Izdrzi legendo makar do prvog ili drugog kola plejofa a posle cemo lako opet kukati i praviti listu pojacanja za narednu sezonu kad ispadnu Edited 7 hours ago by Zli Gli 1
doragan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sto bi hejtovali bilo koga?Pa i Jokica..moze da ti se dopadne ili ne necija igra, i meni licno to je dovoljno.
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Zli Gli said: Delimo se na Jokic fenboj bazu i na hejtere, meni zapalo ovo drugo jbg Izdrzi legendo makar do prvog ili drugog kola plejofa a posle cemo lako opet kukati i praviti listu pojacanja za narednu sezonu kad ispadnu B1 - pošteno B2 - uopšte nije laaako...
gggggggg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago jokic ima najvise dodira i dodavanja po utakmici, ali nije ni u prvih 35 po vremenu kada se gledaju seknude po jednom posedu (murray je tu oko sedmog mesta u celoj ligi btw). jokic u proseku loptu ima u rukama 4.7 sekunde po posedu a izvesni giddey 5.6, a jalen johnson 4.9 sekunde. u proseku po dodiru lopte jokic 2.8 sekundi ima posed a izvesni giddey 3.6 a jalen johnson 3.27 sekunde. btw u ovoj kategoriji jokic je oko sedmong mesta samo u denveru a u celoj ligi oko 170 npr. zaista steta sto se izvesni giddey i jalen johnson ovoliko sputavaju i ne mogu dobiti sanse kao jokic da pokazu koliko je ono sto jokic radi jednostavno. 10 1 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, gggggggg said: dve dobre vezane utakmice johnsona. hvala allahu U ove 2 utakmice je delovao dosta aktivnije na terenu, samo nek nastavi tako. Naići će sigurno neka utakmica gde ga neće šut ali ne sme da nestane sa terena. I ne znam koliko je popularno mišljenje ali bih voleo da se Gordon vrati u ulogu šljakera, svaka čast za šut i sve ali nekako mislim da je Denver bolji kad se više posveti prljavom poslu.
gggggggg Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 49 minutes ago, Урош19 said: U ove 2 utakmice je delovao dosta aktivnije na terenu, samo nek nastavi tako. Naići će sigurno neka utakmica gde ga neće šut ali ne sme da nestane sa terena. I ne znam koliko je popularno mišljenje ali bih voleo da se Gordon vrati u ulogu šljakera, svaka čast za šut i sve ali nekako mislim da je Denver bolji kad se više posveti prljavom poslu. ako zanemarimo povrede, cini se da je glavni problem johnsona samopouzdanje. sasran je da ne pogresi, ako lose krene u mec, onda je to obicno to. trebao bi da sutira izmedju 12-15 po utakmici, ali ajde mozda treneri denvera malo drugacije gledaju na to. mozda ce sledece sezone biti sve kako treba, kada se malo privikne na celu situaciju. gordon je treci najbolji igrac denvera, sto po definiciji ne bi trebalo nikako da bude uloga sljakera, jer onda sta ostaje, samo jokic i murray koji bi trebali da budu agresivni u napadu? nece se daleko dogurati tako, pogotovo sto nema vise portera. gordonov spejsing itekako potreban za ovu ekipu denvera.
Recommended Posts