Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro je, porodiše. Sad još ova dvojica da se vrate i da se hvata ritam za PO 1
Zli Gli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Doncic nestao u zadnjoj, Lebron i Rivs isto nista kad je gorelo na samom kraju Hejs pored Jokica kao pored duha rekord sezone ali nije mogao sam, imali su i neke otvorene trojke za nereseno kao i ono Rivsovo promaseno bacanje, nisu ni zasluzili pobedu. Prilicno los mec oba tima
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iz sezone u sezonu ista prica sa Nuggetsima. Oni vode, mi se kao priblizimo i naravno izgubimo.
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zli Gli ima taj neki Nick Wright vajb Nugetlije ih otrtili rutinski bez pola tima, ako budu kompletni u PO drugi favorit za titulu 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cist faul. Nadam se nije neka ozb povreda, samo prvo da se utvrdi koji lakat 2
Darko Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Lejkersi nemaju šta da traže u plejofu, izuzetno su bušni kao tim.
Урош19 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 2 minutes ago, Darko said: Lejkersi nemaju šta da traže u plejofu, izuzetno su bušni kao tim. Možda na ludilo Dončića mogu malo zakomplikovati seriju ali isto mislim da ispadaju u prvoj rundi protiv bilo koga.
NMX Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Jokara na kraju imao onu basket foru koju Deda u Zvezdi često koristi (dok je još bio iole upotrebljiv). Pozove blok, čuvar krene ka bloku koga nema i ovaj samo protrči pored njega. Glupi Hayes
Recommended Posts