delgado Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Nevera koliko tema nema aktivnosti, all-time low rekao bih, pa pisem treci post za redom da vam cestitam svima novu godinu i pozelim sve najbolje, a i onda timovi da nam budu relativno zdravi pa da se posibamo ljudski. I da se ispravim na post iznad, nisam mislio na Propu, nego na Lekca. Povrede me i dalje prate, nisam aktivirao juce ni Suggsa sa IR, setio se 2h pred pocetak kola i onda zaboravim i setim se ponovo pola sata nakon pocetka. Povrede i raspored nastavljaju da me kolju, Lavrnja ce da omasti brk izgleda. Ponovo ce ovo lazno vodjstvo od 8-4-1 vcrs da se rasprsne kao novogodisnje konfete i vatrometi, kao i ono 10-2-1 protiv Igorca, samo sto sad idem u debeli minus. Nadam se da ce mi se jos neko od ozledjenih vratiti, Peltl je na posebnom programu strengtheninga i fitnesa, neverovatno sta mi radi covek ove sezone, pocece da preskace meceve zbog povredjene trepavice. Ziveli, braco! #2026
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moj delgi, totalno ravna liga za praćenje. Prvi put učestvujem u fantazi ligi gde ama baš niko ne želi da napravi trejd- ne sa mnom, nego i između očigledno; svi zadovoljni draftom. Ovih par što su u debelom minusu, nekad zamene igrače, nekad ne, nekog će zajebati, nekog neće. Dogegati se nekako do A, kako god. Evo i ja da bacim par rečenica, napokon su mi svi zdravi, izuzev uncle Drewa kojem se nadam nakon All stara. Noćas zamalo da od deda Mraza dobijem Vembijev završetak sezone, to bi bilo baš bezobrazno od košarkaških, ali i fantazi bogova koji me nisu štedeli od starta. U skladu sa tim, i rezultati su komotniji, mogu se čak i umešati za prvu poziciju, ima dovoljno vremena. Ako ne, hustle u PO. Srećna svima, uspešna, kako u real life-u, tako i u fantaziju! 1
Recommended Posts